Şimdi Ara

kanun adamlarımı üstündür mafya adamlarımı üstündür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ben:) ülkeden ülkeye değişir diyorum. Usa de kanun ıtalya da mafya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G
    Gu
    Gur
    Guru
    Gurup
    Guru
    Gur
    Gu
    G
  • Mafya illegal, kanun adamları seni legal yollarla soyuyor bana göre aralarında pek fark yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoulOfHeaven

Mafya illegal, kanun adamları seni legal yollarla soyuyor bana göre aralarında pek fark yok.

kısa,net. ama mafya en azından fılmlerden duyup kıtaplardan okudugmuz kadarıyla daha bi hos geliyor :D
  • kanunla çalışmayan mafya yoktur açık net.
  • Lan kanun kanun dediğin nedir ki Allah aşkına büyüyüp dışarı açılınca anlarsınız kanun falan hikaye... Güçlü olan gücünün yettiği kadar ittiriyor. Bu soruyu sormak bile komik. Kanun alt-orta kesim azmasın diye ortaya atılan birşey büyük sermayedarlara bak istediklerini istediklerini gibi yaptırırlar. Adam öldürseler kılıfına uydururlar yani mafya adamlar sözün özü. Devletin kendisi de mafya... Kanuna inanmak, çocukken ettiğin duaların gerçekten kabul olacağına inanmak gibi bir duygu.

Bu yüzden hep hukuk okumak isteyenlerin hatta kazanmış olup okuyanların yaşadığı kafayı yaşamak istedim ama olmadı. Yok ben kanun adamı olacam, adalet dağıtacam bilmem ne Mezun oluyorlar, baktılar iş güç para yok eyyama başlıyorlar. Oradan buradan torpil bulursa hakim, savcı oluyorlar bulamazlarsa çoğu ortada kalıyor. Milleti ütme derdine düşüyor ben adalet dağıtacam diyen adam. Gerçekten saf duygularla adalet peşinde koşan adam ya aç kalıyor ya da başka iş kapılarına koşuyor. Adalet dağıtacam diyen adamlar için hukuk okumak büyük bir ironiden başka bir şey değil, tam bir epic fail.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 18 Ekim 2014; 21:44:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kanun adamları izin vermese mafya diye bir şey olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye de din adamları ustundur.

Din adamları derken, dindarları kast etmiyorum. Dini kullananları kast ediyorum. Fetoşundan tut tayyoşuna kadar.

Kılıçdaroğlu hariç. O gariban hiçbir şeyi kullanmayı beceremiyor :)

• Her mafyada bir kanun adami her kanun adaminin arkasında bir mafya vardir

• Mafia 2 oynayan gençlik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.