Şimdi Ara

Kapasitif Ekranlı Dokunmatik Telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kardeşim için dokunmatik ekranlı bir telefon almayı düşünüyorum. Rezistif ekran istemiyorum. Ekran cinsi kapasitif olmalı. Bütçemiz en fazla 500 tl.
    Bu fiyata hangi telefonları önerirsiniz? Benim aklımda Lg Optimus One P503 var. P503'ten başka hangi telefonlara bakabilirim bu bütçeyle.

• bi 100 TL daha ekleyebilirsen vatan bilgisayarda bu hafta sonu
    sony ericsson
    walkman live 601TL
    xperia mini 619 TL
    xperia mini pro 636 tl
    hem hız hem kamera hem güncelleme hemde ekran farkı var optimus one ile aralarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 9 Aralık 2011; 12:59:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

bi 100 TL daha ekleyebilirsen vatan bilgisayarda bu hafta sonu
    sony ericsson
    walkman live 601TL
    xperia mini 619 TL
    xperia mini pro 636 tl
    hem hız hem kamera hem güncelleme hemde ekran farkı var optimus one ile aralarında.

arkadasa katiliyorum ama olaki butcemi arttiramam dersende galaxy gio yada bir bak derim
  • O fiyat aralığındaki en iyi smartphone'lar p503 ve gio'dur.. Bu ikisini karşılaştırarak birisini almak daha mantıklı olur.
  • Cevaplar için teşekkürler. Ancak fiyat sınırı zaten zar zor 500'e çıkıyor. Ayrıca kardeşim kız olduğu için önemli olan dokunmatik ekran kalitesi ve telefonun şıklığı. Gio ile aralarındaki fark nedir Optimus one'nın? Bir de gio'nun işletim sistemi android mi acaba? Kendi telefonum Bada memnunum ama kardeşiminki de android olsun da tecrübe etmiş olayım diyorum androidi.
  • hocam benim de tavsiye edeceğim smartphone optimus one'dır. gio ile arasında işlemci farkı var gio 800 mhz one 600 mhz ama one'ın ram'i 512 mb yani gio'dan fazla yani veri aktarım hızı falan daha yüksek o yüzden bir kaybın olmaz. artı olarak fiyatı daha uygun hatta şu anda vatan bilgisayarda 485 lira fiyatı. eğer düşünüyorsan kaçırma derim.
  • Gio'da hoşuma gitti ama 500 tl civarında fiyat veren yer göremedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 4s ön kamera sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.