Şimdi Ara

Kapın her çalındıkçaaaaaaa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

beni kaybettin artıık sen çok bekleyeceksiin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arada bir Melihat Gülses'ten dinlerim. Sizinkide gayet başarılı
  • Quadh kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim :)) ben de ilk defa soyledim

cok zor sarkı, resmen orkestrayla butunlesmis.solo soylerken bile ensturamani kendinizden sonra duyamadiginiz icin duraksamak istiyorsunuz

kimden dinlerseniz kulaga öyle oturuyor, degistir degistirebilirsen

üzerine calismak isterim arada mirildanmak için, zor sarkidir dedigim gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eüzerixinintegrali -- 9 Nisan 2017; 23:42:20 >
  • Ne kapıyı çalan var, ne bekleyen var. Kimse kimseyi beklemiyor artık. Her şey ama her şey unutulup gidiyor. İyi şeyler bir bir uçup gidiyor. Artık sözcüklerim varmıyor uzaklara. Birer birer düşüyor.

Ama benim gibi her şeyi kafanıza takarsanız, geriye kalan sadece hüzün ve sessizlik olur. Gece olunca başlarsın düşünmeye. Kafanı yastığa koyunca uyuyamazsın. Zihninde sürekli bir şeyler olur ve seni yer bitirir.

Not: Güzel ses. Ama burada bu tarz konular değer görmez. Saçma sapan konular popüler olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 9 Nisan 2017; 23:31:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Ne kapıyı çalan var, ne bekleyen var. Kimse kimseyi beklemiyor artık. Her şey ama her şey unutulup gidiyor. İyi şeyler bir bir uçup gidiyor. Artık sözcüklerim varmıyor uzaklara. Birer birer düşüyor.

Ama benim gibi her şeyi kafanıza takarsanız, geriye kalan sadece hüzün ve sessizlik olur. Gece olunca başlarsın düşünmeye. Kafanı yastığa koyunca uyuyamazsın. Zihninde sürekli bir şeyler olur ve seni yer bitirir.

Not: Güzel ses. Ama burada bu tarz konular değer görmez. Saçma sapan konular popüler olur.

işte tam son söylediğiniz gibi, iyilik de değer görmüyor.saçma sapan insanlar iyilikten anlamıyor

şarkıda da söylendiği gibi, beni kaybettin artık sen çok bekleyeceksin..

kendimizi kaybetmeyelim, kafaya takmayalım.her yaşanan, her anı, her acı seni dünkünden bi adim ileriye taşır, çok şey öğretir, büyütür.inan önce kendini sevmek, sonra sevmektir yaşatan sevilmek değil :)

buraya da bi tesekkür bırakmiş olayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.