Şimdi Ara

kara harbi bırakınca gidilebilecek üni varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen sene hem üniyi hem kara harbi kazanarak giden bir arkadaşım kara harbi bırakmaya karar verdi gidebileceğim bir üni varmı diyor böyle bir hakkı varmı ? geçen sene kazandığı üniye gelme şansı varmı ? bilen birisi cevaplarsa sevinirim..

• konumuzla alakalı sorularıma cvp vermeniz yeterli merak etme bi sorun yok fiziksel olarak dayanamadı sanırım brz önce aradı fzla vaktim yok araştrrmısın dedi akşam dönerim sana dedi öyle işte
  • Neden bıraktığını soran kişilere özelden yazarsanız konunun devamı için daha iyi olur. Şimdi eğitimine dayanamadı dersiniz birisi gelir insanlara eziyet ediyorlar der. Ayrıca geçen sene üniversiteye kayıt olmadıysa böyle bir imkanı yok. Maalesef sınava tekrar girip bir yer kazanmak zorunda. Eğer kazanıp kayıt yaptırdıysa ve kaydını dondurduysa herhangi bir sorun yaşayacağını zannetmiyorum. Kaydını yaptırıp dondurmadıysa sınıfta kalmıştır ama yine devam hakkı vardır diye düşünüyorum. Ama dediğim gibi ancak kayıt yapıldıysa bir çözüme ulaşılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettunc -- 26 Ağustos 2010; 16:30:46 >
  • Yine de sonradan pişman olmamanız açısından kesin bilgi için imkanınız varsa Kara Harp Okulu ile görüşmenizi öneririm.
  • Ödeyeceği tazminattan haberi yok sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ zor bir okul mu?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.