Şimdi Ara

Kapı dedektörü ve Alüminyum Folyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
20.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar netten okudum bazı kişiler mağazalardan ürün çalıp alüminyum folyoya sarıp alarm ötmeden o magazadan çıkıyorlarmış. bu yöntem alışveriş merkezinde bulunan kapı girişindeki metal dedektöründede çalışırmı ? ordada üstündeki metaller ötmeden geçebilirlermi bunu merak ediyorum yanıtlarsanız sevinirim :)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kapı Dedektörleri ve Alüminyum Folyo

Alüminyum Folyo Dedektörde Öter mi?

Alüminyum folyo, genellikle kapı dedektörlerinde ötmez. Bunun nedeni, alüminyumun kapı dedektörlerinin tespit ettiği metaller arasında olmamasıdır. Ancak, bazı durumlarda alüminyum folyo, el dedektörlerinde ötebilir.

El Dedektöründe Alüminyum Folyo

El dedektörleri, kapı dedektörlerinden daha hassastır ve alüminyum folyodaki küçük miktarlardaki metali bile tespit edebilirler. Bu nedenle, el dedektöründen geçerken alüminyum folyo taşıyorsan ötebilir.

Metal Dedektöründe Alüminyum Folyo

Alüminyum folyo, metal dedektörlerinde de ötmez. Bunun nedeni yine metal dedektörlerinin alüminyumu tespit etmemesiyle ilgilidir. Ancak, çok kalın veya yoğun alüminyum folyo parçaları bazı metal dedektörlerinde ötebilir.

Kapı Dedektöründen Telefon Geçirme

Kapı dedektörlerinden telefon geçirme mümkündür, ancak metal parçalar içermemesi gerekir. Aksi takdirde kapı dedektörü ötebilir.

Kapı Dedektörü Nelere Ötmez?

Kapı dedektörleri genellikle aşağıdakilere ötmez:

• Plastik nesneler
    • Ahşap nesneler
    • Giyim
    • Ayakkabı
    • Mücevher

Dedektör Alüminyum Folyoya Öter mi?

Evet, el dedektörleri alüminyum folyodaki küçük miktarlardaki metali tespit edebilirler. Ancak, kapı dedektörleri ve metal dedektörleri genellikle alüminyum folyoya ötmezler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sende mi yapacan çakal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Story WriTR

Sende mi yapacan çakal

Yok. benim amacım farklı. metal dedektöründen metali alüminyum folyoya sararak geçebilirmiyim bunu ögrenmek ıstıyorum ?
  • Güncel
  • bende duydum ama tanıdık bi mağza yokki deneyelim yada mythbusters denemelerini isteyelim
  • faraday kafesini bi arastir
  • marketlerde güvenlik seviyesi daha düşük ama havaalanında mesela polo şeker bile ötüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• içeri silahmı sokacan ?
  • elektromanyetizmayla radara görünmeyen uçak yapıyorlar. neden olmasın diyecem de içimden gelmiyor seni ateşe atmak
    hatta çıplak gözle de görülmüyor. şeffafmış gibi normal arka tarafını görüyorsun
  • olmaz aliminyum zaten metal
  • Karbon kağıdını dene bir. Bir metali sar geçmeye çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

Karbon kağıdını dene bir. Bir metali sar geçmeye çalış.

Ötermi öyle ?
  • Eğer dedektör radyo frekansıyla çalışıyorsa faraday kafesi işe yarar.Gama-beta ile çalışıyorsa yaramaz.Ancak kurşundan yapılmış kutu olması lazım.
    Ulan hırsızlığada davetiye çıkarıyoruz.
  •  Kapı dedektörü ve Alüminyum Folyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.