Şimdi Ara

Kar maskesinde nefes alamıyorum + göremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum havalar soğuyor kış geldi yakında kar başlıyacak, kar maskesi takmayı planlıyorum fakat takınca miyop olduğum için gözlük gerekiyor, doğal olarak gözlüğü de üstüne takıyorum fakat nefes alıp verince gözlükler buharlaşıyor, ve ağzım kapalıyken kar maskesinden düzgün nefes alamıyorum, neden böyle?

• Dostum burası konu dışı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LecterHannibal

Dostum burası konu dışı.

Hocam teşekkür ederim destek çıktığınız için kar maskemin markasından, tasarımından dolayı bir sorun olabilir mi diye açtım konuyu ülkemiz insanının bu derece asabi ve alıngan olması kötü gerçektn.
  • Ağız yer kapalı burun yeri kapalı nefes verince hava yukarı çıkıyor ağzındaki hava 35-37 derece arası hava 5 derecenin altında olduğu için buhar oluyor saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kar maskesinde nefes alamıyorum + göremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

Ağız yer kapalı burun yeri kapalı nefes verince hava yukarı çıkıyor ağzındaki hava 35-37 derece arası hava 5 derecenin altında olduğu için buhar oluyor saygılar

Hocam peki sizce lens takmam daha mı doğru olur kar maskesi ile? uzunluğu etki eder mi ayrıca?
  • Gerek yok lense felan dışarda gözlüğü çıkar evde okulda vs yerlerde tak yada şapka tak yada ağzı açık olan maske al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

Gerek yok lense felan dışarda gözlüğü çıkar evde okulda vs yerlerde tak yada şapka tak yada ağzı açık olan maske al

Maske bayağı uzun ve ağzı kapalı bu yüzden demek hocam teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.