Şimdi Ara

kapatın artık konuyu yeter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qualyz -- 17 Temmuz 2016; 3:37:42 >

• Herkesi memnun edemezsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jo Martinez

Herkesi memnun edemezsin
    konu kilit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qualyz -- 16 Temmuz 2016; 15:51:37 >
  • Karışık olmuş yazdıkların pek anlayamadım. Ben bugün mod gelir gelmez 2 maç attım. 2 win, olay basit aslında tamamen süre odaklı rakipten daha hızlı olman gerekiyor.
    Savunurken elinden geldiğince geciktirip, saldırırken de aşırı agresif olursan rahat kazanılabilecek bir mod. Klasik saldır savun.
  • Dedigin dogruysa wini senin takimin almasi lazimdi. Yeni mod cop cidden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En saçma modlardan biri. Bence en iyi oyun mod URF
  • quote:

Orijinalden alıntı: Everett

Karışık olmuş yazdıkların pek anlayamadım. Ben bugün mod gelir gelmez 2 maç attım. 2 win, olay basit aslında tamamen süre odaklı rakipten daha hızlı olman gerekiyor.
    Savunurken elinden geldiğince geciktirip, saldırırken de aşırı agresif olursan rahat kazanılabilecek bir mod. Klasik saldır savun.

dostum oyun oynadığına eminmisn
    nesini anlamadın dediklerimin

1 oyun içnide 1 saldıran takım bir de savunan takım olarak oynamıyormuuyz?

Bende diyorum ki
    saldırırken biz kazandık
    sonra savunurken de kaybettik yani onlar saldırırken kazandı

1-1 berabere kalması lazım değilmi?

hadi öyle olmadı süre ile alakalı diyelim

biz savunma da 9 saniye kala yenildik onlar 40 saniye kala yenildi.Gene bizim birinci olmamız lazımdı .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni konu açın yav
    2 ay önce açıldı
    yeter artık!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Berabere kalmak aşırı zor gibi geldi açıkçası, sistem şöyle işliyor 20 dakika veriyor. Saldıran takım diyelim ki 15.23 dakika da nexusu yok ederse sıra savunanlara geçiyor ve onlar saldırıyor. 15.23 den önce bitirebilirsen oyunu kazanmış oluyorsun. 15.24 bile olsa kaybediyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kotarou Katsura -- 15 Temmuz 2016; 21:08:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Everett

Berabere kalmak aşırı zor gibi geldi açıkçası, sistem şöyle işliyor 20 dakika veriyor. Saldıran takım diyelim ki 15.23 dakika da nexusu yok ederse sıra savunanlara geçiyor ve onlar saldırıyor. 15.23 den önce bitirebilirsen oyunu kazanmış oluyorsun. 15.24 bile olsa kaybediyorsun.

işte saçma olan o ilk saldıran kaybediyor anlıcağın

biz saldırdık 15:22'de aldık diyelim Kazandık sonra savunan takım geçiyor dediğin gibi saldırıya
    bu sefer onlar 15:23'te bitirdi Ama Koskoca tüm oyunu onlar kazanıyor Saçmalık burada işte Bizim ilk saldırıda kazandığımızı yok sayıyor yani

berabere kaldın mı ilk saldıran takım kesin kaybetmiş sayılıyor.oyun bitişiğinde de tartıştık hatta karşısıyla falan onlara yazınca hak verdiler saçma yani
  • Hiç mi bakmadın

Sen 17 dkda bitirirsen süre 17 dkdan başlıyor 20 değil

Bak sizin takım 19 dakika 20 saniyede bitirmiş
    Karşı takım 19 dakika 11 saniyede bitirmiş

Onlar daha erken sürede bitirdiği için onlar kazandı

Sorun yok konu kilit üye ban

• quote:

Orijinalden alıntı: TechnoKolik199

Hiç mi bakmadın

şöyle açıklamayla gelin o zaman bana aga sonra daha oyun girmemiştim bunu yaşadıktan sonra herkes laf yapmıştı tek ben değilim
  • Sonuç olarak saçma bir mod.Modun amacı taktik, strateji olarak değil de hız ve çabukluk olarak belirlenmiş.Böyle gereksiz modları getirip insanın hevesini kaçırıyorlar Aram 10 kat daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechnoKolik199

Hiç mi bakmadın

abi 2 saat tir bu yukarda ki ler ne saçma li yo diyorum sonunda bilen çıktı adam haklı ya bi de konu açmış boş insanlara yer yok konu kilit üye ban

• Yine de saçma bir mod takım olarak daha iyi oynayıp kaybedince çok koydu bana daha da oynamam. Urf daha mantıklı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan saçmalamış ama mod saçma savunurken minyon kesip kulelere yıkım felan atıyosun saldırırken de allah ne verdiyse saldırıyorsun aram bile daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ENOMAUS

Konuyu açan saçmalamış ama mod saçma savunurken minyon kesip kulelere yıkım felan atıyosun saldırırken de allah ne verdiyse saldırıyorsun aram bile daha iyi

ulan konuya kilit diye içeriği sileli kaç saat oldu dün yaptım bunu bugün saçmalamış diyorsun he tamam he
  • vakit kaybı oynamayın
  • bence urftan sonraki en iyi mod

• ben de beğenmedim

ama oynuyorum yine de XD
  • Bencede saçma kuralları
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.