Bildirim
kapiya kapi vurugu vurugu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Rötüş Boya Kalemi ile kendiniz de halledebilirsiniz yalnız boya kodunuza göre sipariş vermeniz rötüş kalemin.Nette aratırsan bulursun.Çok fazla çizik yokmuş sizde.Benim aracın tüm kapılarında var nerdeyse sürkeli otoparklarda vuruyorlar.Alıştım artık -
Pasta ile geçer çok ağır çizik yok araçta hatta evdeki cif ile çok bastırmadan silin o bile geçirir cif ağır pasta gibidir. -
quote:
Orijinalden alıntı: coder73
Rötüş Boya Kalemi ile kendiniz de halledebilirsiniz yalnız boya kodunuza göre sipariş vermeniz rötüş kalemin.Nette aratırsan bulursun.Çok fazla çizik yokmuş sizde.Benim aracın tüm kapılarında var nerdeyse sürkeli otoparklarda vuruyorlar.Alıştım artık
Boya kodunu nasil ogrenecez hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91
Pasta ile geçer çok ağır çizik yok araçta hatta evdeki cif ile çok bastırmadan silin o bile geçirir cif ağır pasta gibidir.
Cif daha cok cizmesin bide siz denedinizmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kapı kenarındaki metal etikette ya da kaput altındaki metal etikette yazar hocam.
Bu siteden yardım alabilirsiniz.Olmadı servisi arayıp da öğrenebilirsiniz.
http://www.akripol.com.tr/marka-ve-modele-gore-renk-kodu-bulma-sayfa-94.html -
Daha önce çok denedim. bişey yapmıyo. tabi işi abartmamak şartıyla zaten cif pastanın yaptığı şeyi yapıyo yani aşındırıyo. Yaptıktan sonra iyice durula yeter.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X