Şimdi Ara

KANKA MU ONLİNE * BEYLER LOGIN SORUNU VE SERVER GIRME SORUNU COZULDU* (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
0
Favori
2.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yanlışın var server ofline olduğu için alınmıyor
  • server offline deilki
  • öyle gözüküyor burdan vede acc alınmıyor inanmazsan başka bir bilgden girip almayı dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: ergunaksoy1

Mu Kanka Online!
    site=mu-kanka.servegame.com dari.zapto.org
    Patch linki=http://www.dosya.cc/Pach1.04H.rar.html
    exp=9999
    drop=99
    veRsion= 1.04H
    Kapanmıycaz,Her zaman ılerlıycez.... Bızı bu yolda yanlıs bırakmayın ... Eger Lag warsa azda olas sorun etmeyın Internetımız yarın degısıyor Ipmız deısmıyecek Lutfen Oynayın,Oynatın....
    Lutfen olumsuz elestrı yapmayınız (AMan sendemı actın,ayyy ne kadar dandık server gibi ) rica ediyorum!
    Hayırlı olsun dılerklerı ıcın bastan tesekkur edıorum!

Reset odulleri =
    80 RR = 20 ytl werılecektır
    120 RR = 30 YTL werılecektır
    150 RR = 40 YTL werılecektır

Bu reset odulleri kesin verilcekmi %100 ve daha cok rese daha cok para veriliyormu + 80 rr den faydalandigim zaman 150 dende faydalana biliyorummu..

• duzelttım... bı dene
  • AYNI SENEN İYİSİ BU MUWEBİ DEĞİŞ BAŞKA BİRİNİ KULLAN
  • hayır sadece bıtanesınden yaralanabılıorsunuz ve 100% gercekabıcım baskasına denet bence sadece sende oluyor??
  • eee Server Acilicak Mi??
  • yaw server acık ama muweb gostermıyor acık oldugun delırecem sımdı baska kuruorm ...
  • yok aga sorun bende değil sitede
  • yenı ındırırorm
  • aga ben 14:30 da dershaneye gitmem lazım ben ilgilencem akşam gelince serverle ok sakın kapatıyım fln deme birde benim çarı hazır et şaka şaka ben gelince açarım hesap sen bir ara gm yaparsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeNoVaL -- 20 Ağustos 2008; 13:23:02 >
  • Site tamam beyler Herkes girebilir
  • bana yardımcı olurmusunuz sitede acc alınıormu diye?
  • beyler yardımcı olsaniz acc aliniyormu diye lutfen!?
  • yardım edermısınız bir ??
  • There was a problem with register. iki kez denedim olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shanexx -- 21 Ağustos 2008; 16:01:58 >
  • baska bir sey diyormu?? yardimci olurmusun??
  • BEYLER SITEYE GIRMEK SERVERA GIRMEK ILE ILGILI TUM HATALARI DUZELTTIM MERAK ETMEYIN SIMDI SERVERDA SITEDE ONLINE HERKESE BASARILAR MUKANKA TEAM
  • quote:

Orjinalden alıntı: ergunaksoy1

baska bir sey diyormu?? yardimci olurmusun??

Konuşmuyorki benimle küstü galibaher defasında deyisik nic sifre deyisik email kulandim hata veriyor amacım sana yardım girip kascagımdan deyil arada para oldugu için sonra shanex para için kasıyor derler.D: not: 3. denemede olmadı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.