Şimdi Ara

kapı çıtalarına boya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dün aracımın kapıdaki çıtalarını gövde rengine boyatmak için sanayiye kaporta boyaya gittim.adamlar 2 çıtayı boyamak için 50-60 milyonlardan bahsediyor.bu işin piyasasımı böyle yoksa bunlarmı uçmuş.adamlar önce plastik astar falan atcaz yoksa tutmaz falan diolar,yaptıran varsa lütfen tavsiyede bulunsun arkadaşlar?

• Fiyat idare eder, ama biraz daha araştır 40 milyona falan yapmaları lazım. Dedikleri doğru kalıcı olması için astar atıyolar ama verdiğin yere dikkat et iyi iş çıkmazsa bi yıkamada atar boyalar. Ben yan çıtalar ön çıtalar arka tampon kapı kollarını 250 milyona boyattım.
  • bence uçmuşlar abi bizim arkadaş flash ı boydan boya çıtayla dolandı 10milyon mu neydi gerçi flash ucuz araba ama
  • 10 milyon imkansız be alper. Belki arkadaşının tanıdığıdır usta kar koymamıştır ona. Ama yinede 10 ytl imkansız gibi geliyor. Belki 4-5 önce ok ama şimdi çok zor
  • abi fiyat normal.ben 2 sene önce unonun tampon altlarına çıta çektirdim.80 liramı aldılar.eğer o astarı atmazlarsa 1 ay sonra boya dökülür.
  • bu astar dediğiniz nasıl bişey peki macunmu çekiyorlar yoksa o da mı sprey gibi bişi
  • daha ucuza yaptıran yokmu arkadaşlar 2 çıta için ben bu paraya kıyamam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • astar atmazsan boya hemen dökülür
    ama ben önceki aracım olan uno'mun ön tamponunu kendim marshall'ın sprey boyası ile boyamıştım hiç dökülmemişti
  • ewt bende arka tamponu boyadım öyle ama önce biraz zımparalamıştım hala daha taş gibi.ama bu çıtaların lastikten oluşu beni korkutuyor
  • ya dene bakalım bi belki tutar tutmazsada kaybedeceğin 10 milyon olur ama kazanacağın 30milyon
  • Valla ozgur dogru soluyo. Astar dedigmiz şeyi atarsan daha saglıklı olur. İlla dökülür diye bişey yok tabi. Astarıda kendin atabilirsin eger bulabilirsen. Astar dedigi şeyde zaten yüzeyi temizleyip boyayı sağlamlaştıran bi madde.
  • git eskı sanaııye orda taksı boyayan yerler var onlara sor hem ucuz hemde kalıtelı boyuyolar ben camurluk tek kapı 40 mılyona boyattım astarsız ..
  • istanbulda avrupa yakasında tavsiye edebileceğin bir yer varmı acaba?
  • iş aksesuar yani zevk olayına girdiği için geçiriyorlar fiyatı.
    iki fiber tampona 1 milyar isteyen var boya hariç olacak şey mi??
    iki çıtanın boya maliyeti 5 milyonu geçmez işçilik falan 20 ytl olsun
    60 ytl nedir ya
  • şöyle anlatıyım 100 gr boya yaptırsan 15 ytl alıyorlar işçilik falan astar dersen 40-50 arasına çıkarsın normal olarak
  • metalik boyanın kilosu 70 ytl ben daha geçenlerde yaptırdım
    ayrıca 150 gr.boyayla iki tampon boyatıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powertech -- 3 Mayıs 2005, 2:27:37 >
  • bu fiyat nasıl sizce astranın 4 kapı çıtası iki marşpel we ön karlık boyanacak ilaçlı astarlı artı olarakta komple cila 200ytl...
  • 200 normal ben 150 ye boyattırırım kartal sanayisine gelebilirsen yardımcı olurum
  • walla ümraniyede boyacım war işte bu hafta halledicez dediğim gibi az şey boyanmıcak yanii..
  • Bence biraz daha düşür yaa. Ne biliyim sanki 150 daha uygun gibi geldi bana
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.