Şimdi Ara

Kanal tedavisi ile ilgili çok acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba abiler ablalar kardeşler yaşım 14 elbet dalga geçen olacaktır birşey demeyeceğim.Şimdi benim üst ön bana göre sağ dişim arkadan çürümüştü ama önden bakınca belli olmuyordu bir süre sonra önden kırıldı kenarı.Yapacak birşey yok kötü gözüküyordu doktora gittim işte çürükleri temizledi ilaç ve geçici dolgu koyup gönederdi o işlem sırasında pek acımadı sadece çürükleri temizlerkenki kullandığı makine zzzzzt falan yaptı :D.Ve 7-8 gün sonrasına randevu vermedi verecek tarih belli değil ama 1 hafta sonrası olmasını bekliyorum.Kanal tedavisi için randevu verecek :(.Bu kanal tedavisini olan kişiler tecrübelerini paylaşsın lütfen mesela çok acıyormu?Kaç saat sürüyor ve saire...

Ha bu arada geçici dolgu varken birşey yiyebilir miyiz dolgu düşer diye endişeleniyorum da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkayzm -- 11 Kasım 2014; 16:36:37 >

• 10 dakkalık bir işlem

Korkma zaten uyuşturuyor orayı.İğneylede yapmıyorlar artık uyuşturmayı daha farklı bir şey kullanıyorlar.

Dişini oyarken ağzın gıdıklanıyor gibi bi şey.

Ancak dişini oyduktan sonra ağzına pis su gelecek sakın yutma sana tükür diyecek zaten

Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: serokut

10 dakkalık bir işlem

Korkma zaten uyuşturuyor orayı.İğneylede yapmıyorlar artık uyuşturmayı daha farklı bir şey kullanıyorlar.

Dişini oyarken ağzın gıdıklanıyor gibi bi şey.

Ancak dişini oyduktan sonra ağzına pis su gelecek sakın yutma sana tükür diyecek zaten

Geçmiş olsun
    zaten devlet hastanesi falan değil özel doktora gidiyorum da iğneyle uyuşturuyor diye biliyorum mesela dün öyle yapmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkayzm

zaten devlet hastanesi falan değil özel doktora gidiyorum da iğneyle uyuşturuyor diye biliyorum mesela dün öyle yapmıştı

Alıntıları Göster
    Dişini bi makineyle oyuyor daha sonra sinirlerini alıyor hissediyorsun ama acımıyor
  • Valla kork diye demiyorum benimki 45 dk surmustu birazda acimisti
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamyon deviren

Valla kork diye demiyorum benimki 45 dk surmustu birazda acimisti
    daha 4 gün önce bana göre sol ön dişime aynı senin gibi bir tedavi yaptırdım yanlız bana ilaç koyup geçici dolgu yapmadı. sordum hatta daha önce kanal yaptırmıştım niye böyle yapmadınız dedim. kadın bana tıp çok gelişti artık öyle yapılmıyor gibi birşey dedi güldü. ayrıca hiç birşey hissetmiyorsun 10 dakikada yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hare Hare Yukai

daha 4 gün önce bana göre sol ön dişime aynı senin gibi bir tedavi yaptırdım yanlız bana ilaç koyup geçici dolgu yapmadı. sordum hatta daha önce kanal yaptırmıştım niye böyle yapmadınız dedim. kadın bana tıp çok gelişti artık öyle yapılmıyor gibi birşey dedi güldü. ayrıca hiç birşey hissetmiyorsun 10 dakikada yapıyor.

banada öyle olduğunu düşünmüyorum leblebiden ufak beyaz bi ilaç koydu bide pamuk gibi birşey koydu ufak bi silindir biçimindeydi biraz sertti yani pamuk gibi değildi tam :D onu koydu ondan sonra da gri birşey koydu geçici dolgu olduğunu düşünüyorum ama git gide ufalanıyor fazla dayanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkayzm -- 11 Kasım 2014; 17:21:00 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hare Hare Yukai

banada öyle olduğunu düşünmüyorum leblebiden ufak beyaz bi ilaç koydu bide pamuk gibi birşey koydu ufak bi silindir biçimindeydi biraz sertti yani pamuk gibi değildi tam :D onu koydu ondan sonra da gri birşey koydu geçici dolgu olduğunu düşünüyorum ama git gide ufalanıyor fazla dayanmaz.

Alıntıları Göster
    Helva bol fıstıklı olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: ZIRTAKOZ

Helva bol fıstıklı olsun...

Alıntıları Göster
    Merak etme acıyan tarafı gitmiş. Hatta şöyle söyliyeyim şu ana kadar acımadıysa dişin çoktan ölmüş olabilir. Çünkü açarken fln acıyor ya da sinirleri yoklarsa çok fena acıyor ama geçici dolguyla kapattıktan sonra zaten dişi öldürüyor bir şey hissetmiyorsun. Eğer çıkardığı sinirler beyaz değil de kırmızı çıkarsa o diş zaten ilaca kalmadan ölmüş demek sanırım. Benim dişçim öyle demişti en azından.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zesty Phoenix

Merak etme acıyan tarafı gitmiş. Hatta şöyle söyliyeyim şu ana kadar acımadıysa dişin çoktan ölmüş olabilir. Çünkü açarken fln acıyor ya da sinirleri yoklarsa çok fena acıyor ama geçici dolguyla kapattıktan sonra zaten dişi öldürüyor bir şey hissetmiyorsun. Eğer çıkardığı sinirler beyaz değil de kırmızı çıkarsa o diş zaten ilaca kalmadan ölmüş demek sanırım. Benim dişçim öyle demişti en azından.

Alıntıları Göster
    yok diş ölü değil çürükleri oyarken bir kaç kere zıplatan bir acı oldu ama genelde acısızdı

• quote:

yok diş ölü değil çürükleri oyarken bir kaç kere zıplatan bir acı oldu ama genelde acısızdı

Alıntıları Göster
    up
  • Her iki taraftaki alt dişime de kanal tedavisi yaptırdım.İlk seferde uyuşmuştu çok rahattı.İkinci sefer uyuşmamıştı dişim oyulup temizlenirken biraz acı çekmiştim.Biraz oyup ara veriyordu ben elimle işaret edince Ama merak etme benimki iki gün üst üste yapıldığı için öyle olmuştu.Gayet rahat ve 10-15 dk lık işlem.Geçmiş olsun.

Yaş olayına da gelirsek.Senin gibi düzgün konu açanların başımızın üstünde yeri var.Bizim derdimiz büyüklerine saygısı olmayan ve trolleme çabasına girmiş olanlarla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eLnino

Her iki taraftaki alt dişime de kanal tedavisi yaptırdım.İlk seferde uyuşmuştu çok rahattı.İkinci sefer uyuşmamıştı dişim oyulup temizlenirken biraz acı çekmiştim.Biraz oyup ara veriyordu ben elimle işaret edince Ama merak etme benimki iki gün üst üste yapıldığı için öyle olmuştu.Gayet rahat ve 10-15 dk lık işlem.Geçmiş olsun.

Yaş olayına da gelirsek.Senin gibi düzgün konu açanların başımızın üstünde yeri var.Bizim derdimiz büyüklerine saygısı olmayan ve trolleme çabasına girmiş olanlarla.
    benim çok acımıştı ama seni bilmem azı dişine yapıldı.
  • Ya azım uyuşunca tüküremiyom sular azımdan akıyo kusar gibi rezillik acıyo biraz
  • Hiç acısı vs olmuyor merak etme.Yalnız rengi falan gittiyse geri gelmesini bekleme üstüne bleaching yani beyazlatma yapmak gerekir.
    Benimki kararmıştı geçen hafta beyazlattım mis gibi oldu geçen sene de kanal tedavi olmuştum acı vs olmuyor merak etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

Hiç acısı vs olmuyor merak etme.Yalnız rengi falan gittiyse geri gelmesini bekleme üstüne bleaching yani beyazlatma yapmak gerekir.
    Benimki kararmıştı geçen hafta beyazlattım mis gibi oldu geçen sene de kanal tedavi olmuştum acı vs olmuyor merak etme.
    eğer spreyle uyuşturursa bir miktar acır çok ince iğneleri sırayla diş kanallarına sokuyor döndürüp sinirleri topluyor bence kötü bir his eğer iğneyle uyuşturursa çok daha rahatsın lakin iğneyi damaktan yaparsa bir miktar zıplatır
  • quote:

Orijinalden alıntı: NemesisRelationship

eğer spreyle uyuşturursa bir miktar acır çok ince iğneleri sırayla diş kanallarına sokuyor döndürüp sinirleri topluyor bence kötü bir his eğer iğneyle uyuşturursa çok daha rahatsın lakin iğneyi damaktan yaparsa bir miktar zıplatır

Alıntıları Göster
    Herkese verdiği cevaplar için teşekkürler.UP
  • quote:

Alıntıları Göster
    Yaş 24 oldu 2 kanal tedavisi var randevudan kaçıyorum bende
  • quote:

Alıntıları Göster
    Kanal tedavisi yapilmis azi disinin cekilmesinde problem oluyor mu?
  • Benim 2 seans ve toplam 2-3 saat sürmüştü. Tabi yan taraftaki diş olduğu için daha zordu. Hangi diş olduğuna bağlı olarak zaman degisebilir. Acı ara ara duyucaksin tabii ki öldürmeyen şey guclendirir. Kesinlikle özel de yaptır devlet hastahanelerini ve olmayan adaleti ..yim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.