Şimdi Ara

----- /// Kansas çıkışlı iPhone 5 Siyah Sıfır \\\ -----

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Edirne Renk #Siyah Model #iPhone 5 Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün sıfır yurtdışı ve kayıtlıdır. Ürünün sadece jelatini sökülüp fabrikasyon bir hata olup olmadıgını anlamak acısından cihazın kontrolu yapılmıstır. Telefon açılıp, sistemi dahi kurulmamıştır.. Ürün Siyah olmakla beraber 32 GB dır. ULUSLARARASI Garanti kapsamındadır. 4G modelidir. Cihaz kargolamaya hazır bir durumda bekletiliyordur..

Ürün için takas harici her turlu ödeme tekliflerine açığım.

İtibar etmeyeceğim mesajlar, Takas var mı ? Önce ürünü gönder inceleyim paranı göndereyim ? Çin malı mı ? vs gibi mesajlara itibar asla etmem zahmet etmeyin. 1 Ay önce sütten dilim yandı artık akıllandım ayranı üfleyerek içmekteyim!!!

Ürünü almak isteyen, Edirne Merkez ya da cevresinden ( Edirne içi ) her türlü cihazı kontrol edip alabilirsiniz. Ya da burada tanıdıgınız varsa gelip ürünü kendiside alabilir. Aksi bir durum düşünür isek, Önce cihazı gönderme mi beklemeyin. Bu beklenti içinde olursanız aynı teklifi ben size yaparım. Önce parayı gönder sonra ürünü alırsın gibisinden..

S*nalpaz*r Sah*b*nden G*ttig*d*yor gibi sitelere üyeliğim yoktur. Buraya olan Üyeliğim yeni değil. Mail adresimin çalınması sonucu hesabımı da beraberinde götürdüler. Prosedürü cok iyi biliyorum. Sadece Elden Alır ve Elden SATARIM... !! Aksi durumları lütfen yazmayınız....

FİYAT 1150 Lira ve sondur.

----- /// Kansas çıkışlı iPhone 5 Siyah Sıfır \\\ -----

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam cihaz a1428 mi 29 mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garantisi kansas mı
  • Uzaklaştırılmış
    Süresiz olarak uzaklaştırıldı

Teşekkürler dolandırıcı kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.