Şimdi Ara

>> Kapalıçarşı'da bir kuyumcu'da tezgahtar olmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Kapalıçarşı'da bir kuyumcu'da tezgahtar olmak istiyorum.Bu konuda kendimi nasıl geliştirebilirim? Mücevher pazarlama konusunda nasıl uzman olurum?

selamlar

• kuyumculuk sektörü hakkında ne biliyorsun ? bu sektör alaylıdır,ha çok iyi yabancı dilin varsa git de abi benim dilim çok iyi altından anlamam ama dilim iyi pazarlık yaparım müşteriyle,zamanla işi de öğrenirsin

genelde oradaki dükkanlarda baba,oğul,amca falan bu şekilde işletilir

Orijinalden alıntı: irriducibili

kuyumculuk sektörü hakkında ne biliyorsun ? bu sektör alaylıdır,ha çok iyi yabancı dilin varsa git de abi benim dilim çok iyi altından anlamam ama dilim iyi pazarlık yaparım müşteriyle,zamanla işi de öğrenirsin

genelde oradaki dükkanlarda baba,oğul,amca falan bu şekilde işletilir

Hocam bahçeşehir bilgisayar müh, ingilizce hazırlıktayım şuanda.Mücevher mağazası kurmak için çalışıyorum ayrıca.Sektörde çok ciddi tecrübem yok. "Çırağı olmadığın işin, ustası olamazsın" derlerdi.Ondan bu işi düşündüm.

ZEN Diamond gibi, Yurtdışına ihracat yapan, dubai-katar gibi ülkelerde büyüyen bir marka kurmak için çalışıyorum.
    Aile şirketimiz var memlekette.Sanayi alanında.Para için çalışmıyorum, tecrübe edinmek için çalışmak istiyorum.

Sizin dükkanınız mı var? Altınbaş-Atasay-ZEN gibi markalar kurmak için ne öneriyorsunuz?

Ayrıca internet üzerinden mücevher satışı yapan bir e-ticaret sitesi kurmayı da planlıyorum.

yardımcı olursanız çok sevinirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.