Şimdi Ara

Kaplumbağalarım yemsiz kaldı ne önerirsiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Nokia-fun

belki güneşten kurur da kendine gelir diye düşünmüştüm ondan astım nerden bileyim ben öleceğini hiçbir yerde yazmıyor ki votkaya bulanmış balığı güneşe asmayın diye

Votkayı suya koymuşsun.. Aslında izlemeye değer bir görüntü olur.. Fırıldak gibi..

• quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

quote:

belki güneşten kurur da kendine gelir diye düşünmüştüm ondan astım nerden bileyim ben öleceğini hiçbir yerde yazmıyor ki votkaya bulanmış balığı güneşe asmayın diye

Votkayı suya koymuşsun.. Aslında izlemeye değer bir görüntü olur.. Fırıldak gibi..

votkayı suya koymadım ki. suyu boşalttım, votkayı koydum U600'cü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-fun -- 15 Haziran 2007; 18:07:42 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

quote:

votkayı suya koymadım ki. suyu boşalttım, votkayı koydum U600'cü

Üle sade votkaya elini tut 5 dk noluyo bi bak.. Hele bir de tekel votkasıysa..

• içine çok ufak parçalar halinde köfte at.önce bir dene baktın yiyolar kalan köfteyi diğerinin sırtına yapıştır yeme bahanesiyle yakınlık kurarlar arkadaşlıkları pekişir popülasyonları falan artar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.