Şimdi Ara

Kapı Barfix Demiri Hakkında ? --FOTO EKLEDİM-- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
64.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben bu aletin ( İron GYM ) kapıyı sökeceğini zannetmiyorum.Videolara baktığım kadarıyla. Barfiks aletinin üst kısmı kapının üst eşiğine oturtuluyor burda risk var , ancak demirin ön kısmı kapının dışında kalan sağ ve sol sütununa dayandığı için siz ağırlığınızı verdiğinizde barfiks aletinin tüm ağırlığı sağ ve sol taraftaki uzun kısımlara gidiyor.Yani kapı eşiğinin üst kısmına fazla ağırlık uygulamıyorsunuz..Buna karşıt ağırlık deniliyor..

    Kapının sökülmesine gelirsek o ancak şu şekilde olabilir.Eğer barfiks çekerken fazla sallanırsanız ya da aletin üzerinde youtubedeki videolardaki gibi maymunluk yapmaya çalışırsanız o zaman kapının üst eşiğindeki kısım eşiğin ucuna doğru kayabilir ve bu durumda eşiğin ön kısmı kopabilir.Sizin yapmanız gereken şey aleti eşiğin dibinde kalan duvara iyi oturtup mümkün oldukça sakin ve dengeli barfiks çekmenizdir.

    Sonuç olarak dengeli şekilde kullanılırsave maksimum ağırlığın üzerine çıkılmazsa bence kopma sorunu kesinlikle olmaz diye düşünüyorum




  • Arkadaşlar bulabiliyorsanız bu videodaki modelden veya benzerini alın. Bununla her şekilde barfiks çekilebilir. Barfiksin her şekline olanak sağlayan şimdiye kadar gördüğüm en kullanşlı ve verimli alet bu videodaki alet.

    P90X

    Kapı arası barfiks çubuğunu kapıya taktığınızda kolları açarak geniş barfiks yapamazsınız. Kanat kaslarınız ve sırt kaslarınız eksik kalır.

    Kapı arası veya koridor arası 90-110cm aralıktaki barfiks cubuklarını taktığınız yerde kollar açık geniş barfiks çekemezsiniz. Tecrübeyle sabittir.
  • Kaliteli bir marka gonul rahatligiyla kullan bende alicam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kapı arasına sıkıştırılandan almak istiyorum.Nerden Alabilirim.Ankarada oturuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kapıya vidalamıştım ama kapı sağlam olmadığı için 2 vida da çıktı.Vidalamadan tutturmak istiyorum ama o zaman da kayıyo kaymaması için şu kanepelerin altına parkeyi çizmesin diye koyulan şeyden koysam olur mu ki?Ya da başka bir önerisi olan var mı?
  • Bende benzeri var 40 tl ye almıştım çokta memnunum. günde 25 30 tane nizami çekebiliyorum fazlası gelmiyor hocam :)
  • Öncedende belirtmişitim arkadaşlar ben birkaç çeşit buldum burdan videosunada bakabilirsinizhttp://www.spor77.com/index.php?route=product/category&path=54 bence ikiside kullanışlı
  • Arkadaslar ben altis diye bi markanin aldim kapi demiri ama kapinin genisligi ve pervazlarin boyu yuzunden oturtamadim degistirmek de istemiyorum sizce bi yolu var midir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde vardı saçımda. Kırmızı benekler üstü kabuk kabuk pullanırdı, uyuz gibi kaşınırdık. Prozincten sonra unuttum hepsi geçti.
  • beeyler yardımcı olacak yokmu kapıya takılannı mı önerirsiniz yoksa duvardakini mi
  • slyman_b kullanıcısına yanıt
    Nasıl monte ediliyor bu kardeş ben beceremedim
  • bizim birader komando olmadan once duvara saplamisti, 20lik saplamalarlan, kac sene oldu hala duruyor, yavas yavas cocuklar kullanmaya baslayacak, bakalim nasipse ileride torunlarda nasiplenir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kıdemli Çavuş

    deltadan kullanıyorum ben.. kapıya bişey olmaz heralde.. bi problem yok şuan için ve kapıda da güzel duruyo..

    Hocam bende deltadan kullaniyorum aldim dün ama barfiks cekerken gevsiyor siz yasadinizmi bu sorunu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cowinenge kullanıcısına yanıt
    yaşadım dostum, bi de kapıda siyah iz bıraktı, en iyisi spor salonunagitmek
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.