Şimdi Ara

KANALTÜRK YEREL SEÇİM SONRASI SATILACAK!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    tutmayan kanalı yerel seçimlerden hemen sonra
    (Nisan-Mayıs 2014 gibi) elden çıkartmayı
    düşünüyormuş...Hatta kanalın taliplilerinden
    birinin Acun Ilıcalı diğerininse Libyalı bir işadamı
    olduğu belirtiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu nedir ya tüm kanallar malum kişilere gidiyor medya resmen satıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

bu nedir ya tüm kanallar malum kişilere gidiyor medya resmen satıldı

KanalTürk kimin sizce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonkurt

quote:

KanalTürk kimin sizce.

kimin?
  • Kimin olacak !? Türkiye'nin yer altı sularını zehirlemek için elinden gelen tüm gayreti sarfeden, madenci İpek holding'e ait bir kanaldır.

Adamlar devletten doğaya zarar veren yöntemle altın madenciliği konusunda işletme hakkı elde edemeyince, hoop parelel yapının tarafına geçtiler. Kanallarında akşam-sabah hükümete ve devlete veryansın ediyorlar.

Doğaya zarar veren madencilik imtiyazını elde etselerdi, tv kanalları da devlete muhalif olmayacaktı.

Unutmadan ! Hükümete muhalif olunabilir. Ama devlete muhalif olunmaz. Adamların derdi ve düşündükleri sedece kendi keseleri... Kendi paralarına dokunulmasında, isterse Türkiye yansın, yıkılsın.

Bu mantalite ile gidersen askere, zor alırsın teskere... Bu mantık ile şirket yönetirsen, kimse senin kanalını izlemez, reklam geliri elde edemezsin, bir süre sonra da kapatmak yada satmak zorunda kalırsın.

Demekki, neymiş kural !? Yaratıcı olacaksın, daha iyisi nasıl yapılır, onu araştıracaksın. Ancak o şekilde para kazanırsın.

Bakın bir zamanların Acun firardası, şimdi nerelerde... Hem vergi rekortmeni, hemde sürekli büyüyor. Yani yaratıcı. Her zaman ilklere imza atıyor.

İşte bu nedenlerden dolayı, bu kafa ile gidersen askere, zor alırsın teskere...

Ondan sanra birileri de çıkıp, bu kanallara ne oluyor der durur.

Hadi kolay gele...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 5 Şubat 2014; 14:42:05 >

• serkangüzel bey, yorumlarınızı beğenerek takip ediyorum.
  • quote:

MAALESEF ÖYLE

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • izleyen mi var bu kanalı :)
    satarlarsa satsınlar.
  • Serkan Güzel, açıklamış ama çok yüzeysel olmuş. Cevap veriyorum Cemaat grubu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Kimin olacak !? Türkiye'nin yer altı sularını zehirlemek için elinden gelen tüm gayreti sarfeden, madenci İpek holding'e ait bir kanaldır.

Adamlar devletten doğaya zarar veren yöntemle altın madenciliği konusunda işletme hakkı elde edemeyince, hoop parelel yapının tarafına geçtiler. Kanallarında akşam-sabah hükümete ve devlete veryansın ediyorlar.

Doğaya zarar veren madencilik imtiyazını elde etselerdi, tv kanalları da devlete muhalif olmayacaktı.

Unutmadan ! Hükümete muhalif olunabilir. Ama devlete muhalif olunmaz. Adamların derdi ve düşündükleri sedece kendi keseleri... Kendi paralarına dokunulmasında, isterse Türkiye yansın, yıkılsın.

Bu mantalite ile gidersen askere, zor alırsın teskere... Bu mantık ile şirket yönetirsen, kimse senin kanalını izlemez, reklam geliri elde edemezsin, bir süre sonra da kapatmak yada satmak zorunda kalırsın.

Demekki, neymiş kural !? Yaratıcı olacaksın, daha iyisi nasıl yapılır, onu araştıracaksın. Ancak o şekilde para kazanırsın.

Bakın bir zamanların Acun firardası, şimdi nerelerde... Hem vergi rekortmeni, hemde sürekli büyüyor. Yani yaratıcı. Her zaman ilklere imza atıyor.

İşte bu nedenlerden dolayı, bu kafa ile gidersen askere, zor alırsın teskere...

Ondan sanra birileri de çıkıp, bu kanallara ne oluyor der durur.

Hadi kolay gele...

Çoğu kişinin bilmediği bilgiler.

Dün ulusal yayın hakkı 2010'daki bir karara göre alınmış.

Acaba bu satma düşünceside bunun olacağını bilmelerinden miydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

Çoğu kişinin bilmediği bilgiler.

Dün ulusal yayın hakkı 2010'daki bir karara göre alınmış.

Acaba bu satma düşünceside bunun olacağını bilmelerinden miydi?

Karasal Sayısal Yayın konusunda uzun bir mahkeme ve temyiz süreci yaşanmaktaydı...

Dolayısıla, Kanal Türk'ün lehine çıkan kararları, RTÜK mevzuat çerçevesinde temyize götürdü ve daha önceki kararlar RTÜK lehine bozuldu. Yani kanal, uzun soluklu bir süreç içeren bu akibetin başına geleceğini bilemez diye değerlendirmekteyim.

Asıl üzerinde durulması gereken husus ise, kanalın yayın içeriğine bakacak olursak, oldukça vasat bir yayın çizgisinin olduğu açıkça görülmektedir. Daha önce dublajı yapılmış ve amerikadan film başına 1 dolar'la gösterim hakkı ile alınan filmler, durmadan gösterilmektedir. Diğer TV kanallarının içeriklerinin yanında bu kanalın içeriğinin esamesi bile okunmaz.

Herneyse... Bu adamların bu kanalı satın almaları da ilginçliklerle doludur. Çok detay konular olduğu değinmeyeyim. Zira anlatmaya kalksam roman olur ve forum sayfaları yeterli gelmez.

İşte artık yeni Türkiye'de, icazetle iş yapacağım kisvesine bürünenlere prim verilmiyor. Bir önceki mesajımda belirttiğim gibi, yayıncılıkta yaratıcı olmak gerekiyor. Acun firarda programlarından başlayarak, bu alanda birikim ve emek harcayarak ilerlemek gerekiyor yani... Yoksa adın çakma yayıncıya çıkar. Yaptığın yayına da kimse inanmaz. İcazet verenler ise, kendi fonlarından kanalı sürekli desteklemez. Bana göre konunun özü budur.

Saygılar, sevgiler.

• Kanalturk un bile avukatları türemiş. ]

• quote:

Orijinalden alıntı: sinyorahıskalı

Bu mesaj silindi.
    Fethi Bey'in talebi üzerine bu mesaj hücresindeki alıntı kaldırılmıştır.

Mesajın orijinali olmayınca, yanıtının durması da anlamlı olmayacağı için, bu mesaj hücresinin içeriğine gerek kalmamaktadır. Bu nedenle içerik kaldırılmıştır.

Saygılar, sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 28 Mart 2014; 10:25:43 >
  • sn serkanguzel,teknik konulardaki verdiğiniz bilgilerle elde ettiğiniz saygınlığı buradaki yazdıklarınızla yerin dibine soktunuz.en azından benim nazarımda bu böyle...

"Unutmadan ! Hükümete muhalif olunabilir. Ama devlete muhalif olunmaz. "(serkanguzel)

nereden çıkarıyorsunuz böyle bir sonucu.hükümetler zaten devletin bir parçasıdır...ki asıl devlete muhalif olunur.önce devletlerin tarih sahnesine nasıl çıktığını bilmek gerekir!bilmezseniz böyle düşünüp yazmaya devam edersiniz ki önce kendinizi kandırırsınız...

"İşte devletimiz ve hükümet millet adına hareket ettiği için, firmanın araştırma yaptığı sahalarda madencilik ruhsatı vermemiştir."(serkanguzel)

İşte! devletlerin nasıl ortaya çıktığını bilmezseniz böyle yazmaya devam edersiniz.dünyadaki(bugünkü) ve tarihteki hiçbir devlet ve hükümet millet adına hareket etmemiştir ve etmez,edemez.diyalektik gereği bu böyledir.tabi şimdi bir de diyalektik nedir onu öğrenmeniz gerekiyor!..

son dönemin en büyük geyiklerinden biri de,her kesimin,en başta iktidarın kendi yandaşlarını "millet,halk" zannetmesi!..

"Yeni Türkiye'de artık bu tür arkalı ve icazet alan kişilere yer yoktur. "(serkanguzel)

dünyada binlerce yıllık egemenlik düzeni vardır.bu düzenin son iki yüzyıllık pratikteki adı;kapitalist sömürü düzeni ve onun ideolojisi konumundaki emperyalizmdir...Türkiye de bu dünya düzeninin bir parçası olduğundan mevcut hükümet de bu minvalde hareket etmektedir.bu hükümet yıllardır neo liberal politikalar uygulayan bir hükümettir.en basit anlamıyla şöyle diyelim,yerli yabancı işadamlarına memleketin bütün imkanlarını "buyur" etmektedirler.eski hükümetlere göre bir farkla;ben diyeyim iki katı başkaları desin on katı daha fazla...sadece bu alanda değil her alanda bu böyle...

"Yeni Türkiye" ise sadece bir laftır...bu ülkeyi 60 yıldan fazladır bugünkü iktidarın zihniyeti yönetmektedir...Menderes ten Erdoğana bütün başbakanların hepsi de,aynı tayyip gibi tarikatçı,amerikancı,kapitalist..dir.hatta topluma solcu diye yutturulan Ecevit bile...örnek vereyim;2000 lerin başında nakşibendi tarikat lideri E.Coşan öldüğü zaman Başbakan Ecevit devlet töreniyle gömmek istemişti,dönemin Cumhurbaşkanı A.N.Sezer engellemişti...

başkalarının kötü olması bugünkü iktidarı haklı kılmadığı gibi yaptıklarını da doğrulamaz..ki bugünkü iktidarın çevre duyarlılığı varmış gibi lanse edilmesi ise bu ülkede yaşayan herkese hakarettir...siz mi bu ülkede yaşamıyorsunuz yoksa ben mi başka bir ülkede yaşıyorum...

Uzun uzadıya yazacak değilim..."Yeni Türkiye" diye de bir şey yok..."Yeni Türkiye" eğer ki hırsızlığa,katilliğe,yüzsüzlüğe kılıf uydurmaksa,örtbas etmekse bizler almayalım...

saygılarımla
    engin

not:sn serkanguzel,size karşı herhangi bir husumetim yoktur.sizin nezdinizde sizin gibi düşünenleredir tepkim...kırıcı kelimeler kullanmışsam kusura bakmayın...

• quote:

Orijinalden alıntı: digiteng

sn serkanguzel,teknik konulardaki verdiğiniz bilgilerle elde ettiğiniz saygınlığı buradaki yazdıklarınızla yerin dibine soktunuz.en azından benim nazarımda bu böyle...

"Unutmadan ! Hükümete muhalif olunabilir. Ama devlete muhalif olunmaz. "(serkanguzel)

nereden çıkarıyorsunuz böyle bir sonucu.hükümetler zaten devletin bir parçasıdır...ki asıl devlete muhalif olunur.önce devletlerin tarih sahnesine nasıl çıktığını bilmek gerekir!bilmezseniz böyle düşünüp yazmaya devam edersiniz ki önce kendinizi kandırırsınız...

"İşte devletimiz ve hükümet millet adına hareket ettiği için, firmanın araştırma yaptığı sahalarda madencilik ruhsatı vermemiştir."(serkanguzel)

İşte! devletlerin nasıl ortaya çıktığını bilmezseniz böyle yazmaya devam edersiniz.dünyadaki(bugünkü) ve tarihteki hiçbir devlet ve hükümet millet adına hareket etmemiştir ve etmez,edemez.diyalektik gereği bu böyledir.tabi şimdi bir de diyalektik nedir onu öğrenmeniz gerekiyor!..

son dönemin en büyük geyiklerinden biri de,her kesimin,en başta iktidarın kendi yandaşlarını "millet,halk" zannetmesi!..

"Yeni Türkiye'de artık bu tür arkalı ve icazet alan kişilere yer yoktur. "(serkanguzel)

dünyada binlerce yıllık egemenlik düzeni vardır.bu düzenin son iki yüzyıllık pratikteki adı;kapitalist sömürü düzeni ve onun ideolojisi konumundaki emperyalizmdir...Türkiye de bu dünya düzeninin bir parçası olduğundan mevcut hükümet de bu minvalde hareket etmektedir.bu hükümet yıllardır neo liberal politikalar uygulayan bir hükümettir.en basit anlamıyla şöyle diyelim,yerli yabancı işadamlarına memleketin bütün imkanlarını "buyur" etmektedirler.eski hükümetlere göre bir farkla;ben diyeyim iki katı başkaları desin on katı daha fazla...sadece bu alanda değil her alanda bu böyle...

"Yeni Türkiye" ise sadece bir laftır...bu ülkeyi 60 yıldan fazladır bugünkü iktidarın zihniyeti yönetmektedir...Menderes ten Erdoğana bütün başbakanların hepsi de,aynı tayyip gibi tarikatçı,amerikancı,kapitalist..dir.hatta topluma solcu diye yutturulan Ecevit bile...örnek vereyim;2000 lerin başında nakşibendi tarikat lideri E.Coşan öldüğü zaman Başbakan Ecevit devlet töreniyle gömmek istemişti,dönemin Cumhurbaşkanı A.N.Sezer engellemişti...

başkalarının kötü olması bugünkü iktidarı haklı kılmadığı gibi yaptıklarını da doğrulamaz..ki bugünkü iktidarın çevre duyarlılığı varmış gibi lanse edilmesi ise bu ülkede yaşayan herkese hakarettir...siz mi bu ülkede yaşamıyorsunuz yoksa ben mi başka bir ülkede yaşıyorum...

Uzun uzadıya yazacak değilim..."Yeni Türkiye" diye de bir şey yok..."Yeni Türkiye" eğer ki hırsızlığa,katilliğe,yüzsüzlüğe kılıf uydurmaksa,örtbas etmekse bizler almayalım...

saygılarımla
    engin

not:sn serkanguzel,size karşı herhangi bir husumetim yoktur.sizin nezdinizde sizin gibi düşünenleredir tepkim...kırıcı kelimeler kullanmışsam kusura bakmayın...

Selam Engin Bey,

Rica ederim. Bilakis fikirlerimin eleştirilmesinden memnuniyet duyarım. Yani herkesin farklı bir görüş taşıması son derece normaldir. Fikirlerin eleştirilmesi nedeniyle de, kimsenin kırılmaması lazımdır. Yani yazdıklarınızdan kırılmam sözkonusu olamaz...

Demek oluyor ki, hadiseleri siz öyle görüyorsunuz. Ben böyle görüyorum. Bu nedenle yazdıklarımdan dolayı yerin dibine de, göğe de çıkmak söz konusu olmaz.

Yalnız kendi betimlediğim bir iki hususa tekrar açıklık getirmem gerekirse ;

"Hükümete muhalif olunabilir. Ama devlete muhalif olunmaz." sözüm hala geçerlidir.

Dialektiği de gayet iyi bilirim. Burada bilgilerimizi sınamıyoruz sanırım !?

Konuya; hükümetler devletlerin bir parçasıdır diye sığ açıklama getirerek ilintilendirmeniz hazin olmuş ! Devlet diye tanımlanan yapıya muhalif olursanız, kendinize muhalif olursunuz ? Daha da açıklık getirmeye bile gerek duymuyorum.

İzninizle diğer yazdığınız hususlara yanıt vermeyeyim. Zira başlık konusunun çerçevesinden uzaklaşmak istemiyorum.

Herneyse... Tekrar konu başlığının içeriğine dönecek olursak, oligarşi gömleği ülkemize dar gelmektedir. Hakim odaklar öyle yada böyle millet tarafından tasfiye edilecektir. Dolayısı ile televizyonluğu bilenler, televizyonculuk yapmalıdır.

Saygılar, sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 27 Mart 2014; 17:39:18 >

• digiteng kullanıcısına yanıt
    "CHP devleti yönetebilirmi diye soruyorlar ??? Yav niye yönetmesin zaten devleti CHP kurdu"

DİYEN BİR PARTİ LİDERİ İLE AYNI SAÇMALIK DOĞRULTUSUNDA KONUŞUYORSUN.........

Önce Devlet, Millet, Hükümet nedir, ne değildir onu öğrenin...... ondan sonra burada ahkam kesin.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinyorahıskalı

Bu mesaj silindi.
    Fethi Bey'in talebi üzerine bu mesaj hücresindeki alıntı kaldırılmıştır.

Mesajın orijinali olmayınca, yanıtının durması da anlamlı olmayacağı için, bu mesaj hücresinin içeriğine gerek kalmamaktadır. Bu nedenle içerik kaldırılmıştır.

Saygılar, sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 28 Mart 2014; 10:20:55 >
  • Serkan hocama son mesajımı özelden ilettim. Benim için konu kapanmıştır.

• Yandaşlığı yüceltmek bu oluyor demek ki!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.