Şimdi Ara

[KAPATILABİLİR] RIOT Graves Alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TR RIOT Graves karşılığında 400 RP TR için kod vericem. Koşulum önce kodu alıp kullandıktan sonra derhal 400 RP kodunu göndericem. Güven sorununun olacağını zannetmiyorum, 5 TL için insan dolandırılmaz. Zaten böyle işleri yapanlar da ahmaklardır. Satıcı arkadaşlardan cevaplarını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aelfwig -- 20 Mayıs 2014; 23:24:33 >

• burada tonla referansımız olucak ve ilk kodu biiz atıcaz iyiymiş hocam
  • Sizin referanslarınız var, size güvenebilirim. Ben RIOT Graves kartı ile Graves'in geldiğini bilmiyordum, o yüzden dün Graves'e 440RP baydım. İade için LOL Support'a mesaj attım, cevap bekliyorum. Bu arada 2 kod alıcam sizden, 10 TLlik pin atıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ravenger09

Sizin referanslarınız var, size güvenebilirim. Ben RIOT Graves kartı ile Graves'in geldiğini bilmiyordum, o yüzden dün Graves'e 440RP baydım. İade için LOL Support'a mesaj attım, cevap bekliyorum. Bu arada 2 kod alıcam sizden, 10 TLlik pin atıcam.

supporttan cevap gelmesıne gerek yok zaten oyun ıcı ıade hakkınız var
  • İade haklarımın hepsini kullandım maalesef hocam.
  • o zamn bosuna cevap beklemeyın hocam :D
  • Dostum referanslarım mevcut istersen pm at konuşalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Banada lazım önce kod verebilecek varsa pm gerekirse telefonda hallederiz zaren rp çekicem bi 5tl fazla atarım. Daha önce alışverişim oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende riot graves var pm at konuşalım kod tr de geçerli ve çalışıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turnuvaları izlemeye giden bir arkadaşın varsa rica et alsın sana. Ben öyle aldım para bile vermeye gerek yok Riot Graves'e.
  • paypal ile graves alınır pm atın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudeboy1907

paypal ile graves alınır pm atın lütfen

2 tane graves var elimde sadece tr de geçerli istersen görüşürüz PM gerekmez bana konu altında açık konuşalım.
  • roulles kullanıcısına yanıt
    şu an başka biri mesaj atmış olumsuz olursa sana dönerim teşekkür ettim.
  • RIOT Graves kostümünü ImReady2Diee nickli arkadaştan sorunsuz bir şekilde temin ettim, konu kapatılabilir Adminlerim.

[KAPATILABİLİR] RIOT Graves Alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aelfwig -- 20 Mayıs 2014; 23:24:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.