Şimdi Ara

kapanmıstır... (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar msj geldiğinde titreşim açık olmasına rağmen tel titremiyor sebebinedir acaba birde ekran ışığını açmanın bi yolu varmıdır

teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdy

kusura bakmayın çok vaktim olmadığından eksik sayfaları okuyamadım.
    kameradaki sesle ilgili bi çalışma oldumu. çok kötü ya kamera sesi:S

sisteme LG kamera pro yüklüdür ayrları ilk sayfada var onları yaptıktan sonra lg kamera pro ile sorun hallediliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozd87

b_gundem hocam ellerine sağlık çok guzel rom daha guzel bir launcher kullanılabilirdi amacım eleştirmek kesinlikle değil yanlış anlama... ellerine saplık tekrardan devamını bekliyoruz

tşk ederim arkadaşım şimdi launcher işi zevk meselesi ben buna aşık oldum mesela çok şık ve hoşuma gidiyor hem efektrei fln çok hoş
    agır bir launcher koyarsam romun performansı düşecek 360 gibi launcher koyarsam daha da arttıracagım telefonun hızını bu kezde görünüş basit kaçaçak gibi bir çok insan var ve zevklerimiz tutmuyor birbirine ama istersen bir çok launcher dolaşıyor etrafta 2. olarak kurabilirsin rahatlıkla anlayışınız için tşklr
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

arkadaşlar msj geldiğinde titreşim açık olmasına rağmen tel titremiyor sebebinedir acaba birde ekran ışığını açmanın bi yolu varmıdır

teşekkürler..

yılmaz dostum sanırım telefonu yeni aldın çogu seyi bilmiyorsun lütfen yapamadıgınız bir şey için çalısmıyor ifadesini kullanmayınız ilk önce sorun mesajlar/menu tuşu bildirim ayarlarının altında titresim var ordan açınız titreşimi
    ekran ışıgını ayarlar /ekran ayarları altından açınız tavsiyem otomatik olmasıdır çok ışık çok sarj demektir...
    sormamamıssın ama biri elbet soracak onuda yazayın gelen ses artan zil sesi olarak ayarlandı ayarlar/ses altından artal zil sesi istemeyenler yanındaki tiki kaldırsınlar
    saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

quote:

arkadaşlar msj geldiğinde titreşim açık olmasına rağmen tel titremiyor sebebinedir acaba birde ekran ışığını açmanın bi yolu varmıdır

teşekkürler..

yılmaz dostum sanırım telefonu yeni aldın çogu seyi bilmiyorsun lütfen yapamadıgınız bir şey için çalısmıyor ifadesini kullanmayınız ilk önce sorun mesajlar/menu tuşu bildirim ayarlarının altında titresim var ordan açınız titreşimi
    ekran ışıgını ayarlar /ekran ayarları altından açınız tavsiyem otomatik olmasıdır çok ışık çok sarj demektir...
    sormamamıssın ama biri elbet soracak onuda yazayın gelen ses artan zil sesi olarak ayarlandı ayarlar/ses altından artal zil sesi istemeyenler yanındaki tiki kaldırsınlar
    saygılarımla

Ustad romlar hep guzeldi, ancak bugune kadarki en guzel rom oldu bence. telefon sayende daha da keyifli hale geldi. ellerine saglık sagol.

• quote:

Orijinalden alıntı: a.arslan

Muhteşem bir iş çıkarmışsınız. Gerçekten hem görsellik hemde, özellik olarak taktire şayan bir Rom olmuş. Çok emek verildiği, her halinden belli oluyor. Başta siz olmak üzere test eden arkadaşlara sonsuz teşekkür ederim. Saygılarımla.

ben teşekkür ederim amacımız şu telefondan daha çok zevk almayı sağlamak sona dogru yaklastıgımıza inanıyorum açıkcası elimde HTC incredible s var ikisini karşılaştırıyorum onun özellikleri daha iyi olmasına ragmen akıcılık oyunlar gibi konularda suan bu romla bizim telefon cok daha iyi. daha iyi bencmark puanı elde ediyoruz. ufak eksiklerim kaldı bende farkındayım LG kamera değilde orjinal video kaydının düzeltilmesi gibi
    onuda halledersem (aslında bilen arkadaşlar var forumda nsl yapacagımı ( bana ve yaptıgım işlere çamur atmaktan fırsat bulamıyorlar) söylemek istemiyorlar zihniyetimiz farklı çünkü surda sadece 2-3 arkadaş(açıkca söyleyeyim de kimse üstüne alınmasın bana caki101 ve atakan hariç kimse yardım etmiyor) birbirimize yardım ediyoruz geliştiricilerden....
    diğerlerinin mantıgı benim romum kullanılsın:) acıkca söyluyorum dostlar benim umrumda bile değil eger benim yaptıgımdan daha güzel bi rom cıkartırsa biri ben de ona geçerim koltuk sevdalısı değilim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 22 Mayıs 2012; 11:57:32 >

• quote:

quote:

teşekkürler..

saygılarımla

hocam öncelikle şunu söyleyeyim teli yeni almadım ama

kusura bakmayın yanlış bir ifade kullanmışım galiba özür dilerim romu karalamak veya köyülemek amaçlı hiçbir düşüncem yoktur bunu bilmenizi isterim.

ben ses ayarlarından yapıyordum diyer romlarda falan oradan hiç kullanmamıştım ondan biraz yabancı kaldım duruma

bu arada elinize sağlık rom gerçekten güzel ve sıkıntısız temple rumu da kurudum gayet güzel bir şekilde ıynadım şarj olayıda iyi gideceğe benziyor görünümde harika özellikle iki tane dialar iyi olmuş mii nun arayüzüne alılşmıştım ondan

ekran ayarlarınıda zaten otomatik te kullanıyorum artan ses olayınıda fark ettim zaten onuda düzelttimm

çoooookkk teşekkürlerrr

elinize emeğinize sağlık on numara rom olmuş birde ilgi ve alakanıza

• yok arkadasım ne kusuru bilmeyenler için her zaman yardımcı oluyorum elimden geldiğince aslında miui ve ics kullanmadım fazla onlarda nsldır bilmiyorum ama diğer bütün stock rom ve türevlerinde mesaj yeri aynıdır default olarak. ekran ışıgıda default olarak neyse o dur ben bilmiyorum onu arttırmayı daha fazla bakmadımda hiç .bataryayı en çok tüketenlerden biride odur zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 22 Mayıs 2012; 12:16:51 >
  • hangisini kuralim , v2 mi final mi? v1 mi hangisi. biraz karisik ilk sayfa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoca mşu video daki ses sorunu bitrateden kaynaklanıyor(muş). ama nereden değiştireceğimizi tam bilmiyorum bir xml dosyasıyla ilgili sanırım onu düzeltince sorun kalmıyor(muş).
  • aslında karışık değil dostum aşagıdan yukarı yeniye dogru gidiyor romlar en son romum specialdir onu indirmenizi tavsiye ederim
  • hocam bitrate değiştirdim media profiles dosyası var ordan ama cok yüksek yapınca kamera açmıyor cıkartabildigim kadar yüksege cıkarttım chanel değiştiriyorum ses için o zamanda ses cok daha boguk geliyor ulen dedim acaba biz gürültü kirliligi mic. kapatıyoruz ondan mı ses boguk cekiyor dedim o da değil bulacam ama deneye deneye :)
  • @b_gundem

hocam batarya kalibrasyonunu programla mı yapmamızı yoksa

tam şarj kapat yarım saat sarj ac kapat yarım saat sarj cmw wipe battery starts mıydı neydi onumu tavsiye edrsiniz

ben genelde son yüklediğim romlarda programı kullanmıştım birde diyer arkadaşlar 2 hafta falan kalibrasyon yapmamızı öneriyor siz ne dersiniz ne, nasıl ve nekadar yapılmalıdır

biraz çoookk mu soru sordum ne

teşekkürler..

• dostum programla yapın diye koydum zaten:) ikiside aynı işi görür zaten böylesi daha kolay hem uyarı sistemi fln var...
    o kadar yapmanıza gerek yok faydada saglamaz yararda saglamaz sonucta batarya bilgilerinizin saklandıgı yeri siliyorsunuz ve yine yüklüyorsunuz bu işlemle
    ben kendi adıma bir roma gectiğimde uzun süre kullanacaksam onu o zaman yaparım zaten anlarsınız zamanı geldiğini batarya sapıtır düzgün sarj etmez hemen boşalır benim başıma 1 defa geldi şimdiye kadar o da normaldir prestige roma çalısırken günde 10 defa rom kuruyordum denemek için:)
  • dostum eline sağlık daha kurmak nasip olmadı ben şu an senin prestige romunu kullanıyorum onun üstüne kursam bi problem olur mu yoksa uygulamalarımı yedekleyip sıfırdan mı kurayım? Tavsiyen nedir?

Not: Bu arada çokça seni meşgul ettiğim problemin kaynağını buldum sanırım problem dialer'daymış ex-dialer kurunca geçti benim problemim :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozd87

b_gundem hocam ellerine sağlık çok guzel rom daha guzel bir launcher kullanılabilirdi amacım eleştirmek kesinlikle değil yanlış anlama... ellerine saplık tekrardan devamını bekliyoruz

tşk ederim arkadaşım şimdi launcher işi zevk meselesi ben buna aşık oldum mesela çok şık ve hoşuma gidiyor hem efektrei fln çok hoş
    agır bir launcher koyarsam romun performansı düşecek 360 gibi launcher koyarsam daha da arttıracagım telefonun hızını bu kezde görünüş basit kaçaçak gibi bir çok insan var ve zevklerimiz tutmuyor birbirine ama istersen bir çok launcher dolaşıyor etrafta 2. olarak kurabilirsin rahatlıkla anlayışınız için tşklr

sende haklısın hocam. yinede ben çalışmalarını bekliyorum ins :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

dostum programla yapın diye koydum zaten:) ikiside aynı işi görür zaten böylesi daha kolay hem uyarı sistemi fln var...
    o kadar yapmanıza gerek yok faydada saglamaz yararda saglamaz sonucta batarya bilgilerinizin saklandıgı yeri siliyorsunuz ve yine yüklüyorsunuz bu işlemle
    ben kendi adıma bir roma gectiğimde uzun süre kullanacaksam onu o zaman yaparım zaten anlarsınız zamanı geldiğini batarya sapıtır düzgün sarj etmez hemen boşalır benim başıma 1 defa geldi şimdiye kadar o da normaldir prestige roma çalısırken günde 10 defa rom kuruyordum denemek için:)

hmmm anladım hocam çok sağol zaten romu beğendim, beğenmeyecek gibide değil hani,

miui falan yok yani dedeğim gibi sarj olayıda beni tatmin ederse
    (zaten şu anki düşüncem o) ömürlük rom olur benim için

batarya kalibrasyon olayını hep şöye yaparım programla

program açılır şarja takar sarj doldu bi 15 dk filan beklerim sonra calibrastion falan filan yazan yeri tıklarım

ondan sonraki şarjlarımıda hep sarjı doldurduktan sonra bi yarım saate yakın beklerim fişi hemen çıkartmam bunu yapmamda bi sorun varmıdır hocam sizce

yada uyarı sesi geldiğinde hemen butonu tıklamalımıyım

biliyorum bana kızıyon ama

Teşekkürler...

• yok dostum niye kızayım işin aslı ikiside aynı şey desem o ne diyeceksin:)
    dostum bataryanız kapasitorlerden olusan bir sistem ve bu kapasitorler doldukları zaman zaten daha fazla sarj almazlar sarjı keserler hemen yani senin 15 dk bıraktıgında zaten telefon sarj olmustur ve sarj almıyordur artık bilmem anlatabildimmi en basit şekli budur
    %100 uyarısı geldikten 5 dk sonra yapınız en garantisi batarya kendini toplar hem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasengan497

dostum eline sağlık daha kurmak nasip olmadı ben şu an senin prestige romunu kullanıyorum onun üstüne kursam bi problem olur mu yoksa uygulamalarımı yedekleyip sıfırdan mı kurayım? Tavsiyen nedir?

Not: Bu arada çokça seni meşgul ettiğim problemin kaynağını buldum sanırım problem dialer'daymış ex-dialer kurunca geçti benim problemim :)

Data wipe yapmadan, sadece Wipe Cache ve Wipe Dalvik-cache yaparak prestige rom üzerine kurabilirsiniz. ama her zaman herkese tavsiyem temiz kurulumdur 3 defa romu peşpeşe yüklemektir wipe işlemleri ve format system yaptıktan sonra eski romdan gelen atıkları tertemiz yaparsanız bende olusmayan sorunlar sizde de olusmaz:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rasengan497

dostum eline sağlık daha kurmak nasip olmadı ben şu an senin prestige romunu kullanıyorum onun üstüne kursam bi problem olur mu yoksa uygulamalarımı yedekleyip sıfırdan mı kurayım? Tavsiyen nedir?

Data wipe yapmadan, sadece Wipe Cache ve Wipe Dalvik-cache yaparak prestige rom üzerine kurabilirsiniz. ama her zaman herkese tavsiyem temiz kurulumdur 3 defa romu peşpeşe yüklemektir wipe işlemleri ve format system yaptıktan sonra eski romdan gelen atıkları tertemiz yaparsanız bende olusmayan sorunlar sizde de olusmaz:)

tamam dostum önce bi üstüne kurayım, bi problemle karşılaşırsam temiz kurulum yaparım. Önceki romun çok güzeldi bakalım bu seferki ne kadar gelişmiş :)

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.