Şimdi Ara

Kaptan Batuhan ^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Zamanında M.Denizli ilke restleşip, ben geri dönerim ama sen burda olur musun bilmem demişti. Kaderin cilvesi midir, mali durum mudur ne derseniz deyin ama adam hakikaten döndü, burda ve öyle yada böyle kaptanlık bandını taşıdı bugün. Gülsek mi, ağlasak mı, düşünsek mi bilemedim...

Hırslı ve akıllı başladı lige aslında. Siz ne diyorsunuz ?

• Batuhanla ilgili birşeyler yazmak istiyordum bu konu çok güzel oldu. Beşiktaş taraftarı öyle ilginç bir taraftarki yüzde 70i Quaresmanın 29undan sonra değişeceğine inanır ama Batuhanın 21inden sonra değişeceğine inanmaz. Batuhan ne yaptıda ona karşı böyle bir öfke var 16 yaşında Kral yapmayacaksın kral olacaksın demiş daha 16 yaşında bir çocuğun böyle demesi çok büyük bir olaymış gibi abartıldı Mustafa Denizli ise hiç bir zaman ona karşı sabırlı davranmadı onun tek amacı burada şampiyon olup 3 büyük takımı şampiyon yapan hoca olmaktı Guti olayına ise hiç girmiyorum Batuhanın yaptığı bir muziplik sanki Gutiye ana avrat sövmüş gibi abartıldı.Batuhan gece hayatına çok düşkün ve aklı havada bir gençti ama Beşiktaş bir aile gibi diyoruz ve hiç bir aile çocuğu kötü diye onu evden atmaz onu düzeltmeye çalışır biz ise Batuyu malesef daha 18 yaşında evden attık.Aslında Batuhanın en kötü dönemini Eskişehir çekti ama Batu geçen yıl evlendi ve evlendikten sonra form düzeyi çok arttı mesala Süper Finalde 6 maçta 5 golle gol kralı oldu.Batuhan türkiyenin en yetenekli forveti ve gerçekten iyi olmak için çabalıyor ama işin aslı eğer çok gol atarsa taraftar onu bağrına basacak Beşiktaşın afacan çocuğu olacak ama eğer kötü performans gerekirse yine yaptıkları abartılacak ve günah keçisi ilan edilip yollanacak.Yani Batuhanın kaderi saha dışında ne kadar düzgün olduğuna değil saha içinde ne kadar iyi olduğuna bağlı.

• Bu arada yazmayı unutmuşum Batuhan 4 kilo vermiş 5 kilo fazlası kaldı diyorlardı resimlere bakınca gerçekten kilo vermiş gibi duruyor.

Orijinalden alıntı: Lawagolem

3 milyon euro

/>
    />
    />

Bu sefer söylediğin felaket senaryolarının olacağını düşünmüyorum ben. Sahada kendini hiç vermeyen, para için top koşturan futbolculara kucak açan yöentimde taraftarda bu sefer batu'nun arkasında olacak bence, ki sonuna kadarda olmalı. Son derece değerli bir genç bence batu. Seninde söylediğin gibi aslında artık batu gençlik olayınıda bitirdi. Artık sorumlulukları var, 16 yaşındaki gibi online oyun bağımlısı, problemli muzip çocuk değil. En azından öyle görüyoruz artık.

Ümit ediyorum gerçekten Batu bu sefer kıvıracak bu işi

• quote:

inşallah böyle devam eder. ve almeida'dan kurtuluruz... he bide; inşallah sene sonunda kendisini alabilicek 3 milyon euroyu buluruz

Bir sonraki transfer bedelinin %50'si Beşiktaş'a gider maddesi mi koydurtmuştu YD o durumda 1.5 Milyon € diyebiliriz de

Orijinalden alıntı: Sébastian

quote:

inşallah böyle devam eder. ve almeida'dan kurtuluruz... he bide; inşallah sene sonunda kendisini alabilicek 3 milyon euroyu buluruz

Bir sonraki transfer bedelinin %50'si Beşiktaş'a gider maddesi mi koydurtmuştu YD o durumda 1.5 Milyon € diyebiliriz de

Yd de o akıl ne gezer yaptım demiştir yapmamıştır o

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mert Aydın
    10 yıl önce açıldı
    Burak Burak!
    12 yıl önce açıldı
    Mehmet Ali Alabora'nın ruh hali.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

quote:

Orijinalden alıntı: Sébastian

quote:

Yd de o akıl ne gezer yaptım demiştir yapmamıştır o

Ya siz iyi araştırın o transfer YD'nin sayılı basarılarından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ASerifoğlu

quote:

3 milyon euro

/>
    />
    />

Bu sefer söylediğin felaket senaryolarının olacağını düşünmüyorum ben. Sahada kendini hiç vermeyen, para için top koşturan futbolculara kucak açan yöentimde taraftarda bu sefer batu'nun arkasında olacak bence, ki sonuna kadarda olmalı. Son derece değerli bir genç bence batu. Seninde söylediğin gibi aslında artık batu gençlik olayınıda bitirdi. Artık sorumlulukları var, 16 yaşındaki gibi online oyun bağımlısı, problemli muzip çocuk değil. En azından öyle görüyoruz artık.

online oyun bağımlısı deyince garipsedim ve biraz araştırdım; knight online oynamış bu adam. gece gece ufkum iki katına çıktı.

• kaptanlık verilecek son kişi
  • Bende transfere karşıydım yaptığı ergen hareketler yüzünden ancak verdiği röportajlar ve oynadığı futbolla bu takımda ne kadar çok oynamak istediğini görüyoruz.Kaptanlık verilerek sorumluluk yüklenmek istendi sanırım.

Orijinalden alıntı: bamberg

quote:

Orijinalden alıntı: ASerifoğlu

quote:

3 milyon euro

/>
    />
    />

online oyun bağımlısı deyince garipsedim ve biraz araştırdım; knight online oynamış bu adam. gece gece ufkum iki katına çıktı.

Ozamanlarda bizimde internet kafemiz vardı. Gelen çocuklar anlatıyodu sürekli abi sizin beşiktaşlı batuhan abinin söyle eşyaları var böyle adamı var felan felan gibi. Kekliyolardır uşakları dediydim kendi kendime ama biraz araştırınca haklı olduklarını öğrenmiştim bende. Hatta Ne kadar doğrudur bilinmez ama zamanında Batu'nun babası YD'e kadar gidip oğlumu kurtarın bu oyunlardan bütün gün bilgisayar başında felan diye dert yanmış.

Hayat işte bazılarının yüzüne fazlaca gülüyor sanırım. İnşallah kıymetini bilir.
    Daha ergen zamanlarında Milli takıma kadar çıkardılar Batu'yu şımarıklıklarına hiç ara vermemesine ramen öyle böyle kaldı gündemde ve yine elinde büyük bir şans. Herkese gülmez bu talih defalarca ...

• Batuş demeyin adama ya kendimi garip hissediyorum.

• Batuhan'ın yeteneklerini tartışan yok konuda zaten, bu adamın fiziği ve yetenekleri gerekten artık zor bulunan cinsten... Ben Almeida - Batuhan - Adebayor, gibi kule forvetleri çok severim. Pivot forevtlerle düzgün bir oyun sisteminde rakibinizi ezmeniz an meselesi olur. BATUHAN ın bütün problemi, kendni çok fazla büyük görmesi.. Değişir ve profesyonelleşirse her zaman faydalı olacak ve Milli takıma da hizmet edecektir.

Ama Kaptanlık için daha çok erkendi bence... kaptanlık pazubandının bir ağırlığı kalmadı BJK da, kim formdaysa ona verilyor. ben bu işi anlamadım. Q7 ye verildi Guti ye Simao ya Batuhan a... yarın bi gün Fernandes e de veririz.
  • Kaptanlik zor suan ancak geldigi andan beri maclarda yaptigi hareketlerinden,oyunundan,hirsindan memnunum.umarim eski haline donmez akillanmistir.acikcasi ben umutluyum.ama kaptanlik icin erken,bence tasiyamayacagi bir yuk.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.