teşekkür ederim şahin. Haftaya aracı tekrar boya için 1 günlüğüne servise bırakacağım. Önce bi yaptıkları hatayı düzeltsinler. Ama teklifin için sağol, sıkıntı olursa teklifini kafamın bi köşesine yazdım bile. EYVALLAH.......
quote:
Orijinalden alıntı: ahniz
Bugün toyota servisine gittim ve birazcık ortalığı karıştırdım. Boya ustasını çağırttırdım, adam renk farklılığını kabul etti ve 1 gün arabayı bırakmam gerektiğini söyledi. Renk farkının az belli olduğunu söyleyince ben de toyotasından başladım servisinden, müşteri temsilcisinden varıncaya kadar yaptıkları iş için fırçaladım. Daha geçen hafta 20.000 bakımında yaptıklarını söyledikleri kapıdan gelen ses ile yol bilgisayarı konsol açıklığı devam edince bugün aracı yine servise bıraktım. Haftaya boya için yine bırakacağız. İş temposu çok yoğun olan birirsi olarak 10 günde aracı 3 kez servise bırakmak beni anormal derecede strese sokuyor. Ama kararımı verdim şu eksiklikleri tamamlatayım da servisi değiştireceğim. BURSA TOYOTA ÇAVDARLI
Çavdarlı'da kalite düştü. Bizde bir iki sıkıntı yaşamıştık. Boya işi zor. Vernik yüzünden metalikler bela.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme