Bildirim
Kanat 2. Nesil Yapmak Ve Bir Kaç Soru

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
blur feather genelde arenada duser orda dene
pelerin içinde aynı arenada duser crest of monarch ama dl ler takar sadece pelerini dl (DarkLord ) deilse eger charın kanat yapmayı dene ok unutma arena
Ben sadece kapıyı gösterririm girmek sana kalmış-Morpheus -
Arena Neresi Oluyor Ve Bizim Oynadıgım Serverda DarkLord Yok Sanırsam :D
Arena Stadyummu Oluyor :D -
aynen öyle stadium oluyor dl yoksa sen blue feather üstüne yogunlaş -
Anladım Teşekkürler Başka Bilmem Gerekn Önemli İnce Özellikler Varmı Acaba ???? Mesela Kudun +4 +5 Dusun Bir Yer Varmı Bildiginiz Birde Rica Etsem Bana Mapdeki Alanları Yazarmısınız
Benim Bildiklerim
Lorencia - Devias - Tarkan - Atlans - Dungeon Bunlar Var
Daha Ust Lvlar İçin Nereler Var Acaba ???
Şimdiden Teşekkürler -
hmm şimdi kundun +4 +5 derken onlar golden invasion larında gelir öle bi yazı gelir ekrana altın ejd erler fln ucuo ya onları kesersen onlardan duser kundunlar +5 ise genelde blood tan önce tarkan a inen bi golden tantolostan duser.
bak lvl 300 ten sonra tarkan yada stadium uygundur kasman için 300 e kadar a losttower7 i dene
losttower
losttower3
losttower5
losttower6
losttower7
aida
kalima
noria
kantru
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetAkcelik -- 1 Ekim 2007; 18:38:04 > -
O Ejderlerden +3 Kundun Düşüyor Deniz Altında Bir Yaratıktan +4 Dusurdum Ama Bir Daha Bulamadım o Yaratıgı Lvl Kasmakda Sorun Yaşamıyorum Hemen Kasabiliyorum Çok Çok Yardımcı Oldun Teşekkürler -
ne demek kardeşim bu forumda yardımlaşmak için zaten
hadi artık ben orucumu açayım herkese afiyet ola -
Allah kabul Etsin -
Amin cümlemizinkini -
http://forum.donanimhaber.com/m_13105059/tm.htm KoLaY geLsin...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X