Şimdi Ara

Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
583
Cevap
176
Favori
63.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SoapGhost

cesareti olan varsa gelsin bu işi yapalım bana bölge bölge haritaları ss olarak gönderin. şu bölge tampon , şu bölge UN bölgesi , şu bölge türk bölgesi diye bildiğiniz kadarıyla. renk renk ayırın bölgeyi , en kolay yöntem kıyıya kadar scuba ile gitmek. yada uçak kiralayıp 30.000 feet halo atlayış yapıp direk bi binanın tepesine çullanmak. edit yapayım , bu bilgileri bir yerde bulamassınız : un askerlerinin olduğu bölge neden okadar sıkı biliyomusunuz ? amerikan merkezi haberalma teşkilatı'nın (cia) güvenli evleri var orada.ortadoğuda yapılan saha operasyonlarında yaralanan görevliler olsun, kaçırılan esirler olsun önce orada sorgulanır. o bölgeye yaklaştığımız an silah doğrulturlar, göz altına alınırsak ajan damgası yeriz bunu unutmayın. o bölge çok tehlikeli , suriye-ırak gibi önemli yerlere buradar destek veriyolar. güvenli evler son derece düzgün çalışan uydu cihazlarıyla dolu. son olarak mossad ajanları ile ortak operasyonlar için kullanılıyo burası. mossad deniz yoluyla bu bölgeye ulaşıp brifing sonrası ortadoğuya cia ile gider. bu bilgiler bir yerde yok, kimsedende korkum yok ne yaparlarsa yapsınlar..

Mesaj-Nick

• Çok etkilendim.
  • Orijinalden alıntı: OhaNoluyoLan

Sıvaların dökülmesinden insan var gibi duruyor onumu demek istedin?
  • Güzel konu olmuş hocam elinize saglık,Kıbrıs harekatına katılanlardan biride babamdir ama hic konuşmaz bu konuları,aksam sorayım bakalım neler anlatcak Maraş hakkında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Bu kitabı, gizlice girdiğimizde bir kütüphaneye denk gelmiştik, oradan araklamıştım. Hala da adını öğrenemedim kitabın.

Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li
     Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li

Hocam kitabı bana yollarsan fakültemde çevirisini yaptırabilirim, hatta prof hocalarıma okutabilirim. Edebiyat fakültesinde okuyorum. İngiliz dili ve edebiyatı öğrencisiyim fakat fakültemizde saygın proflar var %100 okuyabilen birisini bulurum.

2006 dan beri üyeyim şu konu kadar beğenerek okuduğum başka konu görmedim. Son sayfasına kadar tek tek okudum. Yöneticiler konuyu saptıranlara cezai işlem yaparsa sevinirim. Özellikle bir fotoğrafçı olarak birgün buraya gideceğim. Uzakdan da olsa görmek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Se®can

Hocam kitabı bana yollarsan fakültemde çevirisini yaptırabilirim, hatta prof hocalarıma okutabilirim. Edebiyat fakültesinde okuyorum. İngiliz dili ve edebiyatı öğrencisiyim fakat fakültemizde saygın proflar var %100 okuyabilen birisini bulurum.

2006 dan beri üyeyim şu konu kadar beğenerek okuduğum başka konu görmedim. Son sayfasına kadar tek tek okudum. Yöneticiler konuyu saptıranlara cezai işlem yaparsa sevinirim. Özellikle bir fotoğrafçı olarak birgün buraya gideceğim. Uzakdan da olsa görmek istiyorum

Hocam kitabı zaten bulduk. Hala piyasada satışı olan bir kitap. Bu yüzden öyle proflara falan okutmaya gerek yok. Hatıra olarak kütüphanemde kalacak.

• Hasar almış otellerden biri olmalı (grecian park hotels) konu daki linkten denk geldim. sanırım fotoğraflar 1973 yılına ait.

Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li

• Ah benim güzel şehrim . Doğduğum büyüdüğüm ve öleceğim yer . Sınırdan yaklaşık 50 metre mesafede yazlık evim (arkadaşın paylaştığı eski ve yeni resimlerdede belli oluyor ) var geceleri 9. kattan inanılmaz ürpertici bir manzara oluyor . Bu arada arkadaş belirtmemiş sanırım ama kapalı maraşın 70% si Türk malı . Babam Evkaf yöneticisiydi , Osmanlı ve İngiliz zamanından kalma tapuları bizzat gözlerimle gördüm . Sormak istediğiniz bişey varsa cevaplarım

• quote:

Orijinalden alıntı: GörkemAvcı1985

quote:

Orijinalden alıntı: Le7els

Bize geçtiyse bu şehir niye gidip orda yaşayamıyoruz. Orayı ele geçirmek için tekrar savaşmı çıkması gerekiyor mis gibi turizm cenneti boşa duruyor orda.

Seni de alacaklardı zaten hemen KKTC vatandaşlığına.Bir de dostum orası Türklerin veya Türkiye'nin değil KKTCnin Kıbrıslılarındır.Bir baktım konuya herkes sahiplenmiş şunu yapalım bunu yapalım diye.Doğma büyüme Magosalıyım bu arada

Gardaccım doğma büyümeysa neçin magosa den ? ailen kıbrıslıdır ?

• Yeni bir kaynaktan fotoğraflar buldum

Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li
     Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li
     Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li

•  Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li

• Akşam bir manyak girmiş fotoğraf çekmiş

• yazık olmuş cennetten bir parça gibiymiş zamanında

eline sağlık iyi paylaşım
  • Eski Hilton oteli
    Derelict Hotel

İlgilenenler için şurda dünyada terkedilmiş veya boşaltılmış şehirler ile ilgili bir liste var
    http://www.today.az/news/photo/68877.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 26 Şubat 2013; 9:01:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Akşam bir manyak girmiş fotoğraf çekmiş

Helal olsun çekene . Bir arkadaşla girmeye çalışmıştım 2 asker silah çekmişti bize . Birde ilk sayfalarda araba muhabbeti olmuş . Kapalı Maraşta Alfa Romeo galerisi ve Porsche show roomu var

• Arkadaşlar belirlenen zamanlarda ziyaretçi kabul ediyorlarmış.

edit : kıbrısta yaşayan arkadaşlar bu şehrin dışardan görünümünü çekebilirler mi ? Yani normal yaşam merkezinden nasıl ayrılıyor tellerle mi duvarlarla mı ? Haritadan bakınca yolun tam kenarına sınır çiziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 26 Şubat 2013; 15:01:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA-kktc

quote:

Orijinalden alıntı: GörkemAvcı1985

quote:

Orijinalden alıntı: Le7els

Bize geçtiyse bu şehir niye gidip orda yaşayamıyoruz. Orayı ele geçirmek için tekrar savaşmı çıkması gerekiyor mis gibi turizm cenneti boşa duruyor orda.

Seni de alacaklardı zaten hemen KKTC vatandaşlığına.Bir de dostum orası Türklerin veya Türkiye'nin değil KKTCnin Kıbrıslılarındır.Bir baktım konuya herkes sahiplenmiş şunu yapalım bunu yapalım diye.Doğma büyüme Magosalıyım bu arada

Gardaccım doğma büyümeysa neçin magosa den ? ailen kıbrıslıdır ?

Napan be gardeşim tamsın?.ailem gıprıslıysa nolur ki be.burda yorumlar var inanaman.
    al bak sana buracıkta bi entry paylaşırım ekşiden.

ilk gittigim gunlerde , kibrislilarin , biz turkleri sevmedigi olayini hafiften sezince (tanidiklarin dedikodularindan) , koyuldum bu olayi gercekten ogrenmeye

her gittigim kisi ile guzel guzel konusuyorum , bana nasil tepki verecegini gormek icin , bazilari sert , bazilari ise yumusak , yeni nesil biraz daha ilimli ancak , orta yasli ve yasli kesim cok siddetli
    bindigim taxinin soforu ( 70 yaslarinda turkiye oncesi ve turkiye ile birlikte yasamis olan bir amca ) ile muhabbete daldim ;
    -amca nasildi savas yillari
    -zordu be evlat , rum koyleri arasindan pikabin arkasinda , ustumuz ortulu olarak geciyorduk , bi yakalasalardi sonumuz olurdu
    -yani turkiye nin sizi korudugu icin sanslisiniz
    -be evlat turkiye olmasa zaten savas ta olmayacaakti ki
    -hmm peki turklere bakis aciniz nedir ??
    -sizin turkler bize gavur, dinsiz derler , ama bilmezler ki bulent ecevit buraya camii diktirdi ama icine bir imam koymadi ...
    -evyallah amca beni su kosede at , gidecegim yere daha 3 km varken

Bunu ben değil ekşici arkadaş söylüyor.

• Konuyu editleyip resimleri simage yapsan güzel olur.
  • bulunsun bakarım sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: OhaNoluyoLan

Bu nedir ?

resme dikkatli baktımda bişey göremedim belki resim boyutundan olabilir ne demek istediniz acaba burada insan cizmişler sanki yada bana öyle geldi onumu demek istediniz acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.