Pazar günü izledim beklediğimden hoşuma gitti. BEn geyik bir savaş klasik bir hikaye bekliyordum. Ama profesyonellerin dünyasında geçen mücadele çok güzel. Bu güne kadar işlenmemiş bir hikaye mutlaka gidin derim. Gerçek bir hikaye olmasıda insanı çok etkilliyor.
Ben böyle düşünüyorum başka gidenler varsa film kadar zevkli olan film sonrası tartışmasıda yapabilirim
Edited by - gun on 29 May 2001 20:03:31
Film iyi özellikle afişlerde yeralmayan Ed Harris için bile gidilir. Jude Lawın performansı da iyi bi de su mumya 2 de ki (nefertitiyi oynayan)hatunu beendiyseniz o da oynuyor onu da belirtiim! savaşta yaşanan ayrıntılar,aşkın büyüsü,fedakarlık,cesaret... gibi olgular çekimlerin ve oyunculuğun profesyonelliğiyle birleşince ortaya güzel bir film çıkmış diyorum ben!!Hollywood filmlerinden pek hazzetmeyen (ben ben!) arkadaşlara tavsiye ederim aradan sıyrılıp da kopan bi film. alaska frigo alaska!!!
ewt sanki Klasik holywood şekli yoktu. Hatta çekim profesyonelliği efektler olmasa amerikan yapımı bile değil denecek derecede.
Birde filmin en güzel yanı Holywood gibi değil dedikya onunun en önemli olgusu bu sefer ruslar almanlar Amerikaları gibi davranmıyordu. Sanki filimdeki herkes tam oynadığı kişilikte bir insandı. Ne fazla ne eksik
yanlış biliyor olabilirim fakat jude law = nefertiti olması lazım yanlışım varsa sory bu arada bende filme bayıldım mutlaka insanın arşivinde olması gerekn bir film