Şimdi Ara

KAPALI KUTU İPHONE 6 16GB GOLD 2350 TL.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pazarlıksız. Kapalı kutu faturalı 2350 tl.

İsteyene 6 veya 9 taksitte yapabilirim. Komisyon farkı olur.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cehili -- 4 Mayıs 2015; 19:46:06 >

• http://www.cepdepo.com/apple-iphone-6-16gb-uzay-grisi-cep-telefonu?ref=akakce&source=mobil&v=1.90.9

Ürün burda bu fiyat iken sizin bu fiyatı istemeniz ne kadar doğru karar sizin yine de

Hayırlı satışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcaka

http://www.cepdepo.com/apple-iphone-6-16gb-uzay-grisi-cep-telefonu?ref=akakce&source=mobil&v=1.90.9

Ürün burda bu fiyat iken sizin bu fiyatı istemeniz ne kadar doğru karar sizin yine de

Hayırlı satışlar

Güvenip ordan SPACE GRAY rengini almak isteyen olursa alsın. Sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.f. diri

Vatanda 2300..

http://www.vatanbilgisayar.com/iphone-6.html

Ne güzel ordan al kardeşim.
  • forum kuralları gereği sıfırından pahalı fiyat veremezsiniz. oradan al ile olmuyor maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoulkharnein

forum kuralları gereği sıfırından pahalı fiyat veremezsiniz. oradan al ile olmuyor maalesef.

O zaman isinize gelen fiyati niye koyuyorsunuz. Ben de apple storedaki fiyatini koyayim o zaman ? Ne kadar merakliymissiniz ya konuya yazmaya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayrica su an vatanda da 2399 tl. Bu telefonun bayi fiyati 2500 tl. Onun icin bos bos yazip durmayin.

• maksat bos yazmak degil daha dun gold rengini bahcesehir akbati avm teknosadan aldim 2299 dan hocam anliyorum kar etmek istiyorsunuz ama bu durumda biraz zor bizde kovaliyoruz buralardan aliyoruz ediyoruz al sat yapiyoruz ama herseyin bi piyasasi oldugunu herkez gbi sizde biliyorsunuz saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

maksat bos yazmak degil daha dun gold rengini bahcesehir akbati avm teknosadan aldim 2299 dan hocam anliyorum kar etmek istiyorsunuz ama bu durumda biraz zor bizde kovaliyoruz buralardan aliyoruz ediyoruz al sat yapiyoruz ama herseyin bi piyasasi oldugunu herkez gbi sizde biliyorsunuz saygilar

Kardesim daha ucuzq bulunabildigini bende biliyorum. Almak isteyen gider ordan alir zaten. Ben telefoncuyum. Fiyatim bu. Taksit imkani da sagliyorum ayrica. Ama gelipde sirf baltalamak adina laf yapanlarida gormezden gelemem. Isteyen istedigi yerden alar. Bayi fiyati 2500. Kimi yer isterse 2000e verir kimide 2400 kimi isterse 1500e. Bende 2350 e veriyorum. Uygun degilse ilani kapat git. Herkesin akli fikri var. Googlea yazamayacak kadar aciz degil bu forumdakiler. Ama bunu gorev edinenler var. Benim lafim onlara.

• cehili C kullanıcısına yanıt
    anladim sende haklisin sadece fikrimi yazmak istedim eger sorun olduysa yazdigim kusura bakma

• quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

anladim sende haklisin sadece fikrimi yazmak istedim eger sorun olduysa yazdigim kusura bakma

Yok kardesim keske herkes senin gibi dile getirse.

• Zoulkharnein kullanıcısına yanıt
    Böyle bir kural yok, istediği fiyata satabilir.

Ama sıfırı daha ucuza varsa, ilan yoruma kapalı dahi olsa konuya linki eklenebilir.

İyi forumlar,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.