Şimdi Ara

Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
583
Cevap
176
Favori
63.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swntzky

Guzel paylaşım teşekkürler.Neden terkedildigine dair bilgi verirsen daha iyi olur merak ettik .

kıbrıs barış harekatı; kıbrıs savaşı. nedeni yazıldı zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 22 Şubat 2013; 22:13:44 >
  • Güzel konu, teşekkürler. Tam filmlik alan..bari film çektirseler ülke para alsa
  • cunku orda hayal-etler var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oranın bi bölümünde askeri tatil kampı var 3 sene kaldık kıbrısta yazları oraya giderdik. nizamiyeden sahile kadar olan kısımda bir sürü terkedilmiş bina vardı ve sahile ulaşana kadar durmak yasaktı.
  • Zombie dizisi çekimi yapabilirler aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

Orijinalden alıntı: atroce

arabaların eşyaların vs. orada terkedilme amacı ney acaba

savaş.

tamam savaş da, arabalar niye bırakılmış savaşdan sonra alınmamasının bir nedeni vardır bence
  • Peki girmek yasakmı tam fotoğraflık mekanlar
  • Ben bu yasak bolgede baba mesleginden dolay(subay) 3 yil yasadim yani bu insansiz yerde bos bir vakitimde detaylica anlatirim cok merek edenler pm de atabililer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifad

pripyat'a benzettim ne alakaysa

Benimde aklıma direk orası geldi
  • Bildiğin Fallout un gerçek versiyonu. Fallout Kapalı Maraş
  • Burda fena zombi dizisi veya filmi çekilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lt.Raven

Ben bu yasak bolgede baba mesleginden dolay(subay) 3 yil yasadim yani bu insansiz yerde bos bir vakitimde detaylica anlatirim cok merek edenler pm de atabililer

Dostum pm yerine buradan anlatirsan herkes merakini gidermis olur
  • quote:

quote:

quote:

savaş.

tamam savaş da, arabalar niye bırakılmış savaşdan sonra alınmamasının bir nedeni vardır bence

Yasaklanmış işte, girememiş kimse.
  • Arkadaş verdiğin link ingilizce.Türkçesi yok mu wikipedia'nın?
    Şimdi baktım netten o bölgeyi Birleşmiş Milletler kapatmış.Yani Türklerin kapattığı gibi bir izlenim var konuda.
  • quote:

quote:

quote:

savaş.

ordaki hiçbir şey kimsenin umrunda değil ondan.

arabaların sahipleri yaşıyor mu ki acaba gelip alsınlar?

karşında başka bir ülkenin askeri; "hadi burdan gidiyorsun" diyor. "dur ben arabamı alacağım" mı diyeceksin?
    giyindin; yanına yükte hafif pahada ağır şeyleri aldın, çıktın; otobüse bindirildin; tam giderken otobüsün üstüne bir jet pike yapıp füzeyi salladı. ölüp gittin.

ben galericiydim yahu. arabalarım vardı...

• o arabalara içim gitti valla,km oynamamış bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: cduman

quote:

Orijinalden alıntı: Lt.Raven

Ben bu yasak bolgede baba mesleginden dolay(subay) 3 yil yasadim yani bu insansiz yerde bos bir vakitimde detaylica anlatirim cok merek edenler pm de atabililer

Dostum pm yerine buradan anlatirsan herkes merakini gidermis olur

Senin anlattığın şeylerden farklı bir şey söyleyemeyecek ben de uzun süre orada kaldım etrafı inceledim.Çoğu yer yasak zaten.Görüntü almak da yasak normalde.Klasik küvette çocuk bağırması vurulma hikayeleri falan çok etkilenmiştim zamanında.

• Oh be konusu açılmış en sonunda.Müthiş merak ediyorum burayı emeğine sağlık.
  • Bakınca hala içim acıyor.Oradan çıkan aletleri-arabaları-elbiseleri-açılmamış yiyecke içeceği satabilsek çok zengin oluruz.KKTC/Lefkoşada kalıyorum ve ziyaret için gittim ama giremedim oraya tabiyikide.Eğer rumlar olmasaydı orası hala açık olacaktı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.