Şimdi Ara

Kapı Çalma Adabı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
3
Favori
15.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adabı vardı kapı çalmanın. Önce kiminle çaldığını bileceksin, sonra kime çaldığını. Değecek mesela çaldığın meseleye...
  • Köylüler aristokratçılık oynuyor Sanki divanı hümanyunda takılıyor adam

Sadece filozofların kapısını çalarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaLGz

Adabı vardı kapı çalmanın. Önce kiminle çaldığını bileceksin, sonra kime çaldığını. Değecek mesela çaldığın meseleye...
    İzmirli kız dediğin rakısını içecek bea
  • annem ve babam bir kaç kere yakalamıştı artık gelmeden önce bi uyarı veriyorlar gürültü yapıyorlar takribi 3-5 sn önceden belli ediyorlar sağolsunlar sayelerinde hız rekoru kırdım
  • şu aklıma geldi
    Kapı Çalma Adabı
  • Üniversite 1'de acele etmemden dolayı hocanın odasına kapıyı çalmadan girmiştim.tabi hoca sonrasında tip tip bakmıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hep 50 liralık çalıyorum

pardon yanlış oldu
  • Okullarda umumi tuvaletleri de kullanmayı ögretsinler

• çavuş tokatlarken kapını kilitle kardeş bir dahakine, sonra gelip burda ağlama
  • Bu dediğin kurala harfiyen uyuyordum ta ki bir hoca "oğlum mal mısın kapıyı vurduysan girsene, çocuk gibi ne bekliyorsun" demişti. bende artık vurup direkt giriyorum kimse de garipsemiyor. demek ki millet bunu kanıksamış.
  • İşi olan kapısını kilitlesin mümkünse.
    20 sn çok uzun onu mu bekleyeceğiz

• Öğrenci evimizde içeri girip kapıyı açık bırakınca arkadaşım kapıyı örtermisin demişti, bende hiç bozuntuya vermeden odadaki battaniyeyi alıp kapıya sermiştim. Bizim tayfa yerlere serildi gülmekten, bi tek o arkadaş neresi komik bu diyordu.
    Bu da böyle bir anım.😄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zeki_ce kullanıcısına yanıt
    Kapı Çalma Adabı
  • Antor kullanıcısına yanıt
    😂😂😂 Aynı mantık valla.

• ben de kapı kapatmayı bilmeyenlere ayar oluyorum. Apartmanda 10 kere yazı astım, malın biri de çıkartıp atıyor çöpe.

Yahu misafir geçiriyor biri sesler var apartmanda. Adamlar merdivenden inerken kapıyı güm diye kapatıyor. Biri arkamdan böyle kapı kapatacak, vallahi bir daha oturmaya gitmem yüzüne de bakmam. Hem apartmana saygısızlık hem de evinden uğurladığın insana. Ben yemek siparişi getiren adam bile giderken kapıyı yavaşça ses çıkartmadan kapatırım. Nezaket kuralıdır bu.
  • 15-20 sn abartı, 10 saniye tepki vermiyorsa orijinal Pentium felandır artık.

• Kapı çalmayı daha keşfedememiş davarlar var bu ülkede.

• bunu insanlara anlatmak zor. Anca askerde öğrenirler.
  • Nikopoll kullanıcısına yanıt
    Kas adam kullanıcısına yanıt
    Mesleğini çalıyorlar hocammm

• Tuvaletteyim, tam is ustundeyim. birisi kapiyi caliyor, e guzel, ancak ardindan hic es vermeden kola asiliyor. arkadas kola asilcaktiysan niye caldin kapiyi, ben bi ses vereydim icerden degil mi ? illa kucuk zengier'i mi gormek istiyon?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.