Şimdi Ara

kaplumbağam çok saldırgan (videolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimi bi keresinde akvaryuma sokmuştum elimi ısırdı bırakmadı bu olayı sizlerle paylaşmak için elim yerine yem kullandım cünkü korktum bir daha ısırır diye, işte videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felix Felicis -- 18 Eylül 2012; 23:07:00 >

• O da ne ki benim kaplumbağam seni bile yer.Akvaryumu parçalayıp kaçacak diye korkuyorum.Karısını her gün dövüyor şerefsiz
  • la DH'de hobisi olan adam görünce bi garip geliyo
    heryer kız konusu kaynıyo
  • Hayvan aç aç!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: erain

Hayvan aç aç!!

aç değil dostum sakin ol :) sadece ''doyumsuz''
  • ne güzel kaplumbağ öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

quote:

Hayvan aç aç!!

Aç işte sonuçta her bulduğunu ağzına alıyor
  • quote:

quote:

Hayvan aç aç!!

evet ben de küçükken kaplumbağa beslemiştim,
    ne kadar yem versem yiyodu,
    akvaryuma yemin hepsini boşaltsam yerdi ,
    bir kere de yanına süs olsun diye lepistes balık almıştım
    onu da yemişti
    sakın yanına balık filan koyayım deme yani 3-4 saatte gider o balık

• quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

quote:

Hayvan aç aç!!

evet ben de küçükken kaplumbağa beslemiştim,
    ne kadar yem versem yiyodu,
    akvaryuma yemin hepsini boşaltsam yerdi ,
    bir kere de yanına süs olsun diye lepistes balık almıştım
    onu da yemişti
    sakın yanına balık filan koyayım deme yani 3-4 saatte gider o balık

Aynen oyle, bitkileri bile yedi bitirdi :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam o kadar fazla su koyulur mu hiç ayrıca su kaplumbağları kabuklarını kurutur onun icin güneşlenme yeri falan yapmalisin su hayvanin boyunun 2 katı olmalı en fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ninja eğitimi varmı bunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neldoreth

Hocam o kadar fazla su koyulur mu hiç ayrıca su kaplumbağları kabuklarını kurutur onun icin güneşlenme yeri falan yapmalisin su hayvanin boyunun 2 katı olmalı en fazla

Kaplumbaga icin ne kadar su olursa o kadar iyidir, videoda gorunmuyor ama yandaki tahtali yer kurulanma alani :)

kaplumbağam çok saldırgan (videolu)

• quote:

Hocam o kadar fazla su koyulur mu hiç ayrıca su kaplumbağları kabuklarını kurutur onun icin güneşlenme yeri falan yapmalisin su hayvanin boyunun 2 katı olmalı en fazla

+1

Suyu kaplumbağanın boyu kadar koymalısınız(Kabuğunun üst kısmına kadar-suyun içinde yüzerken kafasını çıkarabilmeli ) Ve büyük taş,kaya parçalarından koymanız lazımki,oraya çıkıp dinlenebilsin,uyuyabilsin.2 tane kaplumbağa besledim,1 tanesi 7-8 sene olmuştur alalı maalesef öldü,1 tanesi hemen hemen aynı zamanlarda aldım ve hala yaşamakta

• quote:

Benim de aklıma ilk bu geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost911

quote:

+1

Suyu kaplumbağanın boyu kadar koymalısınız(Kabuğunun üst kısmına kadar-suyun içinde yüzerken kafasını çıkarabilmeli ) Ve büyük taş,kaya parçalarından koymanız lazımki,oraya çıkıp dinlenebilsin,uyuyabilsin.2 tane kaplumbağa besledim,1 tanesi 7-8 sene olmuştur alalı maalesef öldü,1 tanesi hemen hemen aynı zamanlarda aldım ve hala yaşamakta

Hocam 7 8 yil kaplumbaga besleyen birinin bu kadar acemice ve yanlis bilgi vermemesi lazim , biraz arastirin lutfen :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ghost911

quote:

+1

Hocam 7 8 yil kaplumbaga besleyen birinin bu kadar acemice ve yanlis bilgi vermemesi lazim , biraz arastirin lutfen :)

Hocam akvaryumu ağzına kadar su konulduğunu görünce,ve sağdaki suyun üstünde olan dinlenme alanını görmeyince böyle bir yorum yapdım.

Dinlenilebilecek yer genellikle akvaryumun dibine yüksek taş,kaya konularak yapıldığı için(Sizdeki kadar yükseklikte olmayan) böyle bir yorum yapma gereği gördüm.

Ve ben yukarıda dediklerimi yaparak 7-8 senedir kaplumbağa besliyorum Daha herhangi bir sorun olmadı(1 tanesinin yaklaşık 1 sene kadar önce, ölmesi dışında )

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.