Şimdi Ara

Kapali aynam kasitli kirilmis ne yapabilirim - 3008 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kötü bir durum geçmiş olsun, peugeot servisi ne kadar istiyor aynaya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

quote:

Orijinalden alıntı: -s-laughter

aynısını annemin Honda CR-V'sinin aynasına yapmışlar. Ayna içindeki mekanizma kırılmış böylece, dızzzzzzzzz diye durmadan lanet bir ses geliyor, ayna otomatik açılmıyor veya kapanmıyor. Servise gittim 1200TL fiyat çektiler, kaskodan yapılsa seneye kasko bir o kadar artar dediler, mekanizmayı iptal edeyim ses kesilsin dedim ona da beceremeyiz dediler. Durum vahim anlayacağınız.

Aynanın içinde bir konektör var. Onu çıkarırsan ses kesilir. Honda civicte başıma gelmişti. Aynam kırılmıştı. 3 ay o sesi çekmiştim. Kabloyu çekersen o ses gider. Dızzz diye bir ses, uyuz bi sestir bilirim.

aynayı hangi kısmından açmalıyım ? tarif eder misiniz ?

• quote:

quote:

quote:

aynısını annemin Honda CR-V'sinin aynasına yapmışlar. Ayna içindeki mekanizma kırılmış böylece, dızzzzzzzzz diye durmadan lanet bir ses geliyor, ayna otomatik açılmıyor veya kapanmıyor. Servise gittim 1200TL fiyat çektiler, kaskodan yapılsa seneye kasko bir o kadar artar dediler, mekanizmayı iptal edeyim ses kesilsin dedim ona da beceremeyiz dediler. Durum vahim anlayacağınız.

Aynanın içinde bir konektör var. Onu çıkarırsan ses kesilir. Honda civicte başıma gelmişti. Aynam kırılmıştı. 3 ay o sesi çekmiştim. Kabloyu çekersen o ses gider. Dızzz diye bir ses, uyuz bi sestir bilirim.

Ayna ne durumda ben aynanın kapatma motorunu görebiliyordum. bneim ayna kabloadan sallanıyordu. iki konektör olması lazım. biri ayna ısıtması diğeri katlama motorunundu. deneyerek bulmak lazım. Aynanın arka kısmı olması lazım.

Kapali aynam kasitli kirilmis ne yapabilirim - 3008

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ayna ne durumda ben aynanın kapatma motorunu görebiliyordum. bneim ayna kabloadan sallanıyordu. iki konektör olması lazım. biri ayna ısıtması diğeri katlama motorunundu. deneyerek bulmak lazım. Aynanın arka kısmı olması lazım.

Kapali aynam kasitli kirilmis ne yapabilirim - 3008

Çok teşekkür ederim cevabınız için, nasıl açabilirim aynayı onu araştırmam lazım

edit: ayna olması gerektiği gibi herşey yerli yerinde, muhtemelen biri ileri geri ileri geri "kanırtmış" . )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -s-laughter -- 10 Mayıs 2016; 12:05:16 >

• Liseli kaşarlar yapmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun.size garezi olan birisi yapmiş belliki.
  • Liseli kizlar makyaj icin aciyorlar bir tanesini yakaladim camdan sicak su doktum.uzerine gebersinler okula degil de mankenlik yapmaya gidiyorlar bir etek boylari var gorseniz anasi babasi keser eldr sigara birde asigim derdim. Cok diye laf atiyorlar

• Bizde Fluence 1.5dCi Dynamique Var ondada katlanır ayna var,herkes kapıyor aynaları, bizde kapıyorduk, sonra sol konsolda ayna yeri var , kapadık ordan katlamayı. Bence sizde öyle yapın....

• Daha onceden de boyle bir konu acilmisti. Konu sahibinin de kimseye bir yanlisi olmamis. Neden boyle yapiyorlar diye dusune dusune dert olmustu ama sonra sabahlayip izlediginde liseli veletlerin actigini farketmis cocugu yakalayip uyarmisti.
    Kimseyle bir derdiniz yoksa muhtemelen aynisi olmustur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.