Şimdi Ara

KAPUTTA KARDANADAM MODASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar denizliliyim fakat okuduğum için izmirde yaşıyorum. iki şehirede pek kar yağmaz o yüzden karla ilgili genel kültürüm biraz zayıf.

geçen dışarı çıktım araçların üzerinde koca koca kardan adamlar görüşün yarısı kapalı şekilde araç kullananlar var biraz garipsedim diğer illerdede(karın yoğun olduğu) yaygın bişeymi bu??

KAPUTTA KARDANADAM MODASI

resmi googledan buldum burda önde benim gördüklerim kaput üstünde cama dayalıydı çalısıda vardı

• görmemişin karı olmuş
  • İzmir'de kara hasretiz.O kadar kar yağsa,ben de kardan adam yapar kaputa koyarım.
  • Cok güzelmis yaw
  • Denizli'de evimin önünde komşunun arabası da böyleydi ama bu kadar süslü değildi. Memleketinde de durum aynı yani
  • İstanbul 'da bir de kar tutsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: metaner

Denizli'de evimin önünde komşunun arabası da böyleydi ama bu kadar süslü değildi. Memleketinde de durum aynı yani

20 yaşıma kadar orda yaşadım en son ben lisedeyken kar tutmuştu demekki burda görmrk nasipmiş:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaputtaki Taş İzleri Hk.
    6 yıl önce açıldı
    Eski boyalı yüzeye saten alçı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aahmety

quote:

Orijinalden alıntı: metaner

Denizli'de evimin önünde komşunun arabası da böyleydi ama bu kadar süslü değildi. Memleketinde de durum aynı yani

20 yaşıma kadar orda yaşadım en son ben lisedeyken kar tutmuştu demekki burda görmrk nasipmiş:)

2 yıl önceydi en son. Ben 2005'ten beri denizlideyim. Bu 3. kar tutuşu ama en yoğunuydu Neyse ki hemen yağmur yağdı da bir şey kalmadı...

• yer ankara bende ilkkez komşunun arabasının üstünde gördüm geçen kar yağdığında.Opelin bagaja dikmişlerdi
  • Millet kar görmediği için ne ypacağını şaşırıyor yazık.Ardahan da falan gelin kar görün ve kardan neredeyse tiksinme aşamasına nasıl gelinir anlarsınız diyorum.Yılın 8 ayı ortalıkı bembeyaz ...
  • Batı'da yaşayanın doğu veya iç anadoluda yaşayacağını pek tahmin etmiyorum gözünü seveyim buranın soğuklarını
  • 4 senedir Sivastayım. Gerçi eskisi gibi kar yağmıyor ama çalıştığım yer 1600 metre rakımda olduğu için kar eksik olmuyor buralardan. Bu adamların yaptığı da baya bir garip geliyor bana :))
  • Ben de eskişehirliyim okulum dolayısıyla izmirde yaşıyorum, bahsettiğiniz olaya ben eskişehirde hiç rastlamadım.
    Uzun yıllar eskişehirde yaşadıktan sonra izmire geldiğimde cidden kara hasret kaldım, karı bu denli özleyeceğim aklıma gelmezdi.
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cottonmurat -- 4 Ocak 2016; 3:31:21 >
  • Bursa'da böyle birsey hiç görmedim. Görmemişlik kötü birsey :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cottonmurat

Şimdiye kadar hiç görmemiştim böyle bir adet. Doğma büyüme Ankaralıyım.

Ayrıca araç hızlanınca kopmuyor mu o kardanadamın kafası gözü??

Kopmasın diye hızlanmıyoruz zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.