Şimdi Ara

Kane & Lynch 2 Dog Days : Sakın bulaşmayın (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
6.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende mafia 2 çıkana kadar oynamak amacıyla yükledim oyunu ancak görünen o ki mafia 2 çıkana kadar mafia 2 demo oynayacağım :)
  • tamamda oyunun senaryosu oynanabilinirliği (xbox 360 controller adına söylüyorum) gayet güzel. bence oynanmyaı hakediyor niye haketmsin kardeş naptın sen yiğen yahu
  • Dediğim gibi tekrar belirteyim bunlar kişisel yorumlarım. İstiyorsan oyna yiğenim oynayanı vurmuyorlar ya..
  • Mafia 2 çıkana kadar oyalar diyordum ama az önce bitti oyun.

Ekranın sallanması falan ilk başta eğlenceli gibi duruyor ama gözlerim aşırı derecede ağrıdı...

Vuruş hissi gerçekten hoş değil.

Ama oynanmayacak kadar kötü olduğunu sanmıyorum vakit öldürmek için oynanabilir.
  • tam anlamı ile rezalet bir oyun
  • su anda oyun kıtlıgında oyalanabilcek bir oyun yinede fena deil oynanabilir
  • bu adamlar şu oyunu yapacağına Hitman 5 i yapsalardıya
    Yanılıyor muyum sizce?
  • bad company 2 yüklü sonlara yaklaştım oyun ilk başlarda güzeldi şimdi sıktı ondan artık oynamıyorum bile aylardır düşünün ama bu oyunu bitirecem hehe
  • oyuna kötü diyenleri anlayamıyorum, oyun gerçekten başarılı bir yapım ayrıca senaryosuda güzel
  • Aksiiyonu seviyorum diyorsanız ( ki severim ) oynamaya değer bi oyyun daha şimdi bitirdim. Tek sorun oyunun sonu oyun bitti bön bön ekrana baktım oyun bu kadarmı diye
  • Yükledim kuruyodum bana da arkadaşım senin dediklerini dedi bende nasılsa 1 haftaya Mafia II gelecek diye boşver dedim galiba iyi yapmışım
  • senaryosu nasıl güzel? oyunda akılda kalır bir senaryo goremedim ilk oyundan eser yok, kane and lynchin filmini yapan abiler bu oyunu gorse iptal ederler heralde.
  • Herkesin rengi farklı olur,bence 10 üzerinden 7 alacak bir oyun daha vasatlarıda vardı ona da iyi dediler,bence sürükleyici bir senaryo vardı.kontroller biraz daha iyi olabilirdi ama ilkine nazaran daha başarılı olmuş bence.
  • oyunun aslında hikayesi ve karakterleri hoşuma gitti
    ama oynanabilirlikteki farklılık çabası olmamış
    grafikleri de vasat
    zaman geçirilebilecek bir oyun ama bana sorarsanız para sayılıp da alınacak bir oyun değil
    multiplayer'ı övülüyor ama denemediğim için bu konuda bir şey diyemeyeceğim
    kane and lynch 2'den beklentinizi yüksek tutmazsanız oyunu sevebilirsiniz
  • Hikaye güzel ama oynayış baş döndürüyo
  • Doğrusu bu başlığa çok şaşırdım. Bir başyapıt ile karşı karşıyayız. İlk defa böyle bir kamera açıcıyla oyun oynadım ve inanılmaz beğendim. Çok gerçekçi. Digital kameralarda olan ışık yansıması sonucu oluşan mor çizgiler dahil herşey, ekranın sallanması gerçek bir film ve o ano yaşıyormuş hissi vermiş. 10 üzerinden 10.
  • Başyapıt mı? Güldürmeyin Allah aşkına oyunun ilk çıkanını da oynamıştım çok beğenmiştim ama yapay zeka, grafik vs vs bir sürü şeyden eksik denildi yine de hikayesi oyuna bağladı ikincisi çıkacak dediler heveslendik gene aynı hatalar tabi benim için yeni çıkan çoğu oyundan daha güzel mafia 2, assassins creed 2 gibi... Bu arada ilk oyunu daha güzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 5 Eylül 2010; 14:22:24 >
  • Arkadaşlar şu ışık efektini azaltamazmıyız? mor mor çizgiler iyi durmuyor bununla ilgili bi yama falan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korgeneral

Doğrusu bu başlığa çok şaşırdım. Bir başyapıt ile karşı karşıyayız. İlk defa böyle bir kamera açıcıyla oyun oynadım ve inanılmaz beğendim. Çok gerçekçi. Digital kameralarda olan ışık yansıması sonucu oluşan mor çizgiler dahil herşey, ekranın sallanması gerçek bir film ve o ano yaşıyormuş hissi vermiş. 10 üzerinden 10.

+1907 kardeşim.

Bazı ressamlar hayatta iken anlaşılmaz. Öldükten sonra tabloları başyapıt olur çünki hayattayken yaptıkları farklı gelir anlaşılmaz gelir bu oyunda sabit omuzdan TPS kameraya alışık arkadaşlara sallanan el kamerası ile el kamerasının oluşturacağı hatalı ışıklandırmalar ile farklı gelmiş hatta konuda bazı arkadaşlar bunları grafik Bug sanmış

Bence oyun safkan bir aksiyon filmi olarak tasarlanmış ... Bu aralar çok moda olan el kamerası ile çekilen filmlere benzemesi içinde bu tür bir kamera seçilmiş ... Çokda güzel olmuş biraz ingilizce biliyorsanız ÇOK MÜKEMMEL OLMAYAN ORTALAMA bir aksiyon filmini izler gibi devam ediyo oyun ...

Ben az önce bitirdim ve tavsiye ederim ama kameraya alışmanız lazım ... Oyun hatasız değil 7/10 hakettiği puan bence özellikle vuruş çok kötü silahlar silahların hissi farklılığı o kadar kötü değil ama adam vurmak biraz zor BEN MOUSE İLE DEĞİL JOYSTİK İLE OYNADIM ONDAN OLABİLİR BU DURUM ... Birazda sivil halkın ai si saçmalıyor yine bazı arkadaşların haklı şikayet ettikleri gibi ...

Kısaca aksiyon filmleri seviyosanız ben tavsiye ediyorum başrolde gibi oluyor insan ... Oldukça ilginç ve şiddetli sahneleri var yanlız bu konuda uyarmak isterim genç arkadaşları ...

• berbat olsa bıle oynanmaya deger
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.