Şimdi Ara

KANKA MU ONLİNE * BEYLER LOGIN SORUNU VE SERVER GIRME SORUNU COZULDU* (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
0
Favori
2.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: SoaresLincoLn

ßu nsL ßi Server Yok bana Char ac ( gm nni deyimiyLa çar ) BENSM BENDL zhahaha nsL bi gm'lik Komutarida ßilmez bu allah bilir :d

Sen öğretiver bir zahmet sanki dogustan ezberindeydi ^^

• quote:

Orjinalden alıntı: edafat

quote:

Orjinalden alıntı: SoaresLincoLn

ßu nsL ßi Server Yok bana Char ac ( gm nni deyimiyLa çar ) BENSM BENDL zhahaha nsL bi gm'lik Komutarida ßilmez bu allah bilir :d

1-Post kasma tek mesajdada bu ikisini yazabilirdin.
    2-Oyundaki tek gm benim.Sorunlar vardı.Çarlar ban yiyodu.Deneme sürecinde oyunda hep bulcağım için eksikleri söyleyecem,bu sebepden dolayı her çar türünden gm olcak sonradan silinecek.
    3-Önce türkçe konuşmayı öğren tamam mı?Bende 'Char' demeyi biliyorum ama farkındaysan 'Char' ingilizce!
    4-SANANE

Edit:İmla hatası!

ben hayatta post kasmam 1 yılı askın bu nick altında bu foruma takılıyorum msj sayım 40 :D:D ßirde özeLden msj atiorsun bende malatyaliyim vs vs

• ßen biliyorum diye birşey yazdımmı tam oku sonra düşünceleri yaz gerci düşünecek bir beyin olmadigindan yazdıgın kesindirde :D
  • Server Yarın Perşembe Gunu acılacaktıR. Internet kesıklıklerı gıderılmıstır.Internet hızımız degismistir.Serverdaki ban sorununu cozucem sımdıde yarın online arkadaslar

Res odulu olarak bı odulu alan bırdaha alamıoro yusden 200 rese saklayın 100 ytl azmı ??
  • BeyLer tamam otomatik banlanma ısınıde hallettım sımdı acıoyorum server 5 dk ıcınde acılmıs olacak
  • makıne yandı beyler 5 gun sonra onlıne server!
  • ergün nasıl becerdin makinayı yakmayı hayret valla
  • Hayırlı olsun ve Geçmiş Olsun
  • Pc Adam Gibi On Bile Kalmadi Cidden Nasil Yanio:S
  • anlamadım bende 5-6 gu nsonra :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ergunaksoy1

makıne yandı beyler 5 gun sonra onlıne server!

Bir daha pc'ye yanına bir yangın tüpü aLda öyLe otur
  • quote:

Orjinalden alıntı: ergunaksoy1

makıne yandı beyler 5 gun sonra onlıne server!

PaLavRa
  • BEYLER SERVIRIN MAKINASI YANDI NASIL OLDU ANLAMADIK SERVER 10 GUN SORA OLUSACATIR BILGILERINIZE!!!!

gecmis oLsun insaLLAh Doktorun tavsiyeLerini dinLersiniz
  • bol playerlarr
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.