Şimdi Ara

kapiya kapi vurugu vurugu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar kapida boyle izler varda. Bunlar nasil gecer boya lazimmi yoksa pasta cila ile olur mu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rötüş Boya Kalemi ile kendiniz de halledebilirsiniz yalnız boya kodunuza göre sipariş vermeniz rötüş kalemin.Nette aratırsan bulursun.Çok fazla çizik yokmuş sizde.Benim aracın tüm kapılarında var nerdeyse sürkeli otoparklarda vuruyorlar.Alıştım artık
  • Pasta ile geçer çok ağır çizik yok araçta hatta evdeki cif ile çok bastırmadan silin o bile geçirir cif ağır pasta gibidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coder73

Rötüş Boya Kalemi ile kendiniz de halledebilirsiniz yalnız boya kodunuza göre sipariş vermeniz rötüş kalemin.Nette aratırsan bulursun.Çok fazla çizik yokmuş sizde.Benim aracın tüm kapılarında var nerdeyse sürkeli otoparklarda vuruyorlar.Alıştım artık

Boya kodunu nasil ogrenecez hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Pasta ile geçer çok ağır çizik yok araçta hatta evdeki cif ile çok bastırmadan silin o bile geçirir cif ağır pasta gibidir.

Cif daha cok cizmesin bide siz denedinizmi

• Kapı kenarındaki metal etikette ya da kaput altındaki metal etikette yazar hocam.

Bu siteden yardım alabilirsiniz.Olmadı servisi arayıp da öğrenebilirsiniz.

http://www.akripol.com.tr/marka-ve-modele-gore-renk-kodu-bulma-sayfa-94.html
  • highflyeer H kullanıcısına yanıt
    Daha önce çok denedim. bişey yapmıyo. tabi işi abartmamak şartıyla zaten cif pastanın yaptığı şeyi yapıyo yani aşındırıyo. Yaptıktan sonra iyice durula yeter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaputu boyali aracin deger kaybi
    5 yıl önce açıldı
    Cam catlagi zararlimi
    8 yıl önce açıldı
    Aracimdaki kedi cizikleri
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.