Şimdi Ara

Kaptan Tsubasa Yumurcak TV de||30 Haziran Cumartesi 18:00 de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk bölümden yayınlanacak world cup serisi filan değil yani tahminen 2 bölüm yayınlanır.duyurulur

arkadaşlar sabahları 9 veya 10 da da yayınlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 30 Haziran 2012; 18:18:59 >

• obaa muhteşem oldu indirip izlemeyi düşünüyodum zaten.

Teşekkürler

Edit: 2 bölüm yayınlanır derken yarın 2 bölüm sonra devam etcek değil mi? yoksa sadece mi 2 bölüm yayınlancak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KöpeklereFısıldayanAdam -- 29 Haziran 2012; 14:18:00 >
  • 2 yaşındaki kardeşimden olayı günde 6 saat yumurcak tv 6 saatte trt çocuk izliyorum.çoğu kişi o kanalları izlemediğinden duyurmak istedim.
  • İzledim beyler 20 dk dı. Sanırım hergün yayınlancak. İlk seriydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KöpeklereFısıldayanAdam -- 30 Haziran 2012; 19:10:59 >
  • Aynı bölümü 10 gün yayınlayıp 11.gün 2. bölüme geçerler yine 10 gün sonra 3. falan öyle gider bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavukjack

Aynı bölümü 10 gün yayınlayıp 11.gün 2. bölüme geçerler yine 10 gün sonra 3. falan öyle gider bu

yok hocam hergün bir diğer bölümü yayınlıyorlar. Ben takip ediyorum bugün 3.bölüm yayınlancak.
  • ya bende internete aryodum arkadaşlar bi türlü bulamadım tv den izlemeye vaktim yok çalışıyorum acaba nerden indirebilirim.1983 olan değil
    mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • internnetten link verebilicek varmı ben death note filan bakınıyorum ama bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

internnetten link verebilicek varmı ben death note filan bakınıyorum ama bulamadım

Death note süper bir animedir tavsiye ederim ama ancak kat.ph yada zamunda.net gibi torrent sitelerinde bulabılırsın
  • Şu an düzenli olarak internette yayınlanıyor torrent olarak, ama link vermek yasak malesef
    Zaten üyelik alımlarıda yok o vereceğim link için bu yüzden boşverin
    Ama sizin için bir güzellik yapıp ileriki günlerde 1.bölümden itibaren yutup'da yayınlayabilirim.
  • En son 15'imde bir kez daha izlemeyi denedim ama izlenecek gibi değil.Boşuna deneyip zaman kaybetmeyin bence.Bu tarz olup da izlenecek bir şey arıyorsanız Inazuma Eleven var,Nintendo Ds'te oyunu da var ayrıca.Hoş buna izlenecek dedim de Tsubasa'dan hallice yani çok da güzel değil.Tek artısı olayların ağır çekim modda olmaması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

Şu an düzenli olarak internette yayınlanıyor torrent olarak, ama link vermek yasak malesef
    Ama sizin için bir güzellik yapıp ileriki günlerde 1.bölümden itibaren yutup'da yayınlayabilirim.

Çok makbule geçer hocam. Arşivde bulunmasını istiyorum. Ayrıca dediğiniz zorrent linkini yollar mısnız pm den.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

Şu an düzenli olarak internette yayınlanıyor torrent olarak, ama link vermek yasak malesef

onun yerine 300 kb lik torrentleri millete rar a koyabilirsin hocam yorulmamış olursun yutup la

• tsubasa degılde benjemanın var mı ya. şu eskı gol cızgı fılmı hanı erık vardı serap vuruşu sezar vardı magnum füze vuruşu benjamınde kartal vuruşu yapıyordu. onun lınkını bulanın gozunden operm. yıgenlere seyrettırcem.
  • bugün yayınlanan 32.bölümle birlikte ilk 32 bölüm yüklendi...

http://www.youtube.com/playlist?list=PL66568CF154524541
  • Youtubeye yüklemişler tsubasa 1. böölüm izle yazın çıkar 128 bölüm var zaten ondan sonra 1-57 bölüm arası çocuk 57-128 ergenlik halidir :) daha sonra ise tsubasa shine alt yazı serisini izleyebilirsiniz en son çıkan serisi ise tsubasa road the 2002 youtbeye yazın çıkar. sabah 5-6 gibi kalkar abimler izlerdi benimde aklımda kalmıçtı az izlerdim şimdi youtubeden tam izliyorum
  • Her gece 2-3 gibi çıkıyor. Milli takımdalar şu an

Edit : Dün milli takımdalardı şimdi çocukluğuna dönmüş anlamadım arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anders. -- 2 Ağustos 2013; 2:02:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.