Şimdi Ara

kaput koruma saçmalığı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
6.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Master_Evil

quote:

Orijinalden alıntı: EnergyBlue

Film boyayı berbat eder, yıllar sonra film sökülürken leke yapması ton farklığı düşüncesiyle aracıma özel dikimli kaput maskesi almıştım. 2.5 yıldır kullanıyorum. Uzun yola çıkınca hep kullanıyorum. Filmden daha çok faydalı.

kaput koruma saçmalığı

ben bu aracı utancımdan süremem bile

+1 Aynen katılıyorum.

• quote:

Film boyayı berbat eder, yıllar sonra film sökülürken leke yapması ton farklığı düşüncesiyle aracıma özel dikimli kaput maskesi almıştım. 2.5 yıldır kullanıyorum. Uzun yola çıkınca hep kullanıyorum. Filmden daha çok faydalı.

kaput koruma saçmalığı

Hocam bu ne, tipsizlik abidesi adetaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sütyen izi
  • quote:

kaput koruma saçmalığı

Maskeyi bende kullanıyorum. Daha önceki aracımada özel olarak diktirmiştim. Bu maskeyide 4 yıldır kullanmaktayım. Şehirler arası yola çıkmadan önce 5 dakikada takıp yola çıkıyorum. Sökülmeside bir o kadar basit ve yıkanabiliyor.

kaput koruma saçmalığı

2010 model hiçbir araçta bu görüntüyü bulamazsınız

kaput koruma saçmalığı

• Adam o maskeyi sadece uzun yola giderken kullanıyorum demiş sürekli kullanmıyor.Gittiği yerde cıkarıyor tekrar kötü gözükse ne gözükmese ne.

Uzun yola giderken yolda arabayla havamı atıyorsunuz ?

Şehir içinde taş gelme olasılığı uzun yola göre 100 kat daha az.

BEnce gayet akıllıca bir uygulama olmuş.Bol veya kötü gözükmesi birşey değiştirmez.SÜrekli kullansa neyse deriz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan And Jetta

quote:

kaput koruma saçmalığı

Maskeyi bende kullanıyorum. Daha önceki aracımada özel olarak diktirmiştim. Bu maskeyide 4 yıldır kullanmaktayım. Şehirler arası yola çıkmadan önce 5 dakikada takıp yola çıkıyorum. Sökülmeside bir o kadar basit ve yıkanabiliyor.

kaput koruma saçmalığı

2010 model hiçbir araçta bu görüntüyü bulamazsınız

kaput koruma saçmalığı

Bi kaç sorum olacaktı?
    1- Kaç ₺ ye,nerede taktırdınız?
    2- Arabanız garajda mı sokakta mı duruyor.( 2010 modelin parlaklığı ve netliği dolayısı ile soruyorum çünkü sokakta güneş ışığı ve hava şartlarından dolayı ister istemez solma yıpranma yaşlanma olabiliyor)
    3- Uzun yolda rüzgârda çıkma -uçma- gibi bişey yapar mı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Büyük ihtimnal aracın boyası dandik

Çok çok büyük ihtimal şu internette 8-10 tlye satılan malzemeden kullanmışlar.

Ben bu tarz uygulamaları kendim yapabiliyorum artık. Sağı solu kaplaya kaplaya öğrendim.

Kaliteli malzemeyi sipariş edip kendim yapıyorum.

Ama Ön kaputa sağlam kaliteli saydam plastikler var. Daha etli. Onlardan yaptırıcam ben
  • O siyah şeyi arabasına geçirene Allah akıl versin... Madem araba çizilecek, almasaydınız. Rezil gibi gideceğime otobüse binerim daha iyi.

Şeffaf kaput filmi gerçekten işe yarıyor ancak o maske nedir ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 24 Aralık 2014; 15:56:20 >
  • Uzun yolda kesinlikle gerekli...Özellikle aracını seven,gözü gibi bakanlar için...
  • Uzaktan kumandayı naylonla sarıp kullanan bir milletiz Filmden çok daha iyi koruyor demişsiniz ama kaputun üstü açık duruyor buraya çarpan taşlardan kim koruyacak. Kaliteli film gibisi yoktur.
  • attci kullanıcısına yanıt
    Bu maskeleri Rusya'ya ihraç eden bir firmaya yaptırdım. Özel olarak ölçüleri alındı ve dikildi. Fiyatı çok pahalı birşey değil. 150 200 TL arasında yaptırabilirsiniz.
    Arabam sürekli olarak kapalı garajda bulunmakta ve boya bakımı wax vb gibi uygulamalar zamanında yapılmaktadır. (Fotoğrafı koymamdaki amaç ön tampon ve kabutta taş izinin olmadığını göstermekti.)
    Uzun yolda hiçbir şekilde uçma çıkma yada bozulma olmuyor. Öçlüsü iyi alınmış ve dikilmiş bir maske olması şart. Araç üzerine takılan bölgeleri görseniz sizde çok iyi anlardınız. Çıkmasının mümkünatı yok. Hatta araç üzerindeyken çalınmasının bile mümkünatı yok. Çalınsa bile bir daha kullanılmayacak deformasyon ve yırtıklar oluşur. Bu yüzden gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz tavsiye ederim. Aynı firmaya 2 jetta birde Megane 2 maskesi sparişi vermiştim. Hepsindende memnun kaldım.

Firma araç rengine uygunda makse yapabiliyor. Karbon yada istediğiniz tüm renklerde maske yaptırabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan And Jetta

Bu maskeleri Rusya'ya ihraç eden bir firmaya yaptırdım. Özel olarak ölçüleri alındı ve dikildi. Fiyatı çok pahalı birşey değil. 150 200 TL arasında yaptırabilirsiniz.
    Arabam sürekli olarak kapalı garajda bulunmakta ve boya bakımı wax vb gibi uygulamalar zamanında yapılmaktadır. (Fotoğrafı koymamdaki amaç ön tampon ve kabutta taş izinin olmadığını göstermekti.)
    Uzun yolda hiçbir şekilde uçma çıkma yada bozulma olmuyor. Öçlüsü iyi alınmış ve dikilmiş bir maske olması şart. Araç üzerine takılan bölgeleri görseniz sizde çok iyi anlardınız. Çıkmasının mümkünatı yok. Hatta araç üzerindeyken çalınmasının bile mümkünatı yok. Çalınsa bile bir daha kullanılmayacak deformasyon ve yırtıklar oluşur. Bu yüzden gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz tavsiye ederim. Aynı firmaya 2 jetta birde Megane 2 maskesi sparişi vermiştim. Hepsindende memnun kaldım.

Firma araç rengine uygunda makse yapabiliyor. Karbon yada istediğiniz tüm renklerde maske yaptırabilirsiniz.

Şef bu aralar bende kaput maskesi mi yoksa kaput rüzgarlığı mı daha mantıklı onun yolundayım, bu firma ankarada ki firma mı acaba, gönen deri?

•  kaput koruma saçmalığı

şurada bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

İtici geliyor diyenler Türkiye yollarından bihaber sanırım. 0 km araç alıp şehirlerarası yeni onarılmış bir yola denk gelirseniz kaput korumanın önemini anlarsınız. Önden sıçrayan çakıllar kaputu haritaya çevirir. Kaputta boya olunca 2. elde pert muamelesi görüyor araç.

Kaliteli kaput koruma taştan korur, eskidikçe pasta cila ile yüzeyi yenilenebilir, güneş ışığını direkt geçirdiği için boya ton farkı oluşmaz.

katılıyorum. 2017 de hala yol yapımını öğrenemediğimiz için aracın kaputun anası belleniyor. bunun yerine adını bilmiyorum ama şeffaf birşey var ince plastik.ondan uygulansa nasıl olur ?
  • Oncelikle konuyu filmciler basmis,

sonrasina gelirsek 4m,ziebart yaptirmadiginiz surece bulasmayin su merete.200-250 liralik filmler yarardan cok daha fazla zarar getirecek.

Ayriyeten hicbir film gelen tasa dayanamaz delinir,delinen yerden su girer sonra filmi sok at.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.