Şimdi Ara

Kapı barfiksi kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamün aleyküm arkadaşlar, aşağıda resmini koyduğum barfiksten kullanan var mı? Bir sorum olacak. Evim biraz eski(20 yaşında), dolayısıyla kapılarda eski. Bu alet kapıya bi zarar verir mi? Üst pervaza fazla yük bindiriyor mu? Eski kapı olduğundan çokta sağlam bi pervaz değil. Sıkıntı olur mu? Kapı resminide koydum aşağıya. Yardımınızı bekliyorum.

Alet;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulutfatih -- 20 Haziran 2015; 12:40:46 >

• 85 kilo iken kullandım sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbomanlet

85 kilo iken kullandım sorun yaşamadım.
    Kapıya bir şey olmaz değil mi hocam?
  • 85 kilo iken sorun yaşamadım dediğime göre kapıya birşey olmamış o kiloda
  • Hocam pervaz iyi değilse alma hiç , sıkıştırma olanlara bakın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben koridora aldım kirişler arasına sıkıştırdım taş gibi oldu.80 kiloyum ama 100 kiloyu rahat taşır.İki duvar arasına sıkıştırılandan almanı tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimdeki üründen sipariş verdim. (n11)
    Gelince deneyip bilgi veririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende var hiçbir sıkıntısı yok. Zaten kapıya baskı yapmıyor tam olarak.Duvara baskı yapıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlerim vardı erken yazamadım. Alet geldi, taktım kapıya gayet sağlam. sanırım arkadaşında dediği gibi üst pervaza çok baskı uygulamıyor. ben 60 kiloyum, babamda denedi kendisi 75 80 kilo. bi sıkıntı olmadı. oldukça iyi, parasını sonuna kadar hak ediyor. tavsiye ederim.
  • kapıya zarar verirse salon barfiks ya da oda barfiks aletleri alırsınız hem kapılara zarar verme gibi dert olmuyor biraz pahalı tabi
  • özelden link atar mısın barfiksin
  • Geç belki ama kapı barfiksini kapıya takıncı malum sıkıştırman lazım o da kapıyı duvarın daha da içine soktuğu için kapının yanındaki duvarda biraz sıkıştırma yapabiliyor umarım anlatabilmişimdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de bugün aldım, memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.