Şimdi Ara

Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Ceteris Paribus , Ceteris Paribus Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
583
Cevap
176
Favori
63.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel paylaşım olmuş hazırlayanın eline sağlık.
  • GÜZEL FOTOLAR, GÜZEL PAYLAŞIM
    o fotğfarlara zombi fln koysanıza bi iki
  • Bircok yerini gezdim , gercekten insanin ici gidiyor. Cok harika bir konuma sahip ve cok guzel bir turizm kaynagi olabilirdi. Ancak savas butun binalari mahvetti. Bugun orda ha yikildi , yikilacak denen yuzlerce bina var.
    Kibris Rum Kesimi buranin yenilenipte , Kuzey Kibrisin burdan gelir saglamasina hayatta izin vermez ki hala muzakerelerde konusulan bir konudur. Bir 50 sene daha konusurlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

quote:

Orijinalden alıntı: cduman

Buraya kacak olarak girsek yakalandigimizda ne oluyor? Ne ile suclaniyoruz ve ne cezasi var?

1-2 gün tutup salarlar , ne olacak en fazla.

Tampon bolge oldugundan yasayan her canliyi vurma yetkileri var

• çok yararlı bir paylaşım olmuş ellerine sağlık
  • Ayrica sorayim dunyada baska boyle terkedilmis sehir varmi?pripyattan baska tabi sebebi ne olursa olsun terkedilmis olmali baska varmi?

• Şehrin şu anki durumunu gösteren fotoğraflarına bakarken "I am Legend" filmi geldi gözümün önüne.
  • İlk defa duydum .
  • Cok guzel cıkıp gezmek ısterdım. Takıp
  • Milyarlarca dolar yatiyor la orda, cozseler sorunlari kimbilir neler yapilir, ama cokmus resimlerden bile eski halinin mukemmel oldugu belli oluyor. Buyuk tarih icini gezmek isterdim.
  • Bu konuda benimde hatrı sayılır derecede bilgim var sadece şunu söyleyim orası KKTC tarafından halka açılıp kullanılıyor olsaydı. Biz KKTC ye yardım etmezdik hatta belki de yaşam standartları bizden çok çok üstün olabilirdi milli gelir vs. (şuam Türkiye'den lüks yaşıyorlar söyleyim onuda) Ama Rum kesimi orayı bize bırakmaz orası da yıllar boyunca bu şekilde kalır. Ayrıca Askeriyede bi tanığınız var ise belli bi kısmı gezebilirsiniz eğer içeri aldırabilirse tanığınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Harekat sırasında elimizde koz olması için alındı diye biliyorum buraları ama 39 yıl geçmiş hala o kozu kullanacak bir hükümet gelmemiş ülkeme.

Başka söze gerek var mı
  • burayı görebilen insanlar sadece askerler içine girebilirseniz ki asker veya asker yakını olmanız gerekiyor herhangi bir evin içine girin ve 40 yıl önce atılan kurşun deliklerini canlı canlı görün ayrıca 40 yıl önce o zamanların jet sosyetelerinin nasıl yaşadıklarını nasıl lüx içinde olduklarının en büyük kanıtıdır bu bölge
  • Paylaşım için teşekkürler.Gazimağusa da okuyorum ben de.Orduevine giderken Kapalımaraş'dan geçmiştim.Özellikle binaların duvarlarındaki mermi izleri çok etkileyiciydi.Şehir tamamen hayalet şehir,Call Of Duty'den fırlama gibi bir görüntü hakim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifad

pripyat'a benzettim ne alakaysa

kesinlikle akla ilk gelen pripyat

355GTS hocam konunu keyifle inceledim. ellerine sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lt.Raven

Ben bu yasak bolgede baba mesleginden dolay(subay) 3 yil yasadim yani bu insansiz yerde bos bir vakitimde detaylica anlatirim cok merek edenler pm de atabililer

vaay çok şanslısın. anlatsana herkes okusun. mesela meraklımıydın? evlerin içine kadar girdinmi? terk edilmiş eşyaları evleri arabaları inceledinmi? ne biliyim mesela ben olsam okadar süre orada bütün evlerin içine bakardım elbise dolaplarından kömürlüklerine kadar her tarafı incelerdim. çok heyecan verici gerçekten.
  • magosa'ya gittiğimde askeriyenin marketine gitmiştim ucuz diye. orada görmüştüm uzaktan gerçekten büyüleyici.
  • Daha önce böyle bir konudan haberim yoktu güzel paylaşım teşekkürler.
  • Askeri kimligim var (general seviyesi) buraya girebilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdloader11 -- 23 Şubat 2013; 4:23:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanstar

Hala bazı evlerin gizli bölümlerinde milyonlarca dolarlık altın olduğu söyleniyormus. Yabancı forumlarda öyle yazıyor.

Bir içeri dalsam her mm²'sini incelerdim

Edit : Bu arada bende de var askeri kimlik.Ama kim gidecek kıbrısa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 23 Şubat 2013; 4:28:56 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.