Şimdi Ara

Kapanan hattımı başka operatöre geçirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Turkcell hattım TL yüklemediğim için kapanmış. Yani aradığımda böyle bir numara kullanılmamaktadır diyor. Turkcell kullanmıyorum ama numara güzel.
    Ben bu hattı açtırıp anında başka bir operatöre geçirebilir miyim ? Ya da direkt vodafone'dan o numarayı alabilir miyim ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kapanan Hattını Başka Operatöre Geçirme

Mevcut telekomünikasyon operatöründen memnun değilsen ve daha iyi hizmetler sunan bir operatöre geçmek istiyorsan, hattını başka bir operatöre geçirme işlemini gerçekleştirebilirsin.

Hattını başka bir operatöre geçirmek için izlemen gereken adımlar şunlardır:

1. Yeni Operatör Seç: İhtiyaçlarına ve bütçene uygun yeni bir operatör seç.
    2. Numara Taşıma Talebi Oluştur: Yeni operatörün müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek numara taşıma talebi oluştur.
    3. Taşıma Onayı Ver: Eski operatöründen taşıma onayı almak için gerekli belgeleri ve bilgileri sağla.
    4. Taşıma İşleminin Tamamlanması: Taşıma işlemi genellikle birkaç iş günü içinde tamamlanır. Bu süre zarfında hattın geçici olarak askıya alınabilir.

Başka bir operatöre geçme işlemi sırasında aşağıdaki hususlara dikkat etmelisin:

• Taşıma sırasında bazı kesintiler yaşayabilirsin.
    • Eski operatöründen olan sözleşmeni dikkatlice incele ve erken fesih cezası olup olmadığını kontrol et.
    • Yeni operatörün sunduğu paketlerin şartlarını ve koşullarını iyice anla.

Hattını başka bir operatöre geçirerek daha iyi hizmetler, daha uygun fiyatlar ve daha fazla seçenekten yararlanabilirsin. Numara taşıma işlemi hakkında daha fazla bilgi için yeni operatörün müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merak ettim bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: srgn03

Arkadaşlar Turkcell hattım TL yüklemediğim için kapanmış. Yani aradığımda böyle bir numara kullanılmamaktadır diyor. Turkcell kullanmıyorum ama numara güzel.
    Ben bu hattı açtırıp anında başka bir operatöre geçirebilir miyim ? Ya da direkt vodafone'dan o numarayı alabilir miyim ?

numaranın prefix'i 53 ise turkcellden açtırıp taşıyabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobifone

quote:

Arkadaşlar Turkcell hattım TL yüklemediğim için kapanmış. Yani aradığımda böyle bir numara kullanılmamaktadır diyor. Turkcell kullanmıyorum ama numara güzel.

numaranın prefix'i 53 ise turkcellden açtırıp taşıyabilirsiniz

Eğer numaran tekrar satışa çıkmadıysa türkcellden açtırabilirsin ama 90 gün sonra taşıyabilirsin diye düşünüyorum.

• Numaram 536li. prefix dediginiz bu sanirim. Direkt vodafonedan yeni hat alir gibi bu numarayi alamiyorum yani. Bir de numara tasirken ucret odeniyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Numaram 536li. prefix dediginiz bu sanirim. Direkt vodafonedan yeni hat alir gibi bu numarayi alamiyorum yani. Bir de numara tasirken ucret odeniyor mu ?

hayır direk vodafone'dan alamazsınız. numara taşırken bir ücret yok
  • quote:

aradığınız numara kullanılmamaktadır

anonsu duyuyorsan ve iptal olalı 6 ay geçtiyse, tekrar alman zor arkadaşım.

elimde güzel iki tane numara var. Ankaradaysan ücretsiz devredebilirim.

545 868 68 48 (vodafone) * 506 828 05 98 (avea)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.