Şimdi Ara

Kapalı Halı saha tavsiyesi - İstanbul anadolu yakası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Futbolsever arkadaslarım, bu akşam halı saha macı yapacağız, belki konunun yeri burası değil ama, en iyi bilenler burada.

Ümraniye de yıldız ve h.alagaş kapalı ver güzel sahalar.

Ümraniye civarında değil de, maltepe , bostancı, küçükyalı, kartal civarında kapalı halısaha var mı bildiğiniz?
    Teşekkür ederim.

• Haci kapali sahadan ne zevk aliyorsunuz, bana kalirsa yagmurda, sogukta oynamak cok daha iyi. Kapali degil ama saha tavsiyem var sizlere idealtepe'de honda mutluhan'in orda aydinoglu tesisleri var, 3 tane olmak uzete, kucuk, orta, buyuk sahalari var. Fiyati bilmiyorum ama halisi falan cok iyi aklinizda bulunsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Haci kapali sahadan ne zevk aliyorsunuz, bana kalirsa yagmurda, sogukta oynamak cok daha iyi. Kapali degil ama saha tavsiyem var sizlere idealtepe'de honda mutluhan'in orda aydinoglu tesisleri var, 3 tane olmak uzete, kucuk, orta, buyuk sahalari var. Fiyati bilmiyorum ama halisi falan cok iyi aklinizda bulunsun.

Her zamna aydınoğlu'na giderim, eskiden Fenerbahçe futbol okulu ordaydı şimdi ne alemde bilmiyorum. Saha sorunu çekmezsiniz 3 adet saha var. Önceden ayarlıcaksanız belli bir ücret kapora istiyorlar.
  • orayı düşündük, benim için problem değil ama millet karda oynamak istemiyor. O yüzden kapalı arıyordum. Ümraniye de okyanus spor center a kapora verip tuttum artık. Avrupa yakasında bir sürü var ama anadolu yakasında kapalı saha sayılı gerçekten. Adamlardan abonelil alayım dedim, adamlar neredeyse full, sacma sapan 2-3 yer saat kalmıs.

ne para kazanıyorlardır hea :) günde ortalama 10 mactan haftada 70 mac ayda 280 mac, carp 140 TL ile

39200 TL yapıyor. vay be darphane mübarek :)
  • Millet nasil karda oynamak istemiyor anlamiyorum.Asil zevki karda cikar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.