Beyler Polis beni bir şehirde ariyor kanundan kactım basarısını yapmak icin ne yapmam lazım ?
SANIRIM! 15 gün boyunca yakalanmazsan geliyordu
quote:
Orjinalden alıntı: :::Pesimist:::
BEN EN AZ 3 A KAÇTIM GELMEDİ SANIRIM SEN EVDEYKEN EVİNE ÖZEL TİM OPERASYON YAPMASI LAZIM. VE SENİN KAÇMAN LAZIM (((((SANIRIM)))))
quote:
Orjinalden alıntı: LA LA LAKERS
quote:
Orjinalden alıntı: :::Pesimist:::
BEN EN AZ 3 A KAÇTIM GELMEDİ SANIRIM SEN EVDEYKEN EVİNE ÖZEL TİM OPERASYON YAPMASI LAZIM. VE SENİN KAÇMAN LAZIM (((((SANIRIM)))))
Suanda evdeyimde ozel timin ne zaman geleceği belli değil Tanıdıkda yokki
Evine git arandığın şehirde sen online iken Özel Tim gelirse biri beni gözetliyor sanki diye yazı çıkar günlüğünde Sonra mekan değiştirirsen alırsın başarıyı Ama Özel Tim'in seni bulması için gizlenmezsen daha iyi olur
ama ben Grafiti suçundan aranıyorum özeltim gelirmiki ?
quote:
Orjinalden alıntı: Mcann
ama ben Grafiti suçundan aranıyorum özeltim gelirmiki ?
BEN ÇOK UZUN SÜRE BEKLEDİM GELMİYOLAR KEŞKE Bİ TANIDIK OLSAYDI
Evine git arandığın şehirde sen online iken Özel Tim gelirse biri beni gözetliyor sanki diye yazı çıkar günlüğünde Sonra mekan değiştirirsen alırsın başarıyı Ama Özel Tim'in seni bulması için gizlenmezsen daha iyi olur
Biri beni gözetliyor yazısı cıktı sımdı nereye gidersem başari cikar ankaraya gidiyorum başarı cıkarmı ?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Enterighi
Biri beni gözetliyor yazısı cıktı sımdı nereye gidersem başari cikar ankaraya gidiyorum başarı cıkarmı ?
Mekandan ayrılacaksın
quote:
quote:
quote:
Mekandan ayrılacaksın
Nasıl ya evdeydim baska mekanlara gittim olmadı bara gittim studyoya gittim parka gittim olmadı ankaraya gittim yıne olmadı ne yapacam şimdi
güncellemeyi bekleEn basit cözüm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme