Şimdi Ara

kapida odemeli kargoyu almak istemiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam isik sacan kaplumbaga gibi sacma sapan bisey siparis etmis, 4 lira da kargo ucreti varmis. Almak istemiyorum. Boyle bisey mumkunmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yani ücreti ödenmişmi yoksa kapıda ödeme+kargomu bunlardan birincisi pahalı ise alın yazıktır. ikincisi kapıda ödeme toplamı ise ve sizin üzerine değilse geri dönerler

zaten kargo kime geldiyse kabul etmiyorum diye kargonun üzerine imza atar bu kadar basit. bide bekleme müddeti vardır bekler şubede sonra geri gider hiçbi zararınız ziyanınız olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSM

yani ücreti ödenmişmi yoksa kapıda ödeme+kargomu bunlardan birincisi pahalı ise alın yazıktır. ikincisi kapıda ödeme toplamı ise ve sizin üzerine değilse geri dönerler

zaten kargo kime geldiyse kabul etmiyorum diye kargonun üzerine imza atar bu kadar basit. bide bekleme müddeti vardır bekler şubede sonra geri gider hiçbi zararınız ziyanınız olmaz.

20 liralik bi urun 4 lira da kargosu var. Hicbi ucret odemedik. Kapiya gelince 20+4 seklinde odenmesi gerek. Almak istemiyorum dersem herangi bi yaptirim, tartisma vs.. olmaz degilmi imza atip yollayabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C Vitamine

quote:

Orijinalden alıntı: DSM

yani ücreti ödenmişmi yoksa kapıda ödeme+kargomu bunlardan birincisi pahalı ise alın yazıktır. ikincisi kapıda ödeme toplamı ise ve sizin üzerine değilse geri dönerler

20 liralik bi urun 4 lira da kargosu var. Hicbi ucret odemedik. Kapiya gelince 20+4 seklinde odenmesi gerek. Almak istemiyorum dersem herangi bi yaptirim, tartisma vs.. olmaz degilmi imza atip yollayabilirim.

öylece binlerce liralık mallar geri dönüyor kargocu arkadaşlar dağıtıcıdır onlarla sizin aranızda bi alaka yok öyle biri oturmuyor desen bile çeker giderler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PTT Yurt Disi Kargo Yardim
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.