Şimdi Ara

Kaplumbağam Kadayıf İçin Tehlikeli Yerlere Gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün bir konu açmıştım kaplumbağam kabından çıkıp kaçıyor, Kadayıfçı Ahmet Usta'da kadayıf yiyor. Çok şikayet alıyorum diye konu açmıştım. Benim olduğu anlaşılsın diye kafasına turuncu bandaj takmıştım. Bir arkadaş gps tak dedi konuda. Ben de kabuğuna küçücük bir kamera bağladım. Bugün kaplumbağamı yine kabında bulamadım. Hemen bilgisayarı açıp kameradan izlemeye başladım. Bir yere gidiyordu. Sonra durdu, rögar kapağındaki delikten aşağı atladı. Aşağısı karanlıktı. Bir süre gittikten sonra aydınlık bir yere geldi. Bir sürü kaplumbağa ve ortada küçük bir ring vardı. Bizim kerata gidince bi hareketlenme oldu. Tezahürat yaptılar sanırım. Sırası gelince ringe çıkıp rakibini alt etti. Sonra ödül tepsiyle kadayıf getirdiler. Bizimki daha fazla kadayıf yiyebilmek için dövüşlere katılmaya başlamış. Kaçınca sadece Kadayıfçı Ahmet Usta'ya gidiyor sanıyordum. Meğerse bizim kerata kadayıf dövüşlerine de katılıyormuş. Zaten dokunmaya kalkınca kafasıyla ve eliyle vurmaya çalışıyordu. Nereden öğreniyor bunları diye şüpheleniyordum. Şu an suyunu değiştirmeye kalksam bana şiddet uyguluyor. Ne yapacağım beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 23 Temmuz 2016; 11:43:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çıkarıp masaya vur, onun patronun kim olduğunu göster
  • Kamera nasıl çekti o kadar uzaklıktan diye soranlar - ye tıklasın
  • Yeni cevherler görüyorum olmuş dostum

• Okumayin kadayifci tospa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fanatizm

/>

Olum bu köpek çok tatlı lan, youtube da başka videolarınıda görmüştüm, eşek sıpası yavv

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Kaplumbağam Kadayıf İçin Tehlikeli Yerlere Gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratch

Geçen gün bir konu açmıştım kaplumbağam kabından çıkıp kaçıyor, Kadayıfçı Ahmet Usta'da kadayıf yiyor. Çok şikayet alıyorum diye konu açmıştım. Benim olduğu anlaşılsın diye kafasına turuncu bandaj takmıştım. Bir arkadaş gps tak dedi konuda. Ben de kabuğuna küçücük bir kamera bağladım. Bugün kaplumbağamı yine kabında bulamadım. Hemen bilgisayarı açıp kameradan izlemeye başladım. Bir yere gidiyordu. Sonra durdu, rögar kapağındaki delikten aşağı atladı. Aşağısı karanlıktı. Bir süre gittikten sonra aydınlık bir yere geldi. Bir sürü kaplumbağa ve ortada küçük bir ring vardı. Bizim kerata gidince bi hareketlenme oldu. Tezahürat yaptılar sanırım. Sırası gelince ringe çıkıp rakibini alt etti. Sonra ödül tepsiyle kadayıf getirdiler. Bizimki daha fazla kadayıf yiyebilmek için dövüşlere katılmaya başlamış. Kaçınca sadece Kadayıfçı Ahmet Usta'ya gidiyor sanıyordum. Meğerse bizim kerata kadayıf dövüşlerine de katılıyormuş. Zaten dokunmaya kalkınca kafasıyla ve eliyle vurmaya çalışıyordu. Nereden öğreniyor bunları diye şüpheleniyordum. Şu an suyunu değiştirmeye kalksam bana şiddet uyguluyor. Ne yapacağım beyler

No SS No güven diyenler için. Sürekli hayırdır kardeş der gibi bakıyor >>
     Kaplumbağam Kadayıf İçin Tehlikeli Yerlere Gidiyor

Bana bir kaplumbağanın yaşam haklarını kısıtlayıp evinde baktığını mı söylüyorsun hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.