Şimdi Ara

Kanaryanın ayağı kızardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar yaklaşık 1-2 hafta önce kanaryanın ayağına ip dolanmıştı bayağı uğraştan sonra yüzde 90 ını çıkardım düğümlenmiş bir yer kalmıştı orayı çözemedim. Neyse 2 hafta geçti hiç bir şey yokken bu akşam baktım ayağı kızarmış, ayağının üstünde basabiliyor ancak bazen uyur pozisyonda ki gibi tek ayak üstünde duruyor. Şu an veterinere götürebilmek için param yok. Basit bir kremle çözebilir miyim yoksa illa bir veterinere mi götürmeliyim ?

• Dostum fotoğraf atarsan daha iyi yorum yapılabilir ama ip dolanmışsa kangrene gidiyor büyük ihtimalle o ayak yalnız o ipi ne yap et hemen çıkar bacak morarmadan eğer istanbuldaysan avcılarda istanbul üniversitesinin veteriner fakültesi 7/24 hizmet veriyor muayene ücreti 5tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agirseviyorum -- 5 Şubat 2015; 9:55:48 >
  • agirseviyorum kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün ne olduysa ayağına basamama ve içine çekme olayı düzeldi şu an normal günlük atlıyo zıplıyor. fotoğraf atsamda elimde ki makineyle pek anlaşılcağını sanmıyorum yakından bakınca bacak diğerine göre biraz daha kırmızı. Bide ip var mı diye kontrol ettim yok gibi gözüküyor. Bir daha yaparsa artık giderim hocam veterinere sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G--MAN

Hocam bugün ne olduysa ayağına basamama ve içine çekme olayı düzeldi şu an normal günlük atlıyo zıplıyor. fotoğraf atsamda elimde ki makineyle pek anlaşılcağını sanmıyorum yakından bakınca bacak diğerine göre biraz daha kırmızı. Bide ip var mı diye kontrol ettim yok gibi gözüküyor. Bir daha yaparsa artık giderim hocam veterinere sağolun.

yok gibi gözüküyor deme iyice bak eğer var ise kangrene kadar yolu var bir daha olmaması için dikkat et.Kuşun ayakların tutmamasıda ilginç ek olarak bunu incele

http://forum.donanimhaber.com/m_98202341/tm.htm

Benim kuşunda kızarıklık vardı ayağını içine çekemiyordu güçü yoktu çünkü ayağında geceleri düsüyordu

• Yazdıklarınıza ve dediklerinize dikkat edicem hocam sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşu ayak kırılması
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.