Şimdi Ara

Kantin Fiyatları Hakkında !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belki de ne zamandır açılması gereken bir konuydu ve okulların açılmasıyla tekrar gündeme geldi.Tüm öğrencilerin ortak şikayetlerinden biri de kantin fiyatlarının astronomikliği konusu..Kantin fiyatlarından ülke çapında herkes şikayetçi ve kantinciler de bunun farkında ama nedense hiçbirşey yapılamıyor.Kendi okul kantinimden örnek vermem gerekirse - özel okuldur bu arada , bir sorun teşkil ederse şikayet bâbında lütfen belirtin - :

Sprite (330 ml) : 1.75 TL
    Eti Crax : 1.5 TL
    Su : 1 TL
    ....

Evet, sorun bu.Piyasa ortalamasına bakarsak (ki onların da kâr ettiklerini düşünürsek) fiyat %200'e çıkıyor .. Bu konuda ne yapabiliriz?

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00FFCC -- 22 Ekim 2009; 17:47:17 >

• Biz kantinden bayat ve pahalı yiyecek almamak için dışardan döner söyleyip gizlice içeri sokuyor ve tüketiyorduk.Fakat bu yüzden disipline gitme riskiyle karşı karşıya kaldık.Bizi kantine mahkum ediyorlar ne yazık ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGercek

Biz kantinden bayat ve pahalı yiyecek almamak için dışardan döner söyleyip gizlice içeri sokuyor ve tüketiyorduk.Fakat bu yüzden disipline gitme riskiyle karşı karşıya kaldık.Bizi kantine mahkum ediyorlar ne yazık ki...

Aynı durumla biz de karşılaştık maalesef.. ! Peki hiçbirşey yapamaz mıyız?
  • Ben bu yüzden kantinden hiçbir şey almıyorum. Okul bitene kadar sabredip dışarda yiyorum. Arada bir dışardan birşeyler de getiriyorum.
  • valla kardeşim bizdede aynı ama biz tüm okulca dilekçe yazdık öğretmenlerde yardımcı oldu pek bir işe yarayacağını sanmıyorum ama bakalım sonucu bekliyoruz
  • Bizim kantinciden Allah razı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buroc.k

Bizim kantinciden Allah razı olsun

aynen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah

quote:

Orijinalden alıntı: EGercek

Biz kantinden bayat ve pahalı yiyecek almamak için dışardan döner söyleyip gizlice içeri sokuyor ve tüketiyorduk.Fakat bu yüzden disipline gitme riskiyle karşı karşıya kaldık.Bizi kantine mahkum ediyorlar ne yazık ki...

Aynı durumla biz de karşılaştık maalesef.. ! Peki hiçbirşey yapamaz mıyız?

Gizli gizli yapmak tek çare.Biz 40 tane dürüm çiğ köfte sokmuştuk bi keresinde.Koridorlarda hocalardan kaça kaça bi hal olmuştuk sınıfa çıkana kadar.Yasaklar çiğnenmek içindir

• Evden götürün bence bir sandviç kendiniz yapın
  • Köfte ekmek,et döner:2 TL
    Bardak su:25 Kuruş,Şişe Su:50 Kuruş
    Kutu Cola,Sprite:1,25 Pepsi:1 TL
    Tost:1 TL
    Pilav:1,5 TL
    Çorba:1,5 TL
    ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.