Kapıkule'deki gurbetçinin vatan hasretiyle dolu gözyaşları Sınır kapısında gurbetçilerin yoğunluğu devam ederken, anavatana ulaşan Hollandalı bir gurbetçi vatan hasretini gözyaşları içinde anlattı. TÜRK BAYRAĞINI GÖRMEK DÜNYALARA BEDEL" Türkiye'de yaşayanların ülkenin kıymetini bilmesi gerektiğini belirten Koyuncu, "Bu duygu başka, değişik bir duygu. O bayrağı görmek dünyaya bedel. Sevin Türkiye'yi sevin. Bizim de kaderimiz gurbetçi olmak. Gönül ister miydi gurbetçi olmayı." dedi. ![]() https://m.ensonhaber.com/gundem/kapikuledeki-gurbetcinin-vatan-hasretiyle-dolu-gozyaslari < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 25 Temmuz 2021; 22:9:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kapıkule'deki Gurbetçinin Vatan Hasretiyle Dolu Gözyaşları

-
-
1 euro 10 tl olduğu için duygulanıp ağlamış vatan sevdalısı...
ayrıca bu haber kaynağına tıklamayın pardon propaganda kaynağına olacaktı malum partinin direk propagandası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7EE534877 -- 25 Temmuz 2021; 22:9:25 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7EE5348771 euro 10 tl olduğu için duygulanıp ağlamış vatan sevdalısı...
ayrıca bu haber kaynağına tıklamayın pardon propaganda kaynağına olacaktı malum partinin direk propagandası.
"TÜRK BAYRAĞINI GÖRMEK DÜNYALARA BEDEL"
Diye duygulanmis. Belkide samimidir.
Uzaktan samimiyet ölçen bir cihazmi gelistirdiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
onu diyen kişi örnek veriyorum Alman bayrağının altında yaşayıp vergisini oraya bayılmaz.
kimse kendini kandırmasın 1 euro 10 tl bu kadar memleket sevdalısıysalar bütün oradaki birikimleriyle buraya dönüp yatırım yapsınlar hem memleket kazansın hem de onların hasreti bitsin.
Türkçe biliyorlar burayı biliyorlar burada yaşamak daha kolay olmalı.
neden dönmüyorlar çünkü burası rezalet yönetiliyor farkındalar... burada kimse için gelecek yok farkındalar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7EE534877 -- 25 Temmuz 2021; 22:27:44 > -
Benim param bir sınır kapısından geçince 10' a katlansaydı ben de sevinçten ağlardım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 25 Temmuz 2021; 22:27:28 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Helal olsun
yurtdışında yaşasalar da vatanlarını unutmamışlar
Böyle insanlar lazım bize işte
-
Gel ozaman kim engel oluyor.... Hazır uçan kaçan mükemmel muhteşem Uber Süper harika fevkalade bir ülke olmuşuz gelin..
Düzenimiz var yegenimmm( Euroooooo)
Halktan biri gidecek diyecek dostum gel toprağına çekme yabancının ağız kokusunu.. diyecek düzenimiz var.. vatandaş elinin tersi İle bir yapıştıracak ağzının ortasına
Yaşamadığın yerin güzel olup olmadığını nasıl anladın?
Bir iki ay tatile geldiğin yerin sorunlarını sıkıntılarını ne zaman gördün de iyi diyebildin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 25 Temmuz 2021; 22:49:27 >
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934BHelal olsun
yurtdışında yaşasalar da vatanlarını unutmamışlar
Böyle insanlar lazım bize işte
Bayramda cukka sağlam galiba
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7EE5348771 euro 10 tl olduğu için duygulanıp ağlamış vatan sevdalısı...
1 saat sonra:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 25 Temmuz 2021; 22:57:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
10 euro 1 tl olsa görürdüm onları
-
Ja ja enistche gercekten deutschlandta cok zor oturuyoruz yani burda duzen olmasa turkei’ye gelirdik.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O zaman bitsiğğğğn bu hasret.
Hazır gelmişken temelli kal madem o kadar çok seviyorsun burayı afganıyla surisiyle
-
Geri dön gerii dönn ne olur geri döön
Yine vatan aşkıyla yanan gurbetçi bir kardeşimiz daha, böylesi duygu seline kalp dayanmaz. İzlerken gözyaşlarıma hakim olamadım
-
-
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
1 euro 10 tl olduğu için duygulanıp ağlamış vatan sevdalısı... ayrıca bu haber kaynağına tıklamayın pardon propaganda kaynağına olacaktı malum partinin direk propagandası. |
onu diyen kişi örnek veriyorum Alman bayrağının altında yaşayıp vergisini oraya bayılmaz. kimse kendini kandırmasın 1 euro 10 tl bu kadar memleket sevdalısıysalar bütün oradaki birikimleriyle buraya dönüp yatırım yapsınlar hem memleket kazansın hem de onların hasreti bitsin. Türkçe biliyorlar burayı biliyorlar burada yaşamak daha kolay olmalı. neden dönmüyorlar çünkü burası rezalet yönetiliyor farkındalar... burada kimse için gelecek yok farkındalar... |
Benim param bir sınır kapısından geçince 10' a katlansaydı ben de sevinçten ağlardım.
![]() |
1 saat sonra: |
Benzer içerikler
- en yüksek döviz nerede bozdurulur
- iş kurmak istiyorum
- türkiye"nin en büyük hırsızı kim
- kürtçe yasağını kim kaldırdı
- ideoloji testi
- roborock saros z70
- tüvtürk kime satıldı
- togg renk seçenekleri
- ioniq 5 n
- turkcell şebeke sorunu son dakika
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X