reserved . Aydındayım sadece yazları yiyebiliyoruz kar helvası
Ben de Aydınlıyım, yazları uğrarım
Adanada bici bici derler ona. Dışardan aldığınız karla yapıyorsunuz ama karı alıp suda erimesini bekleyin,çıkan pis suyu görün. Zamanında kar yağdığında sular kesilmişti, kovaya kar doldurmuştuk. Sabah eridiğinde su gıp gri bir hal almıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.
Adanada bici bici derler ona. Dışardan aldığınız karla yapıyorsunuz ama karı alıp suda erimesini bekleyin,çıkan pis suyu görün. Zamanında kar yağdığında sular kesilmişti, kovaya kar doldurmuştuk. Sabah eridiğinde su gıp gri bir hal almıştı.
Balkona tabak koydum, ordaki yağan kardan yaptım
quote:
Orijinalden alıntı: erdy232
quote:
Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.
Balkona tabak koydum, ordaki yağan kardan yaptım
Farketmezki. Havadaki sera gazları yetiyor pislenmesi için. Özellikle istanbulda...
nasıl yapabilrim bende yapmak istiyorum ya
quote:
Orijinalden alıntı: live in a secret
Kara pekmezi döküp yiyorsunuz. Büyük bi olayı yok.
quote:
Orijinalden alıntı: PHI
quote:
Yani tam olarak şöyle mi ? dışarıdan tabağa kar koyuyoruz ve ondan sonra karın üzerine pekmezi döküyoruz ve yiyiyoruz
izmirde olduğum halde yaptım bu helvadan .
@Day Walker Ankaradayım.
@live in a secret Aynen öyle, pek bir olayı yok.
Adana'da üstüne meyve konulup yenildiği de oluyor
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: PHI
quote:
Yani tam olarak şöyle mi ? dışarıdan tabağa kar koyuyoruz ve ondan sonra karın üzerine pekmezi döküyoruz ve yiyiyoruz
Bize öğretmenimiz demişti ama istanbul'da yapmayın diye uyarmıştı çünkü kar kirliymiş köydeyseniz felan yapın dediydi
Karlar eridi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme