Beyler hangi tribüne gideyim yarın gidip Galatasaray-Denizli Belediyespor maçı için bilet alıcam ama karar veremedik arkadaşlarla Kapalı Alt'a mı yoksa Eski Açık'a mı gitsek diye.Sizce hangisine gitmeliyiz Kapalı Alt'ta bağıran fazla yok diye düşünüyorum varsa eğer oraya gideriz heralde yardım edin lütfen .
Bu maç için kapalı alt bence
quote:
Orijinalden alıntı: Tanura
Orda bağırılıyor mu ben pek gitmedim de maça
quote:
Orijinalden alıntı: Taşkıran`
quote:
Orijinalden alıntı: Tanura
Orda bağırılıyor mu ben pek gitmedim de maça
Bağılıyormu ayağa kaldırıyoruz zoraki. Eski açıktayız biz. Eğer gelirseniz ö.m at
Her zaman Kapalı Altta maç izleyemezsin bence Kapalıya git. "Bağırma !" olayı yok ama. Efendi efendi oturup maç izleyeceksin.
Bağırmak yoksa niye gidiyorum bu maçın zevkide olmaz zaten sakat herkes Eski Açık iyidir. Elano sakat mı bu arada.
Arkadaşlar bende madrid macında eski acıkta olmak istiyom 2 tane eski acık bileti bulmam lazım bunu nasıl yapacam , biri bana çözüm yolu söylerse çok iyi olur kesin eski acıkta olmak istiyom ( taskıran arkadaşım kusura bakma konunla alakasız oldu tekrardan kusura bakma )
@black jack rica ederim arkadaşım ne olacak ya bence bilet almaya çok erken gitmelisin biletin çıkacağı gün yada GS Bonus'u olan biriyle internetten almalısın
quote:
@black jack rica ederim arkadaşım ne olacak ya bence bilet almaya çok erken gitmelisin biletin çıkacağı gün yada GS Bonus'u olan biriyle internetten almalısın
Sagol arkadasım anlayısın için :) İstanbulda değilim yanı Eskişehirde yasıyorum yanı bilet almaya gidemem oraya :) internet üzerinden almam lazım ama duyduguma göre cok az sayıda cıkıyormus ve site kitlenıyormus eski acık alman imkansız yenı acık bile zor alırsın dediler ama ben eskı acıkta olmak istiyorum bunada çare arıyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: black jack
quote:
Sagol arkadasım anlayısın için :) İstanbulda değilim yanı Eskişehirde yasıyorum yanı bilet almaya gidemem oraya :) internet üzerinden almam lazım ama duyduguma göre cok az sayıda cıkıyormus ve site kitlenıyormus eski acık alman imkansız yenı acık bile zor alırsın dediler ama ben eskı acıkta olmak istiyorum bunada çare arıyorum :)
Eski açık'ı unut derim yada GS Bonus'unlada alamıyorsun önceden onada baktım Gs Bonus sadece lig ve Türkiye kupasını kapsıyomuş.Bence çok zor tek şansın internet.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: black jack
quote:
Eski açık'ı unut derim yada GS Bonus'unlada alamıyorsun önceden onada baktım Gs Bonus sadece lig ve Türkiye kupasını kapsıyomuş.Bence çok zor tek şansın internet.
Yine şansa kaldı işim he yanı gidemeyecez eski acıga :) sagol arkadasım yardım ettiğin için
Rica ederim.
Kesinlikle eski açık
Kapalı kadar konforlu ve izlenilebilir olmasada Eski Açık'ta karar kıldık 1 tane fenerli arkadaşıda getiriyorum bakarsınız gerçek taraftar gördüğünde Galatasaraylı olur
Dün akşam'a kadar birkaç arkadaşımla Kapalı Alt düşünüyorduk ama, şöyle bir düşünce de aklımızda yer etti.
Numaralı ve Kapalı Üst çatı tipi olarak aynı tipte ve şu an dünyada sesi sahaya iletme açısından parmakla gösterilecek tribünler arasında. Kapalı Üst tamamen kombine olduğu için hiçbir maça bilet çıkmıyor ancak Numaralı'da çıkıyor bildiğiniz gibi.
Numaralı adına bilet fiyatının gayet uygun olduğu bir maçta Numaralı'dan bilet alıp, bulabileceğimiz birkaç kişi ile daha Numaralı'yı canlandırmak istiyoruz bu maçlık.
Trabzon ve Kayseri maçlarındaki Kapalı Üst macerası harici sezonu eski açıkta geçirmiş biri olarak, daha şimdiden sürekli aynı yerde olmaktan biraz sıkıldım. Kombinesi olan arkadaşlarımız bana hak verecektir ki bilet fiyatının uygun olduğu böyle maçlarda değişiklik yapmak insana iyi gelir, tekrar motive eder.
O açıdan Pazar günü Numaralı'nın "Ali Sami Yen" yazısının "Sami" kısmı altında bağıran ufak bir kitle görürseniz şaşırmayın.