Şimdi Ara

kapanmıstır... (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: b_gundem

quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

fps kilidi açık onda kapalı mı bilmiyorum bir de ayarlardan temple run verileri temizle yapın öyle deneyin neden oluyor fikrim yok açıkcası

açıp kapamanın yolu var mı ?

birde verileri temizle yapamam bayağı ilerledim çünkü.

birde telefonun ekran görüntüsünü fotograf ve video olarak çekebilen bir uygulama var mı ?

o zaman sizin için yapabileceğim bir şey yok nette arastır var öyle programlar

fps kilidini kapatmanın yolu var mı peki diyorum ? açma-kapama için bir satır yok mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhankuzu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gokhankuzu

pil tasarrufu için 2g ağlarını kullan şeçtiğimde hat çekiyo gösterdiği halde ulaşılamama sorunu var .fakat 2 ağlarını kullnamayı iptal ettiğimizde herhangi bir proplem yok hat çekiyo ve ulaşılıyo fakat pu seferde pil tassarrufu sağlanmıyo

dostum öyle bir sorun bende yok benim hep yaptıgım bir şeydir o avea mı kullanıyorsun

aynen avea kullanıyorum

avea hatlamı alakalı yada varmı bu proplemei bir düzeltme yöntemi

• düzeltmenin bi yolunu bilmiyorum sadece baska bi arkadasta söylemişti bunu avea idi hattı o denedi olmadı ama sende dene
    build propta
    ro.config.hw_fast_dormancy=2
    satırı var onu
    ro.config.hw_fast_dormancy=1 olarak değiştir bakalım
  • quote:

ben teşekkür ederim amacımız şu telefondan daha çok zevk almayı sağlamak sona dogru yaklastıgımıza inanıyorum açıkcası elimde HTC incredible s var ikisini karşılaştırıyorum onun özellikleri daha iyi olmasına ragmen akıcılık oyunlar gibi konularda suan bu romla bizim telefon cok daha iyi. daha iyi bencmark puanı elde ediyoruz. ufak eksiklerim kaldı bende farkındayım LG kamera değilde orjinal video kaydının düzeltilmesi gibi
    onuda halledersem (aslında bilen arkadaşlar var forumda nsl yapacagımı ( bana ve yaptıgım işlere çamur atmaktan fırsat bulamıyorlar) söylemek istemiyorlar zihniyetimiz farklı çünkü surda sadece 2-3 arkadaş(açıkca söyleyeyim de kimse üstüne alınmasın bana caki101 ve atakan hariç kimse yardım etmiyor) birbirimize yardım ediyoruz geliştiricilerden....
    diğerlerinin mantıgı benim romum kullanılsın:) acıkca söyluyorum dostlar benim umrumda bile değil eger benim yaptıgımdan daha güzel bi rom cıkartırsa biri ben de ona geçerim koltuk sevdalısı değilim:)

Hocam yapmayın ya,incredible s x5 i her türlü ezer geçer.Bi kere RAM miktarı daha fazla.Artı chipset olarakta üstün.Mutlaka benchmarklarda en az 500 fark vardır.

Bu arada soruların hakkında;danışmadıkça yardım edemeyizki .Siz bize bir PM atın,bizde olabildiğince yardımcı olalım.Mesela atakan öyle yapmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: forumber

quote:

ben teşekkür ederim amacımız şu telefondan daha çok zevk almayı sağlamak sona dogru yaklastıgımıza inanıyorum açıkcası elimde HTC incredible s var ikisini karşılaştırıyorum onun özellikleri daha iyi olmasına ragmen akıcılık oyunlar gibi konularda suan bu romla bizim telefon cok daha iyi. daha iyi bencmark puanı elde ediyoruz. ufak eksiklerim kaldı bende farkındayım LG kamera değilde orjinal video kaydının düzeltilmesi gibi
    onuda halledersem (aslında bilen arkadaşlar var forumda nsl yapacagımı ( bana ve yaptıgım işlere çamur atmaktan fırsat bulamıyorlar) söylemek istemiyorlar zihniyetimiz farklı çünkü surda sadece 2-3 arkadaş(açıkca söyleyeyim de kimse üstüne alınmasın bana caki101 ve atakan hariç kimse yardım etmiyor) birbirimize yardım ediyoruz geliştiricilerden....
    diğerlerinin mantıgı benim romum kullanılsın:) acıkca söyluyorum dostlar benim umrumda bile değil eger benim yaptıgımdan daha güzel bi rom cıkartırsa biri ben de ona geçerim koltuk sevdalısı değilim:)

Hocam yapmayın ya,incredible s x5 i her türlü ezer geçer.Bi kere RAM miktarı daha fazla.Artı chipset olarakta üstün.Mutlaka benchmarklarda en az 500 fark vardır.

Bu arada soruların hakkında;danışmadıkça yardım edemeyizki .Siz bize bir PM atın,bizde olabildiğince yardımcı olalım.Mesela atakan öyle yapmıştı.

Aynen bende bu isi legolash terramino forumber safakdemir1 e sorarak basladim sayelerinde bir suru sey ogrendim hepsine tesekur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

dostum yalan söyleyecek halim yok suan yeni formatlanmıs orjinal romu uzerinde incredible s var elimde 2950 puan alıyo antutudan rami yüksek sadece. ayrıca syn forumber arkadasım. kamera konusunda cözümü var die msj attıgında pm attım sana cvp yazmadın kernel icin pm attım cvp yazmadın daha ne icin yardım isteyim senden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 22 Mayıs 2012; 20:05:26 >

• quote:

dostum yalan söyleyecek halim yok suan yeni formatlanmıs orjinal romu uzerinde incredible s var elimde 2950 puan alıyo antutudan rami yüksek sadece. ayrıca syn forumber arkadasım. kamera konusunda cözümü var die msj attıgında pm attım sana cvp yazmadın kernel icin pm attım cvp yazmadın daha ne icin yardım isteyim senden

Hayır,yani mantıksal olarak mümkün değil bu telefonun daha fazla puan alması.

Sadece 1 adet PM in var bende,oda kerneli sayfanda göstermen ile ilgili.Onuda cevaplamayı unutmuşum.Başka bir PM in yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -forumber- -- 22 Mayıs 2012; 20:15:28 >
  • tartısma gibi bir ortam oluaaun istemiyorum burda ama o msjdan oncelere git tam hatırlamıyorum ama ya benim ya cakinin konusunda. yazdıgın zaman hem burdan yardım istemistim hem pm attım cvp vermeyince neyse olan oldu zaten bosver ayrıca pc basına gecince size incredible. s in antutu sunucunun resmini atacam gözlerinizle gorun bende sizin gibi düşündüm ama gercek oyle

• hocam miuinin üstüne kurunca titaniumdan yedek aldığım zaman telefon açılmıyor neden acaba b518 yüklü telde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darklaw34

hocam miuinin üstüne kurunca titaniumdan yedek aldığım zaman telefon açılmıyor neden acaba b518 yüklü telde

hocam cok dogal miui dan alınan yedeğin çalışmaması tabanları farklı en basta
  • quote:

quote:

hocam miuinin üstüne kurunca titaniumdan yedek aldığım zaman telefon açılmıyor neden acaba b518 yüklü telde

ben miui tabanlı diye okumuşum hocam pardon =) bu arada rom için teşekkürler herkes launcher ı sorun etmiş ama bnce gayet güzel sade ve hoş ;)
  • quote:

quote:

Hayır,yani mantıksal olarak mümkün değil bu telefonun daha fazla puan alması.

Sadece 1 adet PM in var bende,oda kerneli sayfanda göstermen ile ilgili.Onuda cevaplamayı unutmuşum.Başka bir PM in yok.

burada bir hatayı düzeltmek lazım, incredible s'den yüksek benchmark skoru almak mümkün.

incredible s'in donanım yapısı, chipset'i, ram'i, frekans aralığı, hatta yatay voltaj değerleri, gözle görülür derecede yüksek,
    ve fakat, kullandığı data okuma mekanizması huawei ve samsung'un kullandığı çift kanaldan farklı.

bitrate oranlarına bakıldığında huawei ve emsali telefonların ram'lerinin düşük olmasına rağmen database io ve 3D sampling konusunda çok daha aktif cihazlar olduğu biliniyor. ram konusunda daha gelişmiş olan incredible s tarzı telefonlar ise yüksek donanım sebebiyle cihaz donanımına daha az yüklenerek tek kanaldan veri aktarımı yapıyor.

bu şekilde incredible s tarzı telefonların ram - sd kart okuma ve yazma - 2d sampling değerleri daha yüksek çıkacaktır. ancak benchmark'da puan katsayısı daha yüksek olan parametreler database io - cpu ve 3D sampling rate'leri olduğu için;

evet, huawei ideos x5 - mantıksal olarak incredible s'den yüksek puan alabilir, gayet mümkündür.

• quote:

quote:

quote:

ben miui tabanlı diye okumuşum hocam pardon =) bu arada rom için teşekkürler herkes launcher ı sorun etmiş ama bnce gayet güzel sade ve hoş ;)

launcheri begenende var begenmeyende ben begendim ve koydum yaklasık elimde olan 20 launcher içinden:) zevk meselesi bişi diyemem ona önemli olan romda bi sorun oldugunda onu halledebilmem

• opera da forumdaki youtube videolarına tıklayınca açılmıyor o kare içinden telefonun ekran goruntusu çıkıyor sizde de öylemi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteLotus

opera da forumdaki youtube videolarına tıklayınca açılmıyor o kare içinden telefonun ekran goruntusu çıkıyor sizde de öylemi ?

evet normal youtube adresinden değilde forumdakilere link verdiğimde öyle yapıyo:) sen masa üstüne ordaki boşluga yani tıkla video açılıyo galiba dh tüp yaptıgımdan öyle
  • Dostum bana verdiğin test sürümü ile bunu arasında ne fark var değiştirmemi tavsiye edermisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fox2200

Dostum bana verdiğin test sürümü ile bunu arasında ne fark var değiştirmemi tavsiye edermisin ?

dostum sen bilirsin wipe data yapmadan wipe cache ve wipe dalvik yaparak bunu kur programların fln gitmez baya bisiler degistirdim yeniledim nsl denemeden bu yana memnunmusun

• Gündem hocam ussteki status bari croatanin sense temasi ile değistirdim bir sorun çikmadi.

Birde incredible s ile x5i yanyana koyup benchmark-internet hizi-browser gibi testler yapabilirseniz çok memnun olurum.

• dostlar ben çok bile hatırlamasım buyrun htc incredible s in antutu sonucu üstteki batarya simgesinden fln anlayabilirsiniz htc oldugunu bu demek değildirki huawei daha iyi böyle bir çabam yok zaten ama bizim telden acabildigim oyunları açamıyorum onda takılıyo

http://g1205.hizliresim.com/x/q/6h9mt.jpg
  • quote:

dostlar ben çok bile hatırlamasım buyrun htc incredible s in antutu sonucu üstteki batarya simgesinden fln anlayabilirsiniz htc oldugunu bu demek değildirki huawei daha iyi böyle bir çabam yok zaten ama bizim telden acabildigim oyunları açamıyorum onda takılıyo

http://g1205.hizliresim.com/x/q/6h9mt.jpg

resim açilmiyor

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.