Şimdi Ara

Kapı Tipi ve El Tipi Metal Dedektörleri / www.scanmasterdetectors.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hakkımızda

    MUSTAFA ERDEM ORAN GUVENLIK SISTEMLERI TICARETI Mart, 2014 tarihinde Mustafa Erdem ORAN tarafından kurulmuştur. Kuruluşunu takip eden bir yıl içerisinde tescilli markası SCANMASTER ile geliştirdiği üstün performanslı Kapı Tipi Metal Dedektörü Scanmaster/GRT’yi üretmeye başlamıştır. Geliştirdiğimiz Gun Reveal Technology (GRT) teknolojisi (TPE Tescil No: TR 2015 03989 Y) ürünlerimizi sadece sesli ve ışıklı uyarılar verebilen ve tek bir alarm eşiği tanımlanabilen geleneksel cihazlardan oldukça farklı ve üstün kullanım performansı elde edilmesini sağlamaktadır. Taşınabilir bir aygıta ikincil bir alarm eşiği için anlık Titreşimli Alarm Uyarıları gönderebilen Scanmaster/GRT iki farklı alarm eşiği için anlık kontrol sağlamakta ve oluşan alarm durumları istenen ayar skalasında kolayca ayırt edilebilmektedir. Böylece, yüksek risk unsuru oluşturabilecek ziyaretçiler Silah ve benzeri büyüklükte metal nesneler ile geçiş yaptıklarında kolayca tespit edilebilmektedir.
    Kullandığımız DSP Teknolojisi, Yüksek Performanslı işlemciler, SMD Elektronik Kartlar ve çevresel etkilere karşı mükemmel bağışıklık sunan elektromanyetik filtre teknolojimiz hatalı alarmları önlemekte ve pek çok cihazın sağlıklı çalışmakta zorlanacağı kurulum alanlarında dahi başarı ile tatmin edici performans sergilemektedir.
    Yoğun bir Ar-Ge çalışması ile sürekli olarak ürün iyileştirme üzerine çalışmakta ve pazara daha üztün performanslı ekonomik ürünler sunmak çabası içerisindeyiz. Ürünlerimizin temel karakteristikleri; Üstün Teknik Özellikler, Sağlam Fiziksel Yapı, Üstün Performans ve Sıradışı Algılama Kabiliyeti, Mükemmel Ambalaj ve Arızasızlıktır.
    Scanmaster® Serisi Kapı Tipi Metal Dedektörlerinin (KTMD) üreticisi ve ihracatçısı olan işlememiz TSE TS-13429 Metal Dedektörler için Kurallar Kapsamında Hizmet Yeterlilik Belgeli Servis Merkezidir.
    Amacımız ve faliyetlerimizin temel odağı alanımızda güvenilir bir Global Aktör konumuna gelmek ve üretimlerimizin %75’ini ihrac etmektir. Hali hazırda ihracatımızın ciromuza oranı yaklaşık %50 mertebesindedir.

    Vizyonumuz

    Bizler faliyet yürüttüğümüz endüstriye güvenilir ürünler, en yeni teknolojiler ve kusursuz satış sonrası hizmet anlayışı ile en mükemmel şekilde hizmet ederek maksimum müşteri memnuniyeti hedeflemekteyiz. Tüm faliyetlerimizin odağında yenilikçilik yer almaktadır. Bizler kolay anlaşılabilir ve uygulanabilir çözümler üzerine odaklanmakta ve karmaşıklıktan kaçınmaktayız. Sadece bizler için anlamlı olabilecek ve kayda değer katkı sağlayabileceğimiz iş ve projeler için girişimlerde bulunmaya özen gösteriyor ve sadece bu tip işler için EVET cevabı verebiliyoruz. Bizler güçlü işbirlikleri ve süregelen güvenin zaman içerisinde ve doğru iş pratikleri ile var olabileceğine inanıyor ve iş partnerlerimiz ile diğerlerinin gerçekleştiremediği düzeyde tekno-ticari işbirlikleri geliştirerek yenilikler gerçekleştirilebileceğimize inanıyoruz. Kusur kabul etmenin bir erdem olduğuna inanıyor ve hatalı olduğumuzda samimiyet ile hatalı olduğumuzu kabullenme eğiliminde, önyargısız ve açık fikirli bir yönetim anlayışı geliştiriyoruz. Sektörümüzde Kalite, Performans ve Güvenin adresi olabilmek için var gücümüz ile çalışıyoruz.

    Profilimiz

    Kuruluş: Mart, 2014
    Bizler Scanmaster® Serisi Multi-Zone Kapı Tipi Metal Dedektörleri üreticisi ve ihracatçısıyız.
    Faliyetlerimizin odağında yer alan ürün ve hizmetler;
    METAL DEDEKTÖRLERİ (GÜVENLİK)
    - Kapı Tipi Metal Dedektörleri
    - El Tipi Metal Dedektörleri
    - Kapı Tipi ve El Tipi Metal Dedektörleri Yedek Parça ve Aksesuarları
    KALABALIK KONTROL ÜRÜNLERİ
    - Yönlendirme Bariyerleri
    - Güvenlik Bariyerleri

    FIRMA : MUSTAFA ERDEM ORAN GÜVENLİK SİSTEMLERİ TİCARETİ
    ADRES : 8 EYLÜL MAH. 110/1 SOKAK, NO: 5/1, KEMALPAŞA - 35730, İZMİR / TÜRKİYE
    TEL : +90 232 3829502
    FAKS : +90 232 382 9502
    GSM : +90 532 0519070
    E-mail : admin@metaldetectorcompany.com

    Web sitelerimiz
    www.scanmaster.com.tr
    www.metaldetectorcompany.com
    www.scanmasterdetectors.com
    Kapı Tipi ve El Tipi Metal Dedektörleri / www.scanmasterdetectors.com
    Kapı Tipi ve El Tipi Metal Dedektörleri / www.scanmasterdetectors.comKapı Tipi ve El Tipi Metal Dedektörleri / www.scanmasterdetectors.comKapı Tipi ve El Tipi Metal Dedektörleri / www.scanmasterdetectors.comKapı Tipi ve El Tipi Metal Dedektörleri / www.scanmasterdetectors.comKapı Tipi ve El Tipi Metal Dedektörleri / www.scanmasterdetectors.comKapı Tipi ve El Tipi Metal Dedektörleri / www.scanmasterdetectors.comKapı Tipi ve El Tipi Metal Dedektörleri / www.scanmasterdetectors.comKapı Tipi ve El Tipi Metal Dedektörleri / www.scanmasterdetectors.com






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEODHB -- 19 Eylül 2017; 11:47:39 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.