Şimdi Ara

Kapanma sorunu lütfen yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben laptopu yeni aldım 10 gün falan oluyo. Sorunumu anlatayım size. Laptop fişe takılıyken fry cry 3 oynuyorum hiç kasmıyo ve hiçbi sorun yok. Fakat fişten çıkarıp oyniyim derken oyun açılırken kapanıyo laptop ve bidaha fişe takmadan çalışmıyo. Pilini çıkarıp takarsam fişe takılı olmadan normal çalışmayı sürdürüyo fakat oyunu oynayamıyorum. Bunlar olurken şarj %30. Altında da ısınma falan yok normal midir bu durum, geri göndermem gerekli mi yardım ediniz lütfen. Laptop buhttp://www.bimeks.com.tr/urun/125863/acer-v3-771g-w8-.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharker739 -- 6 Ocak 2013; 20:27:10 >

• Pildeyken oyuna girdiğiniz zaman ya da fişten çıkardığınız zaman kapanmaması gerekir normalde. 1-1.5 saat kadar da oynatması lazım. Adaptöre göre biraz kasmalar olabilir ama battery save modu felan varsa kasma-donma olmadan oynatması gerek. Ya pilde bir sorun vadır ya da herhangi bir ayarlama yapılması gerekiyordur. Servisle bir görüşün isterseniz. Çünkü böyle bir sorunun olmaması gerek. Bir de pilde oyun oynamamaya özen gösterin. Pil daha çabuk yıpranır. Sürekli fişte kullanmaya çalışın. Pilde kullanırken de %5-6 lara kadar düşüp uyarı verince öyle şarj edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 6 Ocak 2013; 21:42:37 >
  • Pek yardımcı olmadı bu ama :/ Başka öneri var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.