Şimdi Ara

Kaptan Batuhan ^^ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Knoxville

kaptanlık verilecek son kişi

+1
  • Kendisini hala çok sevimsiz buluyorum, gençtir cahildir kabuluz ama ayağını denk alması lazım.
  • Zaten yedek ağırlıklı oynanan hazırlık macında kaptanlık bandı verildi Batu'ya. Çok fazlada büyütmemek gerek bence. Yinede dünden bügune beşiktaş macerası bi enterasan adamın :) Resimde ilk gördüğümde vay be dedim kendi kendime :)
    http://www.haber1903.com/Besiktas-4176-koluna_agir_bir_sey_takacagim.html Buradan bakabilirsiniz :)
    _BesiktASK _
    2011 Bravo Sports Style 1,6 Mj 105 Hp
  • ilk geldiği günde söyledim yine söylüyorum 4-5 sene forvet ihtiyacımız olmayacak
  • Bu göstermelik bir hareket Samet Hoca tarafından yapılan bir jest sadece, inceden akıllı ol da demek... BAtuhan Beşiktaş'lı, ne varsa Beşiktaş'lı futbolcularda var, bu takım yürekten Beşiktaş'lı futbolcularla düzlüğe çıkar. Batuhan Denizli'ye "ben geri dönerim ama sen burda olur musun bilmem" derken bunu da mı kastetmişti acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Patlamaz yine inşallah.

“Değil Almeida’yla, onun kramponlarıyla bile oynarım! Çok yetenekli, tecrübeli bir golcü. Hem gol atarız, hem de gol attırırız. Rakip savunmalar bizi kontrol etmekte çok zorluk çeker” dedi. 2009’da şampiyonluğa ulaşan takımda bulunduğunu belirten genç futbolcu, “O zaman 2-3 oyuncunun üzerine kurulu bir takım vardı. Şimdi ise durum farklı. Bireyler değil, takım ön planda. Başarıyı daha rahat yakalayacağımızı düşünüyorum”

“Transfer hikayeme gelince... Trabzonspor beni istemişti, ancak pek istekli davranmadılar. Tam ortada kalacağımı ve yurtdışı alternatifini düşünmeye başlamıştım. Samet Hoca beni aradı ve Beşiktaş’ın kapılarını açtı. Her şeyi ona borçluyum. Ama bir yanlış yaparsam, sahanın ortasında beni pataklayacağından da eminim!”
  • batuhan gibi oyuncular takım ici arkadaslık baglarının güclenmesini de saglarlar. baksanıza; son dönemde tüm oyuncular en iyi arkadaşının batuhan oldugunu söylemeye başladı. hatta bugün röportajda gördügüm kadarıyla olcay "batu" demeye başlamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aklı dışarda olmasa ergenlik çağından itibaren sıkı bir çalışma yapsa şuan avrupada sayılı takımlar da oynuyan bit futbolcu olabilirdi ama klasik türk futbolcusu işte gece hayatı kızlar vs kaptırdımı kendini bitiyor
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.