Şimdi Ara

Kangal köpeğimiz nasıl? (SS'li)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar köpek kırma değildir, yavru iken koyduğum fotoğraflarda kırma veya çakma demiştiniz, şimdi gayet de heybeti olan bir köpek. Sivas'ın Kangal ilçesinden bizzat aldığım bir köpek, ayağa kalkınca boyu boyumu geçiyor. Öyle fotoğraf çekmek zor ama deneyeceğim. Köpek en az 80 kg var, kardeşim 85 kg, ondan ağır geliyor bazen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayakta iken 2 fotoğraf, kısa da dursam (Kilomdan ötürü) 1.82 m boyum olduğunu hatırlatayım. Hatta daha da uzunum ya, neyse.

Bu da köpekle güreşirken;

• Güzel köpek. Doyurması zor mu bunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köpeğin patilerini altını ve üstünü çekip koyarsanız ben size söylerim hakiki mi değil mi ama uyuza benziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ennnes58

Köpeğin patilerini altını ve üstünü çekip koyarsanız ben size söylerim hakiki mi değil mi ama uyuza benziyor

Köpeği bir süreliğine görebilecektim ve öyle de oldu. Şu anda anneannemlerin evine geri döndüm. Yani resim çekemem. Uyuz olduğunu da sanmıyorum. Sivas'ın Kangal ilçesine gidip bizzat aldım. Yardımcı olacaksa 6 tırnağı var. Ya da neyse ne, köpeği sokağa atacak değiliz. Bu saatten sonra ne olduğunun önemi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: caga_89

Güzel köpek. Doyurması zor mu bunu?

Bayağı yiyor. Benden fazla yiyor. (150+ kg adamım) Gücü de oldukça iyi. Çarparak beni devirdiği oldu. Ki ben otobüs kaldırmaya niyetlenmiş ve muhtemelen sözünü tutacak adamım. Çok köpekle oynamadım gerçi ama gövde olarak gördüğüm en güçlü köpeklerden. Güreştiğim Amerikan Futbolcularından falan iyi.

• Skull Crusher S kullanıcısına yanıt
    Dayı senin kötü niyetli bir adam olmadığın, sakin kendi halinde bir adam olduğun belli. Ama davranış bozukluğun falan var mı ? Mühendislik falan okuyordun sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özürlü Kedim [SS'li]
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: osuruktanmadalya

Dayı senin kötü niyetli bir adam olmadığın, sakin kendi halinde bir adam olduğun belli. Ama davranış bozukluğun falan var mı ? Mühendislik falan okuyordun sanırım.

Birden fazla psikolojik problemim var, evet. Çözüm arıyoruz.

Yazmak istediğim için yazacağım; (Senin için yazmıyorum, genel olarak dursun burada)

1. Psikoterapistlere/Psikiyatristlere/Psikologlara on binlerce lira harcandı. 15 günlük özel tedavi için 6500 TL harcadığımız bile oldu. Hastanenin orada kaldık falan.

2. Her ay 1030 TL ederi olan bir iğne oluyorum, defalarca iğne oldum. Sigorta karşılıyor neyse ki.

3. 5 kg'dan fazla ilaç içtim. (Bugüne kadar)

4. Akıl hastanesi yatışlarım da oldu.

5. Hacı hocalara falan da gittik çözüm buluruz diye.

Hastalıklarım;

1. Atipik Affektif Bozukluk

2. Sosyal Anksiyete

3. Obsesif Kompulsif Bozukluk

4. Depersonalizasyon (Hafif düzeyde)

5. Kişilik Bozuklukları (Paranoid kişilik bozukluğu ve 2-3 tane daha)

6. Depresyon

Kısacası, halen aklım foruma nasıl gireceğimi ve nasıl düzgün yazacağıma dair işlevleri yerine getirebiliyorsa şükretmem gerekir.

• Sen hiç ayağına çorap giymez misin be kardeşim ?
  • Skull Crusher S kullanıcısına yanıt
    Dert etme adamım :) Seviliyorsun. Yorumların ve sakinliğin hep hoşuma gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osuruktanmadalya

Dert etme adamım :) Seviliyorsun. Yorumların ve sakinliğin hep hoşuma gidiyor.

O tanıların aslında hiçbiri gerçek anlamda dert yaratacak dozda değil zaten. Soğuktan üşütmüş bir adam nezle olduğuyla kalırsa her işini görmeye devam edebilir ama zatürre olan biri için bunu söylemek mümkün değil. Doz önemli. Ben psikolojik açıdan nezleyim sadece. (Böyle olduğuna inanmak istemiyorum, aslında böyle olduğuna eminim)

Ben de beni seven herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.